Workshops en Teambuilding Aalst

ook voor regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Merchtem, Denderleeuw, Hamme en Zele

feest.jpg

Leuke teambuilding activiteiten in Aalst en Dendermonde

Aalst, de stad die ontstaan is op het eiland Chipka (een eiland in de Dender), is een ideale stad voor teambuilding activiteiten of groepsuitjes. Van de rivier de Dender tot de oudste kern van Aalst waar het Oud-Hospitaal staat, de stad is een prima uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje, een familiefeest, vrijgezellenfeest, groepsuitje of teambuilding. Of u nu op zoek bent naar een actief, creatief, juist serieus of ludiek uitje, we tonen u graag de leukste teambuilding tips van ons evenementenbureau in Aalst of omgeving Dendermonde, Zottegem, Merchtem, Denderleeuw, Hamme of Zele. Van kookworkshop tot workshop paaldansen, wij wensen u bij voorbaat al graag veel plezier bij het organiseren en uitvoeren van uw groepsactiviteit.

Expeditie Robinson als teambuilding in Aalst
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding in Aalst

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Zijn jullie benieuwd hoe jullie het ervan zouden brengen op een onbewoond eiland? Dan zult u een kamp moeten kiezen en iedereen laten weten waar jullie team voor staat. Vervolgens worden jullie als team op de proef gesteld aan de hand van diverse opdrachten waarbij saamhorigheid, strategisch denken, concentratie, kracht en snelheid een belangrijke rol spelen.na afloop schuiven jullie natuurlijk aan bij het kampvuur of om te genieten van een heerlijke BBQ (optioneel). Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Expeditie Robinson teambuilding in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd teambuilding Aalst
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Aalst

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Aalst, Dendermonde of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Aalst
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Aalst

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Aalst
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Aalst

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Het nemen van een wintersportvakantie is nog altijd enorm populair. Van individuele skivakanties tot single wintersportreizen, voor veel mensen is het een jaarlijks terugkerende traditie. Mocht u dit jaar niet kunnen gaan, maar bent u wel bang om de heerlijk après-ski te zullen missen, dan is deze teambuilding activiteit wellicht een mooie oplossing. Samen met uw collega´s zult u diverse typische après-ski uitdagingen aan gaan: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wilt u meer weten over dit winterse teambuilding concept in Aalst? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Ontvoerde directeur bedrijfsuitje Aalst
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Ontvoerde directeur bedrijfsuitje Aalst

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Aalst? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht die hopelijk tot een goed einde zal worden gebracht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Aalst. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

VR hotel moordspel in Aalst
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

VR hotel moordspel in Aalst

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Dit VR moordspel biedt jullie de kans om een moord op te lossen, die plaats is gevonden in het virtuele hotel waar jullie je bevinden. De vraag blijft natuurlijk natuurlijk wat er is gebeurd voorafgaand aan deze heftige tragedie. Dus zet de VR bril maar op en gebruik jullie detective skills om tot een goede verklaring te komen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze indoor VR Hotel teambuilding in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Drone piloot bedrijfsuitje in Aalst
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Drone piloot bedrijfsuitje in Aalst

Voor groepen van maximaal 30 personen.

Dit bedrijfsuitje wordt een soort Top Gun in het klein. Alleen gaan jullie niet zelf in het vliegtuig zitten. Nee jullie gaan aan de slag met het besturen van drones. In het begin is het even aftasten maar al snel gaat het los tussen de deelnemers. Van precisie tot behendigheid, van stressbestendigheid tot technische vaardigheden, alles zal worden getest om te bepalen wie de beste drone-piloot is binnen het team. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze drone piloot bedrijfsuitje in Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Aalst
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Aalst

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Bent u op zoek naar een winterse teambuilding activiteit voor u en uw collega's? En dan het liefste ook nog één waarbij uw samenwerking flink zal worden getest? Dan is Expeditie Poolcirkel een uitstekende keuze. Welk team weet de kou het snelste te verdrijven door vuur te maken? En wie is het beste in één van de andere uitdagingen die jullie tijdens deze expeditie krijgen voorgelegd? Wilt u meer weten over dit winterse Expeditie Poolcirkel teambuilding concept in Aalst? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Zeepkisten race teambuilding Aalst
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Aalst

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Aalst of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding Aalst
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Aalst

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Aalst staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Aalst
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Aalst

Dit bedrijfsuitje in Aalst heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Aalst (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Aalst (2cV)

Maak een stap naar het verleden. Ontdek die liefde voor een speciaal soort bolide. Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally's door het mooie Vlaamse land in de omgeving van Aalst. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Geniet met volle teugen van deze zeer unieke teambuilding activiteit. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe. 

stadsspel Dendermonde
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Dendermonde of Aalst (City Game)

Tijdens dit Crime stadsspel in Dendermonde of Aalst, duikt u in de huid van de echte penozen.  Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm.   Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een teambuilding activiteit in Aalst of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in STAD
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in STAD

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in STAD zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding in STAD, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Culinair stadsspel Aalst met kookworkshop
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Culinair stadsspel Aalst met kookworkshop

Dit culinaire stadsspel neemt u mee naar de wereldkeuken. Aan de hand van diverse leuke opdrachten bezoekt u bijzondere locaties in Aalst, waar u telkens een belangrijk ingrediënt weet te verkrijgen. Deze ingrediënten samen vormen de basis voor een heerlijk wereldgerecht. Dit wereldgerecht zult u zelf kunnen bereiden onder de professionele begeleiding van een kok. En na afloop neemt iedereen deel aan de eetfestijn. Wilt u meer weten over dit Culinaire stadsspel in Aalst? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Aalst
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Aalst

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Aalst of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Freestyle percussie workshop Aalst
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle percussie workshop Aalst

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Aalst of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst, Dendermonde of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

lipdub Aalst
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm of lipdub Aalst of Dendermonde

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Dendermonde, Aalst, Denderleeuw, Hamme, Zele, Zottegem etc. aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst of Dendermonde en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop karikatuur tekenen Aalst
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Aalst

Heeft u een bepaald beeld van uw collega's? Na jarenlang samenwerken heeft u vanuit een bepaalde hoek naar een persoon gekeken en kent u zijn of haar gezicht door en door? Laat dit beeld dan voor eens en voor altijd vanuit een ander perspectief worden geschetst middels deze workshop karikatuur tekenen. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. En wellicht gaat u eindelijk wel naar huis om dit resultaat boven de eetkamertafel te hangen. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Aalst of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Aalst
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Aalst

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Aalst, Dendermonde of directe omgeving. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk: u identificeert het slachtoffer en houdt zowel een forensisch als een buurtonderzoek. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst/Dendermonde en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

dinerspel Aalst
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De Slimste dinerspel Aalst

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Aalst of Dendermonde? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Aalst en Dendermonde. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Aalst
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Aalst

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst, Dendermonde of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel Aalst
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Aalst

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Aalst, Dendermonde, Zottegem, Hamme of Zele? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Aalst
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Aalst

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele, Hamme, Merchtem en omgeving maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst, Dendermonde of omgeving. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Aalst
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop Aalst

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Aalst de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop tapas maken Aalst
vanaf
€35 p.p.

Workshop tapas maken Aalst

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Aalst, Dendermonde of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ teambuilding workshop Aalst of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ teambuilding workshop Aalst of omgeving

Lopen er echte grillmasters rond op uw afdeling of binnen uw bedrijf? Of gaat het regelmatig mis op de jaarlijkse afdelings-BBQ? Dan is het hoog tijd voor een goede BBQ workshop voor alle collega´s. Leer van echte professionals de verrassende kneepjes van het BBQ-en. Ga als een team te werk en bereid diverse tongstrelende gerechten op de grill. De familie of bedrijfs-BBQ´s zullen nooit meer hetzelfde zijn. Wilt u meer weten over deze heerlijke activiteit in Aalst of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. 

Culinaire stadswandeling Aalst
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Culinaire stadswandeling Aalst

Deze unieke stadswandeling neemt u mee terug in de tijd. Aalst maakte tijdens de 19e eeuw een turbulente tijd door. Deze wandeling laat u kennis maken met de armoede van de arbeiders en de weelde van de gegoede burgerij. Na de wandeling zult u genieten van authentieke 19e eeuwse streekgerechten van de rijkere directeuren en burgerij van Aalst en omgeving. Deze culinaire stadswandelingen vormen een ideale insteek voor uw teambuilding activiteit of vrijgezellenfeest in deze unieke stad. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Winter Wonderland teambuilding in Aalst of omgeving
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland teambuilding in Aalst of omgeving

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland teambuilding concept in Aalst of omgeving? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Originele teambuilding tips in Aalst of omgeving

Aalst is van zichzelf al een feeststad. Zo staat de stad Aalst vooral bekend om zijn carnaval. Koppel uw groepsuitje of teambuilding aan een bezoek of lunch op de Grote Markt van Aalst bij het standbeeld van Dirk Martens. Zo heeft u even de tijd om bij te komen tijdens het nuttigen van een koel biertje. Aalst bruist, leeft en is een perfect decor voor een bijzondere dag. Maar ook zijn er originele en unieke opties. Zo kunt u bijvoorbeeld een teambuilding organiseren in het buitenland! Dicht bij huis met Duitsland, Nederland of Frankrijk. Liever het water over? Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in London bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding London. We hopen dat we u zo op weg kunnen helpen met een leuk aanbod aan originele ideeën. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe. 

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING AALST OF OMGEVING

Aalst en de prachtige oudste kern van Aalst is vaak het start en eindpunt van stadsspelen en groepsuitjes in Aalst. De stad Aalst heeft op het gebied van welvaart veel te danken aan de hopteelt. Ook de ligging aan de Dender en de ligging aan de handelsweg Brugge-Keulen heeft de stad veel goeds gedaan. Een bezoek aan de Dender staat dus gelijk aan het zien van een stukje geschiedenis van deze bijzondere stad. Maar ook de regio rond Aalst heeft genoeg te bieden (mede ook dankzij de aanwezigheid van diverse evenementenbureaus). Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Dendermonde. Begin 2010 werden hier nog sporen van een nederzetting uit de vroege ijzertijd gevonden. Of rij door "de poort van de Vlaamse Ardennen” namelijk Zottegem. Liefhebbers van evenementen bekijken in Merchtem het evenement De Steltenloper van Merchtem of brengen een bezoek aan de Merchtemse Kermis die 10 dagen duurt. In Denderleeuw kunt u een bezoek brengen aan het kasteeltje van Roy, het modern station van Denderleeuw of het natuurgebied Wellemeersen. Voor watermolens neemt u een kijkje in Hamme of breng een bezoekje aan de fabrikanten woning van Huib Hoste in Zele. Bereid u dus voor op een prachtige dag in de omgeving van het historische Aalst. We hopen u flink te kunnen inspireren met onze teambuilding tips op deze pagina. Beproef uw creativiteit met een graffiti workshop, stap in de schoenen van een regisseur met ons filmuitje of laat de spanning stijgen tijdens een moorddiner of moordspel. We wensen u alvast veel plezier. 

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt