Workshops en Teambuilding Gent

ook voor regio Merelbeke, Evergem, Aalter, Deinze en Ertvelde

Leuke teambuilding activiteiten in Gent

Bent u op zoek naar een leuke groepsactiviteit in de omgeving van Gent? Dan inspireren we u graag aan de hand van een aantal leuke alternatieven. Bent u op zoek naar een ludieke invulling van uw vrijgezellenfeest in Gent? Of gaat uw voorkeur uit naar een passend alternatief voor een effectieve teambuilding? We hebben speciaal voor u de leukste alternatieven in Gent, Aalter, Deinze, Evergem en Merelbeke voor u op een rijtje gezet. Van dinerspel tot stadsspel, van workshop tot speelfilm arrangement, we zijn ervan overtuigd dat we uw groepsuitje van extra kleur kunnen voorzien. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Antwerpenteambuilding Brussel of teambuilding Brugge. We wensen iedereen graag veel inspiratie toe!

Zoom around the world: online teambuilding activiteit in Gent
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world: online teambuilding activiteit in Gent

Tijdens deze teambuilding activiteit gaat u samen met uw team aan de slag om een einde te maken aan een wereldwijde crisis. De teamleden zijn allemaal een bekende wereldleider. Samen gaan jullie aan de slag om diverse hersenkrakers op te lossen. Hierbij krijgt iedereen de kans op de eigen kwaliteiten veelvuldig in te kunnen zetten. De quizmaster brengt u allen samen via de video communicatietool van uw keuze (bijvoorbeeld Zoom). Lukt het jullie om de wereld te bevrijden van de vreselijke crisis. Wilt u meer informatie over deze online teambuilding game in Gent? Klik dan op de onderstaande button. 

Virtual Reality teambuilding game Gent: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl, BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality teambuilding game Gent: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Gent? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding Gent
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Gent

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Gent staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Deze activiteit is ook populair onder Nederlandse bezoekers, zie groepsuitje Gent vanuit Nederland. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur Gent
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur Gent

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Gent, Aalter, Deinze of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd (inclusief) genuttigd in de binnenstad van Gent. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Gent. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Gent
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als teambuilding activiteit in Gent

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Gent.

Teambuilding op maat CityGame Gent
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame Gent

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat de stad Gent te bieden heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Gent (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Gent (2cV)

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally's door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Dit zal een teambuilding in Gent worden die u niet snel zal vergeten. Samen met uw collega's nieuwe herinneringen opbouwen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje in de omgeving van Gent? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

incl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in uw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Citygame bedrijfsuitje Gent
excl. BTW vanaf
€58 p.p.

Citygame bedrijfsuitje Gent Deluxe

Wilt u samen met de collega’s een uniek teammoment beleven in Gent, op een interactieve manier de stad ontdekken of gewoon puur voor de fun. Dat is het onweerstaanbare concept van deze City Game. Uitgerust met een Tablet (+ mobiel internet) en een wandelgps vertrekken de teams voor een onvergetelijke tocht door de stadsjungle. Opdrachten uitvoeren, foto’s nemen, de kortste weg vinden, …. Kortom een trip vol uitdagingen en verrassingen. Ideaal als teambuilding, incentive of als invulling van uw bedrijfsuitje in Gent. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze City Game teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Voor dit stadsspel geldt een minimum van 15 en een maximum van 1000 deelnemers.

Filmwedstrijd teambuilding Gent
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Gent

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Gent
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Gent

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste Mens dinerspel Gent
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste Mens dinerspel Gent

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Gent? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Gent, Deinze, Evergem, Merelbeke, Aalter. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Gent
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Moorddiner Gent

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Gent, Merlebeke, Evergem, Deinze of Aalter. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke moorddiner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Freestyle percussie workshop Gent
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle percussie workshop Gent

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Gent of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent, Aalter, Merelbeke Deinze, of Evergem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilmuitje Gent
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip in Gent

Get ready, aaaaand action! Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Gent, Aalter, Deinze, Evergem of Merelbeke aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Dit gaat voor heel veel nieuwe onvergetelijke herinneringen zorgen. U zult in de meest ludieke situaties terecht komen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Gent
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Kookworkshop Teambuilding Gent

Het culinaire niveau in Gent en omgeving is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in regio Gent, Deinze of Merelbeke de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop teambuilding in Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader Stadsspel Gent
vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader Stadsspel Gent

Pas op! Er bevindt zich een verrader in je groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Gent of omgeving (Deinze, Merelbeke, Aalter of Evergem). Onderweg zult u diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zult u onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, Stappen, Varen Gent
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, Stappen, Varen Gent

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Gent te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Gent. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Zeepkisten race teambuilding Gent
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Gent

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

GPS tocht Gent
vanaf
€29 p.p.

GPS tocht Gent

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Gent of omgeving. Bent u in staat om uw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij wordt u geïnformeerd over de spelregels. Met de juiste tools gaat u op pad en volbrengt u een heuse GPS tocht. Leer elkaar eens op een andere manier kennen. En na afloop wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe tijdens deze GPS tocht teambuilding in Gent of omgeving.

Ontdek de Verrader dinerspel Gent
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Gent

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent, Deinze, Aalter, Merelbeke of Evergem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Crime Target Teambuilding Gent (City Game)
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Gent (City Game)

Tijdens dit Crime stadsspel in Gent duikt u in de huid van de echte penozen.  Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een bedrijfsuitje in Gent, Deinze, Ertvelde, Merelbeke of Evergem of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Gent
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Gent

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Gent? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt Gent
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt Gent

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Gent waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk 3 gangen diner.

Workshop Schermen Gent
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop Schermen Gent

En garde! Weet u wat een Remise d'attacque is? Of point en ligne? Na deze workshop schermen zullen deze termen zeker en vast deel uit maken van uw vocabulaire. Ga samen met uw vrienden of collega´s helemaal op in deze fascinerende sport. Wilt u meer weten over deze workshop schermen in Gent of omgeving?  Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Gent
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Cocktail teambuilding Gent

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Gent, Deinze of Merelbeke maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop tapas maken Gent
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Gent

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aangeklede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Gent, Merelbeke, Aalter of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel Gent
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Gent

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Gent, Evergem, Deinze of Aalter? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade teambuilding Gent (workshop)
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Chocolade teambuilding Gent (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Gent of omgeving Merelbeke, Deinze of Evergem etc.? Dan is een chocolade teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in de omgeving van Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.  

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met 3-gangen diner Antwerpen
excl. BTW vanaf
€74 p.p.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel diner Gent

Tijdens dit ludieke maar bovendien ook spannende stadsspel in Gent, draait alles om het zo snel mogelijk verliezen van 1 miljoen euro. Zet een val op voor andere teams of ga een direct duel aan met uw teamgenoten. En na afloop van het stadsspel geniet u van een heerlijk diner in Gent. Dit arrangement is inclusief: ontvangst met hapje/drankje, stadsspel en een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke teambuilding activiteit in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Een teambuilding in het mooie Gent

Heeft u als organisator de taak om een succesvolle teambuilding te organiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u daarom inspireren door de diverse mogelijkheden. Van een vergadering met een aansluitende teambuilding tot gewoon simpel alleen een activiteit. De mogelijkheden zijn dan ook divers. Het werkt heel eenvoudig. Ziet u een teambuilding of vrijgezellenavond in Gent alternatief dat aansluit bij uw wensen, dan kunt u vrijblijvend meer informatie opvragen. Wij leggen uw verzoek direct voor aan de uitvoerende partij. Zodat u zonder onnodige vertraging (of tegen meerkosten) een beslissing kunt maken over het groepsuitje van uw voorkeur. Er zijn ook teambuilding activiteiten in Frankrijk, deze kunt u vinden op bijvoorbeeld Festaz teambuilding Nice.  Bent u zelf organisator van groepsactiviteiten of een evenementenbureau in Gent of directe omgeving en wilt u graag partner worden van Onemotion? Dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen middels ons contactformulier. Gent bruist en is klaar voor uw komst. Maar let goed op, Gent is prachtig en voor u het weet wilt u er gaan wonen. Klik in dat geval ook eens door naar verhuisfirma Gent. Zoekt u een evenementenbureau in Gent of omgeving, bekijk dan ook eens onze aanbiedingen. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Liverpool bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Liverpool. We wensen u uiteraard veel succes toe bij de organisatie en alvast een onvergetelijke dag!

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING GENT EN OMGEVING

Kunt u zich een mooiere setting voorstellen voor uw stadsspel of teambuilding activiteit dan de binnenstad van Gent? Terwijl u geniet van uw activiteit, loopt u over de wereldberoemde Graslei met uitzicht op de 3 torens. Na afloop van uw workshop drinkt u nog een heerlijk biertje met uizticht over het water. Heeft u genoeg tijd, dan kunt u uw bezoek aan deze mooie stad natuurlijk ook uitbreiden met een tocht langs nabijgelegen gemeenten. Bezoek bijvoorbeeld het mooie natuurpark Liedemeersen (Merelbeke) of de kastelen Nobelstede in Aalter en Vurstje in Evergem. Een aanrader is voor uw vrijgezellenfeest in de regio Gent is ook het museum van Deinze en de Leiestreek (Plastische Kunsten en Volkskunde), waar u uw teambuilding activiteit in Gent van een kunstzinnige lading kunt voorzien. Combineer uw uitje bijvoorbeeld met de Tuindagen in Lochristi, het familiepark Harry Malter in Heusden, of het inspirerende zeverrock in Zevergem. En houdt u van degustaties? Dan mag een proeverij bij brouwerij Van Steenberge uit Ertvelde ook niet ontbreken. Kortom een groepsuitje in Gent biedt vele perspectieven, niet alleen in de binnenstad, maar ook in de directe omgeving. Laat u daarom inspireren door de mogelijkheden. We wensen u bij voorbaat een succesvolle dag toe.

 

 

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt