Workshops en Teambuilding Brussel

ook voor regio Anderlecht, Schaarbeek, Elsene, Ukkel, Zaventem, Vilvoorde en Dilbeek

Leuke teambuilding activiteiten in Brussel

Zoekt u een passende teambuilding activiteit of workshop voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenavond in Brussel of omgeving? Dan bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres. Ga helemaal op in één van onze leuke stadsspellen, of ervaar hoe het is om als professioneel acteur voor de camera te staan. En natuurlijk vormt de hoofdstad van Europa de perfecte omgeving voor een inspirerende groepsactiviteit. Keer terug in de tijd en geniet van alles wat de voormalige hoofdstad van het Hertogdom Brabant te bieden heeft middels ons evenementenbureau in Brussel. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Leuventeambuilding Gentteambuilding Antwerpen, teambuilding Limburg of teambuilding BruggeHieronder vindt u een aantal scherpe maar bovenal inspirerende ideeën voor een fantastische teambuilding activiteit in Brussel, Anderlecht, Elsene, Oudergem, Ukkel, Schaarbeek, Zaventem, Vilvoorde of Dilbeek. We wensen u heel veel inspiratie toe bij het maken van uw keuze.

Zoom around the world: online teambuilding activiteit in Brussel
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world: online teambuilding activiteit in Brussel

Tijdens deze teambuilding activiteit gaat u samen met uw team aan de slag om een einde te maken aan een wereldwijde crisis. De teamleden zijn allemaal een bekende wereldleider. Samen gaan jullie aan de slag om diverse hersenkrakers op te lossen. Hierbij krijgt iedereen de kans op de eigen kwaliteiten veelvuldig in te kunnen zetten. De quizmaster brengt u allen samen via de video communicatietool van uw keuze (bijvoorbeeld Zoom). Lukt het jullie om de wereld te bevrijden van de vreselijke crisis. Wilt u meer informatie over deze online teambuilding game in Brussel? Klik dan op de onderstaande button. 

Uit handen van de jagers teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Brussel

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Brussel staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Deze activiteit is ook populair onder Nederlandse bezoekers, zie groepsuitje Brussel vanuit Nederland. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality teambuilding game Brussel: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality teambuilding game Brussel: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Brussel? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Commercial Teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Brussel

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Crime Target Teambuilding Brugge (City Game)
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Brussel (City Game)

Tijdens dit Crime stadsspel in Brussel, Dilbeek, Zaventem. Schaarbeek of Anderlecht, duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm.   Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een bedrijfsuitje in Brussel of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Brussel
excl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Brussel

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding op maat CityGame Brussel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame Brussel

Bent u op zoek naar een teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Verken de stad op een werkelijk unieke manier. En dit terwijl u uw collega's eens op een andere manier gaat leren kennen. Geniet van al het moois dat de stad Brussel te bieden heeft. En dat is uiteraard niet in een uurtje te zien. Voer de leukste opdrachten uit terwijl u de stad en uw collega's eens op een andere manier leert kennen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Culinaire stadswandeling Aalst
vanaf
€30 p.p.

Culinaire stadswandeling Aalst

Deze unieke stadswandeling neemt u mee terug in de tijd. Aalst maakte tijdens de 19e eeuw een turbulente tijd door. Deze wandeling laat u kennis maken met de armoede van de arbeiders en de weelde van de gegoede burgerij. Na de wandeling zult u genieten van authentieke 19e eeuwse streekgerechten van de rijkere directeuren en burgerij van Aalst en omgeving. Deze culinaire stadswandelingen vormen een ideale insteek voor uw teambuilding activiteit of vrijgezellenfeest in deze unieke stad. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Culinair stadsspel Brussel met kookworkshop
vanaf
€50 p.p.

Culinair stadsspel Aalst met kookworkshop

Dit culinaire stadsspel neemt u mee naar de wereldkeuken. Aan de hand van diverse leuke opdrachten bezoekt u bijzondere locaties in Aalst, waar u telkens een belangrijk ingrediënt weet te verkrijgen. Deze ingrediënten samen vormen de basis voor een heerlijk wereldgerecht. Dit wereldgerecht zult u zelf kunnen bereiden onder de professionele begeleiding van een kok. En na afloop neemt iedereen deel aan de eetfestijn. Wilt u meer weten over dit Culinaire stadsspel in Aalst? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

De ontvoerde directeur Brussel
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur Brussel

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Brussel, Anderlecht, Vilvoorde, Zaventem, Dilbeek of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd (inclusief) genuttigd in de binnenstad van Brussel. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Brussel. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Brussel (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Brussel (2cV)

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally´s door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje in de omgeving van Brussel? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Brussel
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als teambuilding activiteit in Brussel

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Brussel.

Zeepkisten race teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Brussel

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel Brussel
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel Brussel

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Brussel? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Brussel, Zaventem, Schaarbeek, Ukkel, Vilvoorde, Anderlecht of Dilbeek. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Brussel

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in de omgeving van Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Brussel
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner Brussel

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Brussel, Vilvoorde, Ukkel, Schaarbeek, Anderlecht, Dilbeek of Zaventem. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke moorddiner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Brussel
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Brussel

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel, Vilvoorde, Schaarbeek, Ukkel, Anderlecht, Dilbeek of Zaventem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilmuitje Brussel
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip Brussel

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Brussel, Zaventem, Vilvoorde, Ukkel, Anderlecht, Schaarbeek of Dilbeek aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt Brussel
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt Brussel

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Brussel waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk 3 gangen diner.

Percussie workshop Brussel
vanaf
€20 p.p.

Percussie workshop Brussel

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Brussel of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel, Ukkel, Schaarbeek, Anderlecht, Dilbeek, Zaventem of Vilvoorde? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brussel
vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brussel

Pas op! Er bevindt zich een verrader in de groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Brussel of omgeving (Zaventem, Dilbeek, Vilvoorde). Onderweg zult u diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zult u onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

GPS tocht Brussel
vanaf
€29 p.p.

GPS tocht Brussel

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Brussel of omgeving. Bent u in staat om uw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij wordt u geinformeerd over de spelregels. En na afloop wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd.

Cocktail workshop Brussel
vanaf
€32,50 p.p.

Cocktail workshop Brussel

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Brussel, Zaventem of Dilbeek maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Schermen Brussel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop Schermen Brussel

En garde! Weet u wat een Remise d'attacque is? Of point en ligne? Na deze workshop schermen zullen deze termen zeker en vast deel uit maken van uw vocabulaire. Ga samen met uw vrienden of collega´s helemaal op in deze fascinerende sport. Wilt u meer weten over deze workshop schermen in Brussel of omgeving?  Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België quiz dinerspel

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Brussel, Vilvoorde, Dilbeek of Zaventem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookworkshop teambuilding Brussel

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in de directe omgeving van Brussel de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop teambuilding in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop tapas maken Brussel
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop tapas maken Brussel

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Brussel of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade teambuilding Brussel (workshop)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Chocolade teambuilding Brussel (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Brussel? Dan is een chocolade teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in Brussel of omgeving Zaventem, Dilbeek, Vilvoorde etc., vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.  

Gin tasting bedrijfsuitje Brussel
vanaf
€35 p.p.

Gin tasting bedrijfsuitje Brussel

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Brussel, Vilvoorde, Elsene, Anderlecht of omgeving . Denk dan ook eens aan een Gin tasting op locatie! Deze proeverij is hip en momenteel erg populair. Uiteraard krijgt u tijdens deze degustatie uitgebreid de kans om verschillende gins (en tonics) te proberen. Ervaart u zelf wat u favoriete Gin is? Vanzelfsprekend leert u ook om zelf lekkere gin en tonics te maken. U zult ontdekken dat er veel meer achter een gin zit dan u al denkt of wist. Een heerlijke maar vooral ook leerzame workshop voor uw teambuilding. Wilt u meer weten over deze smakelijke Gin proeverij op de locatie van uw voorkeur in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Citygame bedrijfsuitje Brussel
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Citygame bedrijfsuitje Brussel Deluxe

Wilt u samen met de collega’s een uniek teammoment beleven in Brussel, op een interactieve manier de stad ontdekken of gewoon puur voor de fun. Dat is het onweerstaanbare concept van deze City Game. Uitgerust met een Tablet (+ mobiel internet) en een wandelgps vertrekken de teams voor een onvergetelijke tocht door de stadsjungle. Opdrachten uitvoeren, foto’s nemen, de kortste weg vinden, …. Kortom een trip vol uitdagingen en verrassingen. Ideaal als teambuilding, incentive of als invulling van uw bedrijfsuitje in Brussel. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze City Game teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Voor dit stadsspel geldt een minimum van 15 en een maximum van 1000 deelnemers.

Highland Games Teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games Teambuilding Brussel

Tijdens deze teambuilding duikt u samen met uw collega's in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn. Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in Brussel, Zaventem, Dilbeek, Anderlecht, Vilvoorde of regio. Deze teambuilding activiteit is anders dan alle andere activiteiten die u heeft gedaan. Leer uw collega's eens op een andere manier kennen en win samen de highland game titel! Wilt u meer weten over deze Highland Games teambuilding in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mogelijkheden van een teambuilding Brussel

Brussel heeft als hoofdstad van België ontzettend veel te bieden. Geniet van de nodige biertjes op de Oude Markt, na afloop van uw kookworkshop of cocktail workshop. Of maak een verfrissende wandeling door het Jubelpark. In de omgeving van Brussel is uiteraard ook veel te beleven. Combineer uw groepsuitje in Brussel ook eens met een bezoek aan de gemeenten Zaventem, Vilvoorde en Dilbeek. Voor workshops en vrijgezellenfeesten in Brussel verzoeken we u door te klikken naar workshops Brussel. Er zijn ook teambuilding activiteiten voor de regio Parijs, deze kunt u vinden op Festaz teambuilding ParijsMocht u willen verhuizen naar deze bijzondere stad, kijk dan ook een op verhuisfirma Brussel. Gaat u liever de grens over voor een onvergetelijke teambuilding? Nederland, Duitsland en bijvoorbeeld Engeland bieden op hun eigen manier leuke en vooral originele mogelijkheden. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Liverpool bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Sheffield.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING BRUSSEL EN OMGEVING
Het Atomium, het Koninklijk Paleis, de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele, de stad Brussel is de ideale plaats voor een ludiek of mysterieus stadsspel. Wandelend langs alle bezienswaardigheden die de stad rijk is, beleeft u de leukste avonturen via ons evenementenbureau Brussel. Maar het Hoofdstedelijk Gewest Brussel heeft wat betreft teambuilding activiteiten veel meer te bieden dan alleen het centrum van Brussel. Bezoek bijvoorbeeld ook het Erasmushuis in Anderlecht, het Museum van de Scone Kunsten in Elsene, de St-Annakapel in Oudergem, het 17e eeuwse Papenkasteel in Ukkel of het Josaphatpark in Schaarbeek. Ook iets verder weg, is genoeg te beleven in de omgeving van Brussel. Maak een wandeling langs het Kasteel Ter Meeren in Zaventem, eet een paardenbiefstuk in Vilvoorde of breng een bezoek aan het Breughelmuseum in Dilbeek. We wensen u heel veel plezier toe bij het plannen van uw vrijgezellenavond, vrijgezellenfeest, teambuilding activiteit in Brussel of één van de steden in de directe omgeving van deze Europese hoofdstad. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe!

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt