Workshops en Teambuilding Gent

ook voor regio Merelbeke, Evergem, Aalter, Deinze en Ertvelde

feest.jpg

Leuke teambuilding activiteiten in Gent

Bent u op zoek naar een leuke groepsactiviteit in de omgeving van Gent? Dan inspireren we u graag aan de hand van een aantal leuke alternatieven. Bent u op zoek naar een ludieke invulling van uw vrijgezellenfeest in Gent? Of gaat uw voorkeur uit naar een passend alternatief voor een effectieve teambuilding? We hebben speciaal voor u de leukste alternatieven in Gent, Aalter, Deinze, Evergem en Merelbeke voor u op een rijtje gezet. Van dinerspel tot stadsspel, van workshop tot speelfilm arrangement, we zijn ervan overtuigd dat we uw groepsuitje van extra kleur kunnen voorzien. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op: teambuilding Antwerpenteambuilding Brussel of teambuilding Brugge. We wensen iedereen graag veel inspiratie toe!

Expeditie Robinson als teambuilding in Gent
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding in Gent

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Zijn jullie benieuwd hoe jullie het ervan zouden brengen op een onbewoond eiland? Dan zult u een kamp moeten kiezen en iedereen laten weten waar jullie team voor staat. Vervolgens worden jullie als team op de proef gesteld aan de hand van diverse opdrachten waarbij saamhorigheid, strategisch denken, concentratie, kracht en snelheid een belangrijke rol spelen.na afloop schuiven jullie natuurlijk aan bij het kampvuur of om te genieten van een heerlijke BBQ (optioneel). Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Expeditie Robinson teambuilding in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Meesterbrein stadsspel met diner in Gent
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Meesterbrein stadsspel met diner in Gent

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Tijdens deze teambuilding tocht zal er op zoek worden gegaan naar het meesterbrein in jullie midden. Jullie gaan de stad in met de opdracht om zoveel mogelijk raadsels op te lossen, codes te kraken en kennisvragen te beantwoorden. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar veel leuker is om het te spelen in kleine groepen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het centrum van de stad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Meesterbrein teambuilding tocht in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur Gent
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

De ontvoerde directeur bedrijfsuitje Gent

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Gent? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht die hopelijk tot een goed einde zal worden gebracht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Gent. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

VR hotel moordspel in Gent
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

VR hotel moordspel in Gent

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Dit VR moordspel biedt jullie de kans om een moord op te lossen, die plaats is gevonden in het virtuele hotel waar jullie je bevinden. De vraag blijft natuurlijk natuurlijk wat er is gebeurd voorafgaand aan deze heftige tragedie. Dus zet de VR bril maar op en gebruik jullie detective skills om tot een goede verklaring te komen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze indoor VR Hotel teambuilding in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd teambuilding Gent
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Gent

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, Stappen, Varen Gent
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen Gent

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Gent te bieden heeft. Een heerlijke boottocht, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Gent. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Gent
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Gent

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Gent
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in Gent

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in Gent zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding Gent
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Gent

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Gent staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Deze activiteit is ook populair onder Nederlandse bezoekers, zie groepsuitje Gent vanuit Nederland. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Gent
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Gent

Dit bedrijfsuitje in Gent heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Drone piloot bedrijfsuitje in Gent
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Drone piloot bedrijfsuitje in Gent

Voor groepen van maximaal 30 personen.

Dit bedrijfsuitje wordt een soort Top Gun in het klein. Alleen gaan jullie niet zelf in het vliegtuig zitten. Nee jullie gaan aan de slag met het besturen van drones. In het begin is het even aftasten maar al snel gaat het los tussen de deelnemers. Van precisie tot behendigheid, van stressbestendigheid tot technische vaardigheden, alles zal worden getest om te bepalen wie de beste drone-piloot is binnen het team. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze drone piloot bedrijfsuitje in Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding in Gent
excl. BTW vanaf
€14 p.p.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding in Gent

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje in Gent? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van de stad van uw keuze. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in het centrum van Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Gent (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Gent (2cV)

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally's door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Dit zal een teambuilding in Gent worden die u niet snel zal vergeten. Samen met uw collega's nieuwe herinneringen opbouwen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje in de omgeving van Gent? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Commercial Teambuilding Gent
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Gent

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste Mens dinerspel Gent
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De Slimste Mens dinerspel Gent

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Gent? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Gent, Deinze, Evergem, Merelbeke, Aalter. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Gent
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Gent

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Gent, Merlebeke, Evergem, Deinze of Aalter. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke moorddiner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Freestyle percussie workshop Gent
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle percussie workshop Gent

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Gent of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent, Aalter, Merelbeke Deinze, of Evergem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Speelfilmuitje Gent
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip in Gent

Get ready, aaaaand action! Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Gent, Aalter, Deinze, Evergem of Merelbeke aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Dit gaat voor heel veel nieuwe onvergetelijke herinneringen zorgen. U zult in de meest ludieke situaties terecht komen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader Stadsspel Gent
vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader Stadsspel Gent

Pas op! Er bevindt zich een verrader in je groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Gent of omgeving (Deinze, Merelbeke, Aalter of Evergem). Onderweg zult u diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zult u onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Gent
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Kookworkshop Teambuilding Gent

Het culinaire niveau in Gent en omgeving is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in regio Gent, Deinze of Merelbeke de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop teambuilding in Gent? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Gent
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Gent

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent, Deinze, Aalter, Merelbeke of Evergem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Schermen Gent
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop Schermen Gent

En garde! Weet u wat een Remise d'attacque is? Of point en ligne? Na deze workshop schermen zullen deze termen zeker en vast deel uit maken van uw vocabulaire. Ga samen met uw vrienden of collega´s helemaal op in deze fascinerende sport. Wilt u meer weten over deze workshop schermen in Gent of omgeving?  Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Gent
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail teambuilding Gent

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Gent, Deinze of Merelbeke maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel Gent
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Gent

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Gent, Evergem, Deinze of Aalter? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade teambuilding Gent (workshop)
excl. BTW vanaf
€47 p.p.

Chocolade teambuilding Gent (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Gent of omgeving Merelbeke, Deinze of Evergem etc.? Dan is een chocolade teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in de omgeving van Gent, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.  

Winter Wonderland teambuilding in Gent of omgeving
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland teambuilding in Gent of omgeving

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland teambuilding concept in Gent of omgeving? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Een teambuilding in het mooie Gent

Heeft u als organisator de taak om een succesvolle teambuilding te organiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u daarom inspireren door de diverse mogelijkheden. Van een vergadering met een aansluitende teambuilding tot gewoon simpel alleen een activiteit. De mogelijkheden zijn dan ook divers. Het werkt heel eenvoudig. Ziet u een teambuilding of vrijgezellenavond in Gent alternatief dat aansluit bij uw wensen, dan kunt u vrijblijvend meer informatie opvragen. Wij leggen uw verzoek direct voor aan de uitvoerende partij. Zodat u zonder onnodige vertraging (of tegen meerkosten) een beslissing kunt maken over het groepsuitje van uw voorkeur. Er zijn ook teambuilding activiteiten in Frankrijk, deze kunt u vinden op bijvoorbeeld Festaz teambuilding Nice.  Bent u zelf organisator van groepsactiviteiten of een evenementenbureau in Gent of directe omgeving en wilt u graag partner worden van Onemotion? Dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen middels ons contactformulier. Gent bruist en is klaar voor uw komst. Maar let goed op, Gent is prachtig en voor u het weet wilt u er gaan wonen. Klik in dat geval ook eens door naar verhuisfirma Gent. Zoekt u een evenementenbureau in Gent of omgeving, bekijk dan ook eens onze aanbiedingen. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Liverpool bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Liverpool. Voor Duitsland kunt u terecht op teambuilding in Köln of teambuilding in Frankfurt. We wensen u uiteraard veel succes toe bij de organisatie en alvast een onvergetelijke dag!

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING GENT EN OMGEVING

Kunt u zich een mooiere setting voorstellen voor uw stadsspel of teambuilding activiteit dan de binnenstad van Gent? Terwijl u geniet van uw activiteit, loopt u over de wereldberoemde Graslei met uitzicht op de 3 torens. Na afloop van uw workshop drinkt u nog een heerlijk biertje met uizticht over het water. Heeft u genoeg tijd, dan kunt u uw bezoek aan deze mooie stad natuurlijk ook uitbreiden met een tocht langs nabijgelegen gemeenten. Bezoek bijvoorbeeld het mooie natuurpark Liedemeersen (Merelbeke) of de kastelen Nobelstede in Aalter en Vurstje in Evergem. Een aanrader is voor uw vrijgezellenfeest in de regio Gent is ook het museum van Deinze en de Leiestreek (Plastische Kunsten en Volkskunde), waar u uw teambuilding activiteit in Gent van een kunstzinnige lading kunt voorzien. Combineer uw uitje bijvoorbeeld met de Tuindagen in Lochristi, het familiepark Harry Malter in Heusden, of het inspirerende zeverrock in Zevergem. En houdt u van degustaties? Dan mag een proeverij bij brouwerij Van Steenberge uit Ertvelde ook niet ontbreken. Kortom een groepsuitje in Gent biedt vele perspectieven, niet alleen in de binnenstad, maar ook in de directe omgeving. Laat u daarom inspireren door de mogelijkheden. We wensen u bij voorbaat een succesvolle dag toe.

 

 

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt