Workshops en Teambuilding Turnhout

ook voor Kasterlee, Geel, Hoogstraten, Mol, Brecht, Arendonk

Leuke teambuilding activiteiten in Turnhout

Op zoek naar een teambuilding in Turnhout of omgeving? Deze hoofdstad van de Kempen, is bijzonder geschikt als uitvalsbasis voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje dankzij de aanwezigheid van tal van evenementenbureaus in Turnhout en omgeving. Van kookworkshop tot workshop paaldansen, op deze pagina vindt u dan ook een overzicht van de leukste teambuilding activiteiten van de Kempen. Van videoclip tot stadsspelen, van creatieve workshops tot degustatie, we presenteren u graag ons aanbod teambuilding activiteiten in Turnhout, Kasterlee, Geel, Mol, Hoogstraten, Retie, Brecht en omgeving. Geniet van uw middag, avond of weekend in of in de omgeving van de speelkaarten stad van Vlaanderen. We wensen u bij voorbaat een spoedig verlopen voorbereiding en een onvergetelijke groepsactiviteit toe!

Ontvoerde directeur bedrijfsuitje Turnhout
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Ontvoerde directeur bedrijfsuitje Turnhout

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Turnhout? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht die hopelijk tot een goed einde zal worden gebracht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Turnhout. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Filmwedstrijd teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Turnhout

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Drone piloot bedrijfsuitje in Turnhout
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Drone piloot bedrijfsuitje in Turnhout

Voor groepen van maximaal 30 personen.

Dit bedrijfsuitje wordt een soort Top Gun in het klein. Alleen gaan jullie niet zelf in het vliegtuig zitten. Nee jullie gaan aan de slag met het besturen van drones. In het begin is het even aftasten maar al snel gaat het los tussen de deelnemers. Van precisie tot behendigheid, van stressbestendigheid tot technische vaardigheden, alles zal worden getest om te bepalen wie de beste drone-piloot is binnen het team. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze drone piloot bedrijfsuitje in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Turnhout
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Turnhout

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Het nemen van een wintersportvakantie is nog altijd enorm populair. Van individuele skivakanties tot single wintersportreizen, voor veel mensen is het een jaarlijks terugkerende traditie. Mocht u dit jaar niet kunnen gaan, maar bent u wel bang om de heerlijk après-ski te zullen missen, dan is deze teambuilding activiteit wellicht een mooie oplossing. Samen met uw collega´s zult u diverse typische après-ski uitdagingen aan gaan: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wilt u meer weten over dit winterse teambuilding concept in Turnhout? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Turnhout
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Turnhout

Dit bedrijfsuitje in Turnhout heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Turnhout

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Turnhout
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Turnhout

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Bent u op zoek naar een winterse teambuilding activiteit voor u en uw collega's? En dan het liefste ook nog één waarbij uw samenwerking flink zal worden getest? Dan is Expeditie Poolcirkel een uitstekende keuze. Welk team weet de kou het snelste te verdrijven door vuur te maken? En wie is het beste in één van de andere uitdagingen die jullie tijdens deze expeditie krijgen voorgelegd? Wilt u meer weten over dit winterse Expeditie Poolcirkel teambuilding concept in Turnhout? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Workshop bonbons maken met diner als bedrijfsuitje in Turnhout
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Workshop bonbons maken met diner als bedrijfsuitje in Turnhout

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding? Dan is een bonbon teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Hierbij gaat u samen met uw collega's aan de slag om te proeven en zelf bonbons te maken. Uiteraard neemt u ook een leuke hoeveelheid bonbons mee naar huis. Na afloop van de bonbon workshop geniet u samen met uw collega's van een heerlijk diner in de binnenstad (inclusief).  Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze chocolade teambuilding in Turnhout, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop Turnhout
excl. BTW vanaf
€47 p.p.

Chocolade teambuilding Turnhout (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Turnhout? Dan is een chocolade teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Dit smakelijke goedje geeft u zoveel verschillende mogelijkheden. Dit zullen u en uw collega's wel ontdekken tijdens deze heerlijke workshop. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in Turnhout, Geel, Hoogstraten of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Virtual Reality teambuilding game Turnhout: ontmantel de bom
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Virtual Reality teambuilding game Turnhout: ontmantel de bom

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Turnhout? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Bob Ross schilderworkshop als bedrijfsuitje in Turnhout
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Bob Ross schilderworkshop als bedrijfsuitje in Turnhout

Wie kent hem niet, Bob Ross?! De goeroe van de laagdrempelige schilderkunst heeft een ongekende indruk achtergelaten op de wereld van beginnende schilderkunstenaars. Tijdens deze schilderworkshop gaat u samen met uw collega's zelf de uitdaging aan om te schilderen zoals Bob. Dit creatieve bedrijfsuitje is inclusief alle benodigde materialen. Wilt u meer weten over dit artistieke bedrijfsuitje in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Moorddiner Turnhout
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Turnhout

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Turnhout, Mol, Arendonk, Brecht, Hoogstraten, Kasterlee of Geel. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk: u identificeert het slachtoffer en houdt zowel een forensisch als een buurtonderzoek. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Turnhout en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop likeur maken Turnhout
excl. BTW vanaf
€47 p.p.

Workshop likeur maken Turnhout

Dit belooft een smakelijk bedrijfsuitje te worden in Turnhout. Nadat u ontvangen bent, maakt u kennis met het likeur maken. Na een korte (maar interessante) uitleg over jenevers en likeuren, wordt het tijd om ook fysiek kennis te maken met de heerlijke drankjes, in de vorm van een inspirerende proeverij. Hierna gaat u zelf aan de slag tijdens een onvergetelijke workshop likeur maken. Na afloopt bottelt u uw eigen likeur (uiteraard met een zelfbedachte naam), welke u uiteraard mee naar huis kunt nemen. Wilt u meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Turnhout, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Tapas workshop als teambuilding in Turnhout
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Tapas workshop als teambuilding in Turnhout

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aangeklede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? Even terug naar die heerlijke vakantie van afgelopen jaar waar u heerlijk heeft genoten. En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Turnhout of omgeving. Uw tafel (en tapas) zullen na afloop van deze workshop nooit meer hetzelfde zijn. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Crime Target Teambuilding Turnhout (City Game)
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Turnhout (City Game)

Tijdens dit Crime Target Teambuilding in Turnhout, Hoogstraten, Mol of omgeving , duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm.   Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een bedrijfsuitje in Turnhout of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Turnhout

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Turnhout
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Turnhout

Heerlijk even terug naar het moment dat u op vakantie was. Liggend aan de zee lekker genietend van uw heerlijk zomerse cocktail. Bent u ook zo verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Turnhout, Kasterlee of omgeving maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast een workshop vol kleur en smaak toe.

De Slimste dinerspel Turnhout
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De Slimste dinerspel Turnhout

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Turnhout, Kasterlee, Mol of Hoogstraten? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Turnhout of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop teambuilding Turnhout

Het culinaire niveau in Turnhout is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle restaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze teambuilding in Turnhout, Mol, Geel, Hoogstraten, Kasterlee of omgeving de kans om het eens goed uit te testen. Onder professionele begeleiding krijgt u een superleuke kookworkshopWilt u meer weten over deze kookworkshop in Turnhout of Mol? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip Turnhout
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip Turnhout

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Turnhout, Kasterlee, Geel, Mol, Hoogstraten of Brecht aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Turnhout

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Turnhout
vanaf
€25 p.p.

Percussie workshop Turnhout

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Turnhout, Kasterlee, Hoogstraten, Brecht, Mol of Aarendonk! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Winter Wonderland teambuilding in Turnhout of omgeving
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland teambuilding in Turnhout of omgeving

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland teambuilding concept in Turnhout of omgeving? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Een teambuilding in Turnhout of leuke alternatieven

Turnhout is een belangrijke verbindingsstad in het gebied tussen Nederland en Antwerpen en speelde eeuwen geleden al een belangrijke rol als kruispunt van 2 zeer belangrijke handelsroutes. Al in de twaalfde eeuw bestond deze stad, wiens naam vertaald uit het Germaans zoveel betekent als "doorbos". Deze historie komt misschien wel voorbij wanneer u kiest voor een spannende teambuilding inclusief een quiz. De mogelijkheden zijn uiteraard zeer divers. Ook kunt u vanuit Turnhout kijken naar originele mogelijkheden over de grens. Wat denkt u van bijvoorbeeld een activiteit in Nederland, Duitsland of bijvoorbeeld Frankrijk. Een leuk idee: teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Liverpool bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Leeds.Voor Oostenrijk kunt u terecht op teambuilding in Heidelberg of teambuilding in Bremen. Laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden en ga een bijzondere teambuilding tegemoet. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING TURNHOUT OF OMGEVING
In de geschiedenis van de stad Turnhout spelen de Hertogen van Brabant een centrale rol. Sporen van deze invloed zijn nog altijd in de omgeving terug te vinden. Bezoek tijdens een teambuilding activiteit in Turnhout bijvoorbeeld ook eens het kasteel van de Hertogen van Brabant (heden een gerechtshof). En bij een bezoek aan de speelkaarten stad mag natuurlijk ook een bezoek aan het speelkaarten museum niet ontbreken. Maar er is meer te doen in de omgeving van Turnhout (natuurlijk ook buiten de stad). Wat dacht u bijvoorbeeld van Kasterlee, ooit verkozen tot het mooiste dorp van de provincie Antwerpen. Of breng eens een bezoek aan het Gasthuis museum in Geel. Liefhebbers van Latin muziek komen jaarlijks naar Hoogstraten voor de Antilliaanse Feesten. In augustus is dit het absolute episch centrum van de salsa, bachata, reggaeton en Latijns-Amerikaanse muziek met vele duizenden bezoekers uit heel Noord-Europa. Ook erg leuk om te combineren met een teambuilding activiteit is een bezoek aan de Abdij van Postel bij Mol. De doorgewinterde wandelaars gaan natuurlijk wandelen op de Brechtse Heide (bij Brecht). Erg mooi zijn de historische panden aan de Grote Markt van Herentals. De Kempen met als centrale stad Turnhout vormen het decor voor een onvergetelijk teambuilding uitje of vrijgezellenfeest. We hopen u middels het aanbod van ons evenementenbureau in deze regio te kunnen inspireren.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt