Workshops en Teambuilding Turnhout

ook voor Kasterlee, Geel, Hoogstraten, Mol, Brecht, Arendonk

Leuke teambuilding activiteiten in Turnhout

Turnhout is een belangrijke verbindingsstad in het gebied tussen Nederland en Antwerpen en speelde eeuwen geleden al een belangrijke rol als kruispunt van 2 zeer belangrijke handelsroutes. Al in de twaalfde eeuw bestond deze stad, wiens naam vertaald uit het Germaans zoveel betekent als "doorbos". Deze hoofstad van de Kempen, is bijzonder geschikt als uitvalsbasis voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje dankzij de aanwezigheid van tal van evenementenbureaus in Turnhout en omgeving. Van kookworkshop tot workshop paaldansen, op deze pagina vindt u dan ook een overzicht van de leukste teambuilding activiteiten van de Kempen. Van videoclip tot stadsspelen, van creatieve workshops tot degustaties, we presenteren u graag ons aanbod teambuilding activiteiten in Turnhout, Kasterlee, Geel, Mol, Hoogstraten, Retie, Brecht en omgeving. Geniet van uw middag, avond of weekend in of in de omgeving van de speelkaartenstad van Vlaanderen. We wensen u bij voorbaat een spoedig verlopen voorbereiding en een onvergetelijke groepsactiviteit toe!

undefined

Chocolade workshop Turnhout
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Chocolade teambuilding Turnhout (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Turnhout? Dan is een chocolade teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in Turnhout, Geel, Hoogstraten of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.  

Workshop lachen als bedrijfsuitje Turnhout
excl. BTW vanaf
€22,50 p.p.

Workshop lachen als bedrijfsuitje Turnhout

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Lachen zorgt voor ontspanning en vrolijkheid! Kies daarom nu voor deze bijzondere lachworkshop in Turnhout. Een ervaren lachdocent neemt u mee op een hilarische reis naar de oorsprong van de lach. Wist u dat zodra u lacht uw hersenen dit direct registreren en u een stukje blijer maakt? Tijdens deze vrolijke workshop gaat u lachen om niets, buikpijn hebben van het lachen, helemaal dubbel liggen en diverse andere onderdelen van het lachen ervaren. U zult ervaren dat geen enkele lach meer hetzelfde is. Vraag onderstaand meer informatie aan voor een activiteit vol hilariteit en plezier.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Turnhout
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Turnhout

Bent u een liefhebber van auto’s? Zoekt een bijzondere teambuilding activiteit in Turnhout die u niet snel zult vergeten? Stap dan in een stukje geschiedenis en kies voor de Trabantjes rally! Wist u dat de naam Trabant twee betekenissen heeft en 1 daarvan een synoniem is voor ‘maatje’. Vandaag mag u dus met uw 'maatje' op stap. Wanneer u instapt proeft u direct de nostalgie waarmee deze auto is gemaakt. Voor vertrek krijgt u een uitleg over de geschiedenis en uiteraard de werking van deze prachtige auto. Dan is het tijd om op pad te gaan waarbij u tijdens een prachtige tour het prachtige landschap en tegelijkertijd de auto ontdekt. Veilige kilometers toegewenst!  

Sushiworkshop teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€42,95 p.p.

Sushiworkshop teambuilding Turnhout

Nigiri, maki, sashimi, sushi…termen die u het water in uw mond laat lopen. Sushi is populair en het is dan ook niet gek dat u letterlijk een kijkje in de keuken wilt nemen. Wist u dat sushi van oorsprong uit Japan komt? Stap nu de Japanse wereld in en leer dit heerlijke gerecht zelf te maken tijdens deze sushi workshop in Turnhout. Tijdens deze kookworkshop neemt de professionele begeleider u mee naar de Japanse keuken om u heerlijke sushi te leren maken. Na afloop van deze sushi workshop eet u de gemaakte sushi op of neemt u het mee naar huis. Ook is het mogelijk om deze workshop te volgen op eigen locatie. Vraag snel meer informatie aan.

The Hunger Games teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

The Hunger Games teambuilding Turnhout

Bent u dol op adrenaline, spanning en teamwork? Combineer dan deze bijzondere dag met de meest spannende activiteiten. Let the hunger games begin! In diverse spannende spellen krijgt u de kans om te laten zien hoe u op diverse fronten presteert op weg naar de overwinning. Alle facetten komen aan bod tijdens deze spannende hunger games. Test uw wendbaarheid op weg naar de schat, uw doelgerichtheid bij diverse shooting games en zak vooral niet weg in het gevaarlijke moeras. Overleggen, aanmoedigen en samenwerken is van cruciaal belang. Interesse? Vraag via onderstaande optie meer informatie aan.

Tapas workshop als teambuilding in Turnhout
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Tapas workshop als teambuilding in Turnhout

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Turnhout of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Turnhout

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Airsoft teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€27 p.p.

Airsoft teambuilding Turnhout

Veel realistischer gaat het niet worden. Met vrijwel niet te onderscheiden replica´s van automatische wapens (M4) gaat u de strijd aan met elkaar. Meerdere spelconcepten zijn mogelijk, van het veroveren van de vlag van de tegenstander tot een battle tegen zombies. Bereid uzelf voor op een stevige dosis adrenaline. Wilt u meer weten over deze opwindende teambuilding activiteit in de omgeving van Turnhout? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Turnhout

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Turnhout
vanaf
€35 p.p.

Cocktail workshop Turnhout

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Turnhout, Kasterlee of omgeving maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Fashion styling Turnhout
vanaf
€50 p.p.

Workshop Fashion styling Turnhout

Heeft u altijd al meer willen weten over fashion styling? Welke kleuren het beste bij u passen en welke mode elementen u helemaal zullen laten stralen? Dan is deze workshop fashion styling in Turnhout een absolute aanrader. Van kleurenanalyse, tot advies, dit wordt beslist een modebewust vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, waarbij diverse handige fashion tools worden ingezet. Wilt u meer weten over deze workshop in Turnhout of omgeving Geel, Mol, Hoogstraten, Retie? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel Turnhout
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel Turnhout

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Turnhout, Kasterlee, Mol of Hoogstraten? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Turnhout of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop Turnhout
excl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Graffiti workshop Turnhout

Bent u op zoek naar een creatieve insteek voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in de omgeving van Turnhout? En heeft u zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, tijdens deze graffiti workshop leert u alle basistechnieken. Gooi al uw creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop is dan ook de perfecte teambuildingsgelegenheid. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip Turnhout
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip Turnhout

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Turnhout, Kasterlee, Geel, Mol, Hoogstraten of Brecht aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Turnhout

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in uw regio in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Drone vliegen Turnhout
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop Drone vliegen Turnhout

Het is allang geen toekomstmuziek meer. Drones zijn echt overal en maken de mooiste beeldopnames en kunnen zelfs al pakketjes bezorgen. Nog even en niemand heeft meer een autorijbewijs, maar enkel nog een drone- besturingsbewijs. Om straks niet achter te lopen op de ontwikkelingen is deze workshop Drone vliegen een echte aanrader. Leer alles over het beheersen van de Drone en daag elkaar uit voor een echte Drone-race. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze workshop Drone vliegen in Turnhout of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Lasergame teambuilding regio van Turnhout
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Lasergame teambuilding regio van Turnhout

Bent u op zoek naar een spannend groepsuitje? Maar heeft u er geen trek in om geraakt te worden door verfballetjes? Dan is dit lasergame groepsuitje een uitstekend alternatief. Besluip de tegenstander en schakel hen één voor één uit. Uiteindelijk blijft alleen het beste team over. En dat zijn jullie natuurlijk. Wilt u meer weten over dit spannende teambuilding uitje in de omgeving van Turnhout? Vraag dan hieronder meer informatie aan. 

Percussie workshop Turnhout
vanaf
€25 p.p.

Percussie workshop Turnhout

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Turnhout, Kasterlee, Hoogstraten, Brecht, Mol of Aarendonk! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Schilderworkshop Turnhout
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Schilderworkshop Turnhout

Bent u op zoek naar een echte creatieve teambuilding activiteit in Turnhout? Dan is deze schilderworkshop vol in de roos. Leer een creatieve kant van uzelf ontdekken, waarvan u niet eens wist dat deze bestond. Uiteraard gebruikt u deze nieuwe bron van creatieve energie straks ook weer op de werkvloer. Verschillende thema´s zijn mogelijk van schilderen op doek tot pop-art, van action painting tot aboriginal art. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop teambuilding Turnhout

Het culinaire niveau in Turnhout is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle restaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze teambuilding in Turnhout, Mol, Geel, Hoogstraten, Kasterlee of omgeving de kans om het eens goed uit te testen. Onder professionele begeleiding krijgt u een superleuke kookworkshopWilt u meer weten over deze kookworkshop in Turnhout of Mol? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Paintball teamuitje Turnhout
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Paintball teamuitje Turnhout

Het is tijd voor een echte klassieker onder de groepsactiviteiten. Samen staan jullie sterk. De tegenstander is sluw, maar jullie vertrouwen op een weldoordachte strategie. Wordt het verdedigen of toch aanvallen? Of komt er toch een verrassingsaanval. Wilt u meer weten over dit enerverende paintball teamuitje in de omgeving van Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Turnhout
excl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Turnhout

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Turnhout, Mol, Arendonk, Brecht, Hoogstraten, Kasterlee of Geel. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk: u identificeert het slachtoffer en houdt zowel een forensisch als een buurtonderzoek. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Turnhout en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Turnhout

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Turnhout staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding Rally rijden Turnhout
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Teambuilding Rally rijden Turnhout

 Tijdens dit bedrijfsuitje rally rijden in de omgeving van Turnhout, krijgt u de kans om te ervaren wat het betekent om in een rally team te functioneren. Hierbij zult u roadbook systemen doorgronden en diverse controlepunten moeten passeren. Kernwoorden bij deze rally zijn teamwork, stressbestendigheid en uithoudingsvermogen. Het rally arrangement kan ook worden uitgebreid met bijv. een filmploeg of echte rally hostessen. De vermelde vanaf-prijs van deze rally is gebaseerd op het gebruik van eigen wagens. Wilt u gebruik maken van rally auto's, zoals bijv. een 2PK dan bedraagt de meerprijs vanaf €40 p.p. extra. Voor deze rally geldt een maximum van 150 deelnemers. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als teambuilding Turnhout

Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als teambuilding in de omgeving van Turnhout? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games Teambuilding Turnhout
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games Teambuilding Turnhout (omgeving)

Tijdens deze teambuilding duikt u samen met uw collega's in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in Turnhout, Mol, Hoogstraten, Kasterlee of regio. Wilt u meer weten over deze Highland Games teambuilding in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop karikatuur tekenen Turnhout
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Turnhout

Het hele jaar werkt u intensief samen met uw collega´s/teamgenoten. Vanzelfsprekend bent u ook op een bepaalde manier naar uw teamgenoten gaan kijken. Nu is het hoog tijd om het perspectief te gaan verleggen en middels deze workshop karikatuur tekenen eens op een geheel andere wijze naar uw collega´s te gaan kijken. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Turnhout of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Crime Target Teambuilding Turnhout (City Game)
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Turnhout (City Game)

Tijdens dit Crime Target Teambuilding in Turnhout, Hoogstraten, Mol of omgeving , duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm.   Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een bedrijfsuitje in Turnhout of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Turnhout? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Turnhout
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Turnhout

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Turnhout of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding op maat CityGame Turnhout
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame Turnhout

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat de stad Turnhout te bieden heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING TURNHOUT OF OMGEVING

In de geschiedenis van de stad Turnhout spelen de Hertogen van Brabant een centrale rol. Sporen van deze invloed zijn nog altijd in de omgeving terug te vinden. Bezoek tijdens een teambuilding activiteit in Turnhout bijvoorbeeld ook eens het kasteel van de Hertogen van Brabant (heden een gerechtshof). En bij een bezoek aan de speelkaartenstad mag natuurlijk ook een bezoek aan het speelkaartenmuseum niet ontbreken. Maar er is meer te doen in de omgeving van Turnhout (natuurlijk ook buiten de stad). Wat dacht u bijvoorbeeld van Kasterlee, ooit verkozen tot het mooiste dorp van de provincie Antwerpen. Of breng eens een bezoek aan het Gasthuismuseum in Geel. Liefhebbers van Latin muziek komen jaarlijks naar Hoogstraten voor de Antilliaanse Feesten. In augustus is dit het absolute episch centrum van de salsa, bachata, reggaeton en Latijns-Amerikaanse muziek met vele duizenden bezoekers uit heel Noord-Europa. Ook erg leuk om te combineren met een teambuilding activiteit is een bezoek aan de Abdij van Postel bij Mol. De doorgewinterde wandelaars gaan natuurlijk wandelen op de Brechtse Heide (bij Brecht). Erg mooi zijn de historische panden aan de Grote Markt van Herentals. De Kempen met als centrale stad Turnhout vormen het decor voor een onvergetelijk teambuilding uitje of vrijgezellenfeest. We hopen u middels het aanbod van ons evenementenbureau in deze regio te kunnen inspireren. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Liverpool bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Leeds.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt