Workshops en Teambuilding Aalst

ook voor regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Merchtem, Denderleeuw, Hamme en Zele

Leuke teambuilding activiteiten in Aalst en Dendermonde

Aalst, de stad die ontstaan is op het eiland Chipka (een eiland in de Dender), is een ideale stad voor teambuilding activiteiten of groepsuitjes. Van de rivier de Dender tot de oudste kern van Aalst waar het Oud-Hospitaal staat, de stad is een prima uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje, een familiefeest, vrijgezellenfeest, groepsuitje of teambuilding. Of u nu op zoek bent naar een actief, creatief, juist serieus of ludiek uitje, we tonen u graag de leukste teambuilding tips van ons evenementenbureau in Aalst of omgeving Dendermonde, Zottegem, Merchtem, Denderleeuw, Hamme of Zele. Van kookworkshop tot workshop paaldansen, wij wensen u bij voorbaat al graag veel plezier bij het organiseren en uitvoeren van uw groepsactiviteit.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Aalst (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Aalst (2cV)

Maak een stap naar het verleden. Ontdek die liefde voor een speciaal soort bolide. Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally's door het mooie Vlaamse land in de omgeving van Aalst. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Geniet met volle teugen van deze zeer unieke teambuilding activiteit. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe. 

Zoom around the world: online teambuilding activiteit in Aalst
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world: online teambuilding activiteit in Aalst

Tijdens deze teambuilding activiteit gaat u samen met uw team aan de slag om een einde te maken aan een wereldwijde crisis. De teamleden zijn allemaal een bekende wereldleider. Samen gaan jullie aan de slag om diverse hersenkrakers op te lossen. Hierbij krijgt iedereen de kans op de eigen kwaliteiten veelvuldig in te kunnen zetten. De quizmaster brengt u allen samen via de video communicatietool van uw keuze (bijvoorbeeld Zoom). Lukt het jullie om de wereld te bevrijden van de vreselijke crisis. Wilt u meer informatie over deze online teambuilding game in Aalst? Klik dan op de onderstaande button. 

Uit handen van de jagers teambuilding Aalst
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Aalst

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Aalst staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit in Aalst
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit in Aalst

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Aalst of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

stadsspel Dendermonde
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Dendermonde of Aalst (City Game)

Tijdens dit Crime stadsspel in Dendermonde of Aalst, duikt u in de huid van de echte penozen.  Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm.   Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een teambuilding activiteit in Aalst of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Aalst
excl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Aalst

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad Aalst. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding Rally rijden Aalst
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Teambuilding Rally rijden Aalst

 Tijdens dit bedrijfsuitje rally rijden in de omgeving van Aalst, krijgt u de kans om te ervaren wat het betekent om in een rally team te functioneren. Hierbij zult u roadbook systemen doorgronden en diverse controlepunten moeten passeren. Kernwoorden bij deze rally zijn teamwork, stressbestendigheid en uithoudingsvermogen. Het rally arrangement kan ook worden uitgebreid met bijv. een filmploeg of echte rally hostessen. De vermelde vanaf-prijs van deze rally is gebaseerd op het gebruik van eigen wagens. Wilt u gebruik maken van rally auto's, zoals bijv. een 2PK dan bedraagt de meerprijs vanaf €40 p.p. extra. Voor deze rally geldt een maximum van 150 deelnemers. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in de regio Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Culinair stadsspel Aalst met kookworkshop
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Culinair stadsspel Aalst met kookworkshop

Dit culinaire stadsspel neemt u mee naar de wereldkeuken. Aan de hand van diverse leuke opdrachten bezoekt u bijzondere locaties in Aalst, waar u telkens een belangrijk ingrediënt weet te verkrijgen. Deze ingrediënten samen vormen de basis voor een heerlijk wereldgerecht. Dit wereldgerecht zult u zelf kunnen bereiden onder de professionele begeleiding van een kok. En na afloop neemt iedereen deel aan de eetfestijn. Wilt u meer weten over dit Culinaire stadsspel in Aalst? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Aalst
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Aalst

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Aalst.

Filmwedstrijd teambuilding Aalst
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Aalst

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Aalst, Dendermonde of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Paintball teambuilding Aalst
excl. BTW vanaf
€34 p.p.

Paintball teambuilding Aalst

Veel mensen hebben het al weleens gedaan! Paintball...het is immers een echte klassieker onder de groepsactiviteiten. Nu is het tijd om samen sterk te zijn en de strijd aan te gaan. De tegenstander is sluw, maar jullie vertrouwen op een weldoordachte strategie. Wordt het verdedigen of toch aanvallen? Of komt er toch een verrassingsaanval. En heeft u aan het einde nog wat tijd over? Wellicht dat iemand zich in het wel bekende konijnenpak wil hijsen. Wilt u meer weten over dit enerverende paintball teamuitje in de omgeving van Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Commercial Teambuilding Aalst
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Aalst

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Aalst of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Freestyle percussie workshop Aalst
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle percussie workshop Aalst

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Aalst of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst, Dendermonde of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

lipdub Aalst
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm of lipdub Aalst of Dendermonde

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Dendermonde, Aalst, Denderleeuw, Hamme, Zele, Zottegem etc. aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst of Dendermonde en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding Aalst
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Aalst

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Aalst of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Drone vliegen Aalst
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop Drone vliegen Aalst

Drones zijn steeds meer in het dagelijks beeld te vinden. Niet alleen voor observatie, de mooiste beelden maar ook steeds meer functioneel. Maar hoe worden deze bijzondere machines bestuurd? Leer dit tijdens deze bijzondere activiteit. Nog even en niemand heeft meer een autorijbewijs, maar enkel nog een drone- besturingsbewijs. Om straks niet achter te lopen op de ontwikkelingen is deze workshop Drone vliegen een echte aanrader. Leer alles over het beheersen van de Drone en daag elkaar uit voor een echte Drone-race. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze workshop Drone vliegen in Aalst of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Een veilige vlucht toegewenst!

Workshop karikatuur tekenen Aalst
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Aalst

Heeft u een bepaald beeld van uw collega's? Na jarenlang samenwerken heeft u vanuit een bepaalde hoek naar een persoon gekeken en kent u zijn of haar gezicht door en door? Laat dit beeld dan voor eens en voor altijd vanuit een ander perspectief worden geschetst middels deze workshop karikatuur tekenen. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. En wellicht gaat u eindelijk wel naar huis om dit resultaat boven de eetkamertafel te hangen. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Aalst of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Aalst
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner Aalst

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Aalst, Dendermonde of directe omgeving. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk: u identificeert het slachtoffer en houdt zowel een forensisch als een buurtonderzoek. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst/Dendermonde en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

dinerspel Aalst
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel Aalst

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Aalst of Dendermonde? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Aalst en Dendermonde. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Aalst
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Aalst

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst, Dendermonde of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel Aalst
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Aalst

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Aalst, Dendermonde, Zottegem, Hamme of Zele? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Aalst
vanaf
€39 p.p.

Cocktail workshop Aalst

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele, Hamme, Merchtem en omgeving maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst, Dendermonde of omgeving. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Aalst
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop Aalst

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Aalst de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Aalst? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop tapas maken Aalst
vanaf
€35 p.p.

Workshop tapas maken Aalst

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Aalst, Dendermonde of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ teambuilding workshop Aalst of omgeving
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ teambuilding workshop Aalst of omgeving

Lopen er echte grillmasters rond op uw afdeling of binnen uw bedrijf? Of gaat het regelmatig mis op de jaarlijkse afdelings-BBQ? Dan is het hoog tijd voor een goede BBQ workshop voor alle collega´s. Leer van echte professionals de verrassende kneepjes van het BBQ-en. Ga als een team te werk en bereid diverse tongstrelende gerechten op de grill. De familie of bedrijfs-BBQ´s zullen nooit meer hetzelfde zijn. Wilt u meer weten over deze heerlijke activiteit in Aalst of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. 

Culinaire stadswandeling Aalst
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Culinaire stadswandeling Aalst

Deze unieke stadswandeling neemt u mee terug in de tijd. Aalst maakte tijdens de 19e eeuw een turbulente tijd door. Deze wandeling laat u kennis maken met de armoede van de arbeiders en de weelde van de gegoede burgerij. Na de wandeling zult u genieten van authentieke 19e eeuwse streekgerechten van de rijkere directeuren en burgerij van Aalst en omgeving. Deze culinaire stadswandelingen vormen een ideale insteek voor uw teambuilding activiteit of vrijgezellenfeest in deze unieke stad. Wilt u meer weten over deze activiteit in Aalst. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding op maat CityGame Aalst
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame Aalst

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat de stad Aalst te bieden heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

chocolade workshop Aalst
vanaf
€60 p.p.

Chocolade workshop Aalst

Chocolade....wat een heerlijke lekkernij is het toch ook. De verschillende smaken, gesmolten of juist puur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Aalst of omgeving? En wilt u dit combineren met dit lekkere etenswaar? Dan is een chocolade teambuilding workshop een leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in het altijd bijzonder leuke Aalst, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Voor de chocolade workshop geldt een minimum van 10 en een maximum van 16 deelnemers. We wensen u alvast een smakelijke workshop toe.

Originele teambuilding tips in Aalst of omgeving

Aalst is van zichzelf al een feeststad. Zo staat de stad Aalst vooral bekend om zijn carnaval. Koppel uw groepsuitje of teambuilding aan een bezoek of lunch op de Grote Markt van Aalst bij het standbeeld van Dirk Martens. Zo heeft u even de tijd om bij te komen tijdens het nuttigen van een koel biertje. Aalst bruist, leeft en is een perfect decor voor een bijzondere dag. Maar ook zijn er originele en unieke opties. Zo kunt u bijvoorbeeld een teambuilding organiseren in het buitenland! Dicht bij huis met Duitsland, Nederland of Frankrijk. Liever het water over? Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in London bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding London. We hopen dat we u zo op weg kunnen helpen met een leuk aanbod aan originele ideeën. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe. 

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING AALST OF OMGEVING

Aalst en de prachtige oudste kern van Aalst is vaak het start en eindpunt van stadsspelen en groepsuitjes in Aalst. De stad Aalst heeft op het gebied van welvaart veel te danken aan de hopteelt. Ook de ligging aan de Dender en de ligging aan de handelsweg Brugge-Keulen heeft de stad veel goeds gedaan. Een bezoek aan de Dender staat dus gelijk aan het zien van een stukje geschiedenis van deze bijzondere stad. Maar ook de regio rond Aalst heeft genoeg te bieden (mede ook dankzij de aanwezigheid van diverse evenementenbureaus). Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Dendermonde. Begin 2010 werden hier nog sporen van een nederzetting uit de vroege ijzertijd gevonden. Of rij door "de poort van de Vlaamse Ardennen” namelijk Zottegem. Liefhebbers van evenementen bekijken in Merchtem het evenement De Steltenloper van Merchtem of brengen een bezoek aan de Merchtemse Kermis die 10 dagen duurt. In Denderleeuw kunt u een bezoek brengen aan het kasteeltje van Roy, het modern station van Denderleeuw of het natuurgebied Wellemeersen. Voor watermolens neemt u een kijkje in Hamme of breng een bezoekje aan de fabrikanten woning van Huib Hoste in Zele. Bereid u dus voor op een prachtige dag in de omgeving van het historische Aalst. We hopen u flink te kunnen inspireren met onze teambuilding tips op deze pagina. Beproef uw creativiteit met een graffiti workshop, stap in de schoenen van een regisseur met ons filmuitje of laat de spanning stijgen tijdens een moorddiner of moordspel. We wensen u alvast veel plezier. 

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt