Workshops en Teambuilding Brussel

ook voor regio Anderlecht, Schaarbeek, Elsene, Ukkel, Zaventem, Vilvoorde en Dilbeek

feest.jpg

Leuke teambuilding activiteiten in Brussel

Zoekt u een passende teambuilding activiteit of workshop voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenavond in Brussel of omgeving? Dan bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres. Ga helemaal op in één van onze leuke stadsspellen, of ervaar hoe het is om als professioneel acteur voor de camera te staan. En natuurlijk vormt de hoofdstad van Europa de perfecte omgeving voor een inspirerende groepsactiviteit. Keer terug in de tijd en geniet van alles wat de voormalige hoofdstad van het Hertogdom Brabant te bieden heeft middels ons evenementenbureau in Brussel. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Leuventeambuilding Gentteambuilding Antwerpen, teambuilding Limburg of teambuilding BruggeHieronder vindt u een aantal scherpe maar bovenal inspirerende ideeën voor een fantastische teambuilding activiteit in Brussel, Anderlecht, Elsene, Oudergem, Ukkel, Schaarbeek, Zaventem, Vilvoorde of Dilbeek. We wensen u heel veel inspiratie toe bij het maken van uw keuze.

Expeditie Robinson als teambuilding in Brussel
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding in Brussel

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Zijn jullie benieuwd hoe jullie het ervan zouden brengen op een onbewoond eiland? Dan zult u een kamp moeten kiezen en iedereen laten weten waar jullie team voor staat. Vervolgens worden jullie als team op de proef gesteld aan de hand van diverse opdrachten waarbij saamhorigheid, strategisch denken, concentratie, kracht en snelheid een belangrijke rol spelen.na afloop schuiven jullie natuurlijk aan bij het kampvuur of om te genieten van een heerlijke BBQ (optioneel). Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Expeditie Robinson teambuilding in Brussel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur Brussel
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

De ontvoerde directeur bedrijfsuitje Brussel

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Brussel? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht die hopelijk tot een goed einde zal worden gebracht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Brussel. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Meesterbrein stadsspel met diner in Brussel
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Meesterbrein stadsspel met diner in Brussel

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Tijdens deze teambuilding tocht zal er op zoek worden gegaan naar het meesterbrein in jullie midden. Jullie gaan de stad in met de opdracht om zoveel mogelijk raadsels op te lossen, codes te kraken en kennisvragen te beantwoorden. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar veel leuker is om het te spelen in kleine groepen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het centrum van de stad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Meesterbrein teambuilding tocht in Brussel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Brussel

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in de omgeving van Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Brussel

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding in Brussel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR hotel moordspel in Brussel
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

VR hotel moordspel in Brussel

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Dit VR moordspel biedt jullie de kans om een moord op te lossen, die plaats is gevonden in het virtuele hotel waar jullie je bevinden. De vraag blijft natuurlijk natuurlijk wat er is gebeurd voorafgaand aan deze heftige tragedie. Dus zet de VR bril maar op en gebruik jullie detective skills om tot een goede verklaring te komen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze indoor VR Hotel teambuilding in Brussel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Brussel

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Brussel
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Brussel

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in Brussel zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding in Brussel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Drone piloot bedrijfsuitje in Brussel
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Drone piloot bedrijfsuitje in Brussel

Voor groepen van maximaal 30 personen.

Dit bedrijfsuitje wordt een soort Top Gun in het klein. Alleen gaan jullie niet zelf in het vliegtuig zitten. Nee jullie gaan aan de slag met het besturen van drones. In het begin is het even aftasten maar al snel gaat het los tussen de deelnemers. Van precisie tot behendigheid, van stressbestendigheid tot technische vaardigheden, alles zal worden getest om te bepalen wie de beste drone-piloot is binnen het team. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze drone piloot bedrijfsuitje in Brussel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding in Brussel
excl. BTW vanaf
€14 p.p.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding in Brussel

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje in Brussel? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van de stad van uw keuze. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in het centrum van Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Brussel
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Brussel

Dit bedrijfsuitje in Brussel heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Commercial Teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Brussel

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Culinaire stadswandeling Aalst
vanaf
€30 p.p.

Culinaire stadswandeling Aalst

Deze unieke stadswandeling neemt u mee terug in de tijd. Aalst maakte tijdens de 19e eeuw een turbulente tijd door. Deze wandeling laat u kennis maken met de armoede van de arbeiders en de weelde van de gegoede burgerij. Na de wandeling zult u genieten van authentieke 19e eeuwse streekgerechten van de rijkere directeuren en burgerij van Aalst en omgeving. Deze culinaire stadswandelingen vormen een ideale insteek voor uw teambuilding activiteit of vrijgezellenfeest in deze unieke stad. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Culinair stadsspel Brussel met kookworkshop
vanaf
€50 p.p.

Culinair stadsspel Aalst met kookworkshop

Dit culinaire stadsspel neemt u mee naar de wereldkeuken. Aan de hand van diverse leuke opdrachten bezoekt u bijzondere locaties in Aalst, waar u telkens een belangrijk ingrediënt weet te verkrijgen. Deze ingrediënten samen vormen de basis voor een heerlijk wereldgerecht. Dit wereldgerecht zult u zelf kunnen bereiden onder de professionele begeleiding van een kok. En na afloop neemt iedereen deel aan de eetfestijn. Wilt u meer weten over dit Culinaire stadsspel in Aalst? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Brussel (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Brussel (2cV)

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally´s door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje in de omgeving van Brussel? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Segway Clinic of Tour als bedrijfsuitje in Brussel
excl. BTW vanaf
€89 p.p.

Segway Clinic of Tour als bedrijfsuitje in Brussel

Fietsen verleert men nooit. Mogelijk geldt dit ook voor het besturen van een Segway. Tijdens deze clinic leert u onder deskundige begeleiding om dit futuristische voertuig optimaal te controleren. Zo bent u er helemaal klaar de strijd aan te gaan met uw collega´s tijdens een wedstrijd over een parcours met bijzondere obstakels. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Segway Tour i.p.v. een clinic. Dit arrangement is inclusief Segway Clinic, begeleiding, verzekering en Segwayhuur. Wilt u meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje in Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Brussel
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Brussel

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Brussel, Vilvoorde, Ukkel, Schaarbeek, Anderlecht, Dilbeek of Zaventem. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke moorddiner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality teambuilding game Brussel: ontmantel de bom
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Virtual Reality teambuilding game Brussel: ontmantel de bom

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Brussel? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Ontdek de Verrader dinerspel Brussel
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Brussel

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel, Vilvoorde, Schaarbeek, Ukkel, Anderlecht, Dilbeek of Zaventem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilmuitje Brussel
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip Brussel

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Brussel, Zaventem, Vilvoorde, Ukkel, Anderlecht, Schaarbeek of Dilbeek aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Brussel
vanaf
€20 p.p.

Percussie workshop Brussel

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Brussel of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel, Ukkel, Schaarbeek, Anderlecht, Dilbeek, Zaventem of Vilvoorde? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brussel
vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brussel

Pas op! Er bevindt zich een verrader in de groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Brussel of omgeving (Zaventem, Dilbeek, Vilvoorde). Onderweg zult u diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zult u onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Brussel
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Brussel

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Brussel, Zaventem of Dilbeek maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Schermen Brussel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop Schermen Brussel

En garde! Weet u wat een Remise d'attacque is? Of point en ligne? Na deze workshop schermen zullen deze termen zeker en vast deel uit maken van uw vocabulaire. Ga samen met uw vrienden of collega´s helemaal op in deze fascinerende sport. Wilt u meer weten over deze workshop schermen in Brussel of omgeving?  Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Gek op België quiz dinerspel

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Brussel, Vilvoorde, Dilbeek of Zaventem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop teambuilding Brussel
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookworkshop teambuilding Brussel

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in de directe omgeving van Brussel de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop teambuilding in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade teambuilding Brussel (workshop)
excl. BTW vanaf
€47 p.p.

Chocolade teambuilding Brussel (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Brussel? Dan is een chocolade teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in Brussel of omgeving Zaventem, Dilbeek, Vilvoorde etc., vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.  

Gin tasting bedrijfsuitje Brussel
vanaf
€35 p.p.

Gin tasting bedrijfsuitje Brussel

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Brussel, Vilvoorde, Elsene, Anderlecht of omgeving . Denk dan ook eens aan een Gin tasting op locatie! Deze proeverij is hip en momenteel erg populair. Uiteraard krijgt u tijdens deze degustatie uitgebreid de kans om verschillende gins (en tonics) te proberen. Ervaart u zelf wat u favoriete Gin is? Vanzelfsprekend leert u ook om zelf lekkere gin en tonics te maken. U zult ontdekken dat er veel meer achter een gin zit dan u al denkt of wist. Een heerlijke maar vooral ook leerzame workshop voor uw teambuilding. Wilt u meer weten over deze smakelijke Gin proeverij op de locatie van uw voorkeur in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De mogelijkheden van een teambuilding Brussel

Brussel heeft als hoofdstad van België ontzettend veel te bieden. Geniet van de nodige biertjes op de Oude Markt, na afloop van uw kookworkshop of cocktail workshop. Of maak een verfrissende wandeling door het Jubelpark. In de omgeving van Brussel is uiteraard ook veel te beleven. Combineer uw groepsuitje in Brussel ook eens met een bezoek aan de gemeenten Zaventem, Vilvoorde en Dilbeek. Voor workshops en vrijgezellenfeesten in Brussel verzoeken we u door te klikken naar workshops Brussel. Er zijn ook teambuilding activiteiten voor de regio Parijs, deze kunt u vinden op Festaz teambuilding ParijsMocht u willen verhuizen naar deze bijzondere stad, kijk dan ook een op verhuisfirma Brussel. Gaat u liever de grens over voor een onvergetelijke teambuilding? Nederland, Duitsland en bijvoorbeeld Engeland bieden op hun eigen manier leuke en vooral originele mogelijkheden. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Liverpool bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Sheffield. Voor Duitsland kunt u terecht op teambuilding in Stuttgart of teambuilding in Karlsruhe.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING BRUSSEL EN OMGEVING
Het Atomium, het Koninklijk Paleis, de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele, de stad Brussel is de ideale plaats voor een ludiek of mysterieus stadsspel. Wandelend langs alle bezienswaardigheden die de stad rijk is, beleeft u de leukste avonturen via ons evenementenbureau Brussel. Maar het Hoofdstedelijk Gewest Brussel heeft wat betreft teambuilding activiteiten veel meer te bieden dan alleen het centrum van Brussel. Bezoek bijvoorbeeld ook het Erasmushuis in Anderlecht, het Museum van de Scone Kunsten in Elsene, de St-Annakapel in Oudergem, het 17e eeuwse Papenkasteel in Ukkel of het Josaphatpark in Schaarbeek. Ook iets verder weg, is genoeg te beleven in de omgeving van Brussel. Maak een wandeling langs het Kasteel Ter Meeren in Zaventem, eet een paardenbiefstuk in Vilvoorde of breng een bezoek aan het Breughelmuseum in Dilbeek. We wensen u heel veel plezier toe bij het plannen van uw vrijgezellenavond, vrijgezellenfeest, teambuilding activiteit in Brussel of één van de steden in de directe omgeving van deze Europese hoofdstad. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe!

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt