Workshops en Teambuilding Leuven

ook voor regio Aarschot, Tienen, Herent, Tremelo en Diest

Leuke teambuilding activiteiten in Leuven

Leuven is een uitstekende plek om een leuke teambuilding activiteit of groepsuitje te organiseren. Deze eeuwenoude studentenstad bruist aan alle kanten en dat gevoel ervaart men erg goed tijdens een ludiek of spannend stadsspel. De bierhoofdstad van Vlaanderen is altijd klaar voor een divers aanbod aan groepsactiviteiten dankzij tal van leuke evenementenbureaus in Leuven en omgeving. Van lipdub maken tot creatieve workshops, van culinaire teambuilding tot spannende City Games, we hebben de beste teambuilding activiteiten in Leuven, Aarschot, Tienen, Diest, Herent en Tremelo voor u verzameld op deze pagina. Rest ons alleen nog om u heel veel inspiratie toe te wensen bij het voorbereiden én uitvoeren van de groepsactiviteit in Leuven van uw keuze.

Filmwedstrijd teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Leuven

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding met diner in Leuven
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding met diner in Leuven

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van Leuven. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend (het diner is inbegrepen bij dit arrangement). Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Workshop bonbons maken met diner als bedrijfsuitje in Leuven
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Workshop bonbons maken met diner als bedrijfsuitje in Leuven

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding? Dan is een bonbon teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Hierbij gaat u samen met uw collega's aan de slag om te proeven en zelf bonbons te maken. Uiteraard neemt u ook een leuke hoeveelheid bonbons mee naar huis. Na afloop van de bonbon workshop geniet u samen met uw collega's van een heerlijk diner in de binnenstad (inclusief).  Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze chocolade teambuilding in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Freestyle percussie workshop Leuven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle percussie workshop Leuven

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Leuven of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Leuven

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Leuven staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop likeur maken met diner Leuven
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Workshop likeur maken met diner Leuven

Dit belooft een smakelijk bedrijfsuitje te worden in Leuven. Nadat u met koffie en gebak ontvangen bent, maakt u kennis met het likeur maken. Na een korte (maar interessante) uitleg over jenevers en likeuren, wordt het tijd om ook fysiek kennis te maken met de heerlijke drankjes, in de vorm van een inspirerende proeverij. Hierna gaat u zelf aan de slag tijdens een onvergetelijke workshop likeur maken. Na afloopt bottelt u uw eigen likeur (uiteraard met een zelfbedachte naam), welke u uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hierna is het tijd voor het culinaire gedeelte van de teambuilding, namelijk een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Leuven, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bob Ross schilderworkshop met diner als bedrijfsuitje in Leuven
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Bob Ross schilderworkshop met diner als bedrijfsuitje in Leuven

Wie kent hem niet, Bob Ross?! De goeroe van de laagdrempelige schilderkunst heeft een ongekende indruk achtergelaten op de wereld van beginnende schilderkunstenaars. Tijdens deze schilderworkshop gaat u samen met uw collega's zelf de uitdaging aan om te schilderen zoals Bob. Dit creatieve bedrijfsuitje in Leuven is inclusief een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit artistieke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit in Leuven
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit in Leuven

Dit bedrijfsuitje in Leuven heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Bij deze inspirerende teambuilding activiteit is ook een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Leuven
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als teambuilding activiteit in Leuven

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Leuven.

Highland Games Teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games Teambuilding Leuven

Tijdens deze teambuilding duikt u samen met uw collega's in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in Leuven, Aarschot, Tremelo, Diest of regio. Wilt u meer weten over deze Highland Games teambuilding in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

E-chopper of E-scooter Tour met diner als bedrijfsuitje in Leuven
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper of E-scooter Tour met diner als bedrijfsuitje in Leuven

Inclusief begeleiding, keuzediner, helmen, verzekeringen.

Tijdens dit bedrijfsuitje voelt u zich zo vrij als een vogel. Terwijl u, samen met uw collega's,  op uw eigen e-chopper of e-scooter over de wegen rijdt en de wind en de zon op uw gezicht voelt, komt u even helemaal tot rust. Het zal u nog verrassen hoe lekker deze voertuigen rijden. Bij dit ontspannende bedrijfsuitje is een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit ontspannen bedrijfsuitje in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Citygame bedrijfsuitje Leuven
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Citygame bedrijfsuitje Leuven Deluxe

Wilt u samen met de collega’s een uniek teammoment beleven in Leuven, op een interactieve manier de stad ontdekken of gewoon puur voor de fun. Dat is het onweerstaanbare concept van deze City Game. Uitgerust met een Tablet (+ mobiel internet) en een wandelgps vertrekken de teams voor een onvergetelijke tocht door de stadsjungle. Opdrachten uitvoeren, foto’s nemen, de kortste weg vinden, …. Kortom een trip vol uitdagingen en verrassingen. Ideaal als teambuilding, incentive of als invulling van uw bedrijfsuitje in Leuven. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze City Game teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Voor dit stadsspel geldt een minimum van 15 en een maximum van 1000 deelnemers.

De ontvoerde directeur Brugge Leuven
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De ontvoerde directeur Brugge Leuven

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Leuven of omgeving? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd (inclusief) genuttigd in de binnenstad van Leuven. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Brugge. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Virtual Reality teambuilding game Leuven: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Virtual Reality teambuilding game Leuven: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Leuven? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Leuven (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Leuven (2cV)

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally´s door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje in de omgeving van Leuven? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

lipdub Leuven
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm of lipdub Leuven

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Leuven, Tienen, Aarschot, Herent, Diest of Tremelo aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Leuven en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt Leuven
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt Leuven

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Leuven waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen tijdens een smakelijk diner.

Segway Clinic of Tour als bedrijfsuitje met keuzediner in Leuven
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

Segway Clinic of Tour als bedrijfsuitje met keuzediner in Leuven

Fietsen verleert men nooit. Mogelijk geldt dit ook voor het besturen van een Segway. Tijdens deze clinic leert u onder deskundige begeleiding om dit futuristische voertuig optimaal te controleren. Zo bent u er helemaal klaar de strijd aan te gaan met uw collega´s tijdens een wedstrijd over een parcours met bijzondere obstakels. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Segway Tour i.p.v. een clinic. Na afloop geniet u van een heerlijk keuzediner. Dit arrangement is inclusief koffie/thee met wat lekkers, Segway Clinic, begeleiding, verzekering en Segwayhuur, keuzediner. Wilt u meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Leuven

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

dinerspel Leuven
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner. Bent u altijd opmerkzaam wanneer iemand vreemd gedrag laat zien? Let u altijd op de details wanneer u samen met andere mensen bent? Legt u de meest lastige verbanden heel snel in uw hoofd. Wilt u meer weten over deze activiteit in Leuven, Tienen of Aarschot? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel Leuven
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De Slimste dinerspel Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of groepsuitje in Leuven, Aarschot, Tienen of Diest? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Leuven
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Leuven, Diest, Tremelo, Herent, Tienen of Aarschot. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke moorddiner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Leuven en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Leuven
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Leuven

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Leuven, Aarschot of Tienen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze cocktail workshop in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Leuven
excl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Leuven

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel Leuven
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Leuven, Aarschot, Diemen, Tremelo of Diest? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop teambuilding Leuven

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Leuven, Aarschot, Tienen of Diest de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop teambuilding in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gin tasting bedrijfsuitje Leuven
vanaf
€35 p.p.

Gin tasting bedrijfsuitje Leuven

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Leuven, Diest, Tienen, Tremelo of omgeving. Denk dan ook eens aan een Gin tasting op locatie! Deze proeverij is hip en momenteel erg populair. Uiteraard krijgt u tijdens deze degustatie uitgebreid de kans om verschillende gins (en tonics) te proberen. Ervaart u zelf wat u favoriete Gin is. Vanzelfsprekend leert u ook om zelf lekkere gin en tonics te maken. Wilt u meer weten over deze smakelijke Gin proeverij op de locatie van uw voorkeur in Leuven of omgeving ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Schermen Leuven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop Schermen Leuven

Dit is een teambuilding activiteit die u niet snel zal vergeten. Het is namelijk niet een gewone activiteit die u misschien al heeft gedaan. En garde! Weet u wat een Remise d'attacque is? Of point en ligne? Na deze workshop schermen zullen deze termen zeker en vast deel uit maken van uw vocabulaire. Ga samen met uw vrienden of collega's helemaal op in deze fascinerende sport. U zult zien dat dit een lastige maar hele toffe workshop zal worden. Wilt u meer weten over deze workshop schermen in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast een onvergetelijke dag toe.

Voetrally teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Voetrally teambuilding Leuven

Tijdens deze voetrally in Leuven gaat u samen met uw collega's op pad met een geïllustreerd rallyboek, een stadsplan met aanduiding van de route en een digitaal fototoestel. Wat volgt is een leuk en actieve teambuilding activiteit door het mooie Leuven, waarbij u raadsels zult oplossen, praktische proeven zult uitvoeren en ludieke foto opdrachten zult volbrengen. Deze Voetrally activiteit in Leuven is dan ook bijzonder geschikt als invulling van een teambuilding of incentive. Wilt u meer weten over deze teambuilding Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met diner Leuven
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel met diner Leuven

Tijdens dit ludieke maar bovendien ook spannende stadsspel in Leuven, draait alles om het zo snel mogelijk verliezen van 1 miljoen euro. Zet een val op voor andere teams of ga een direct duel aan met uw teamgenoten. En na afloop van het stadsspel geniet u van een heerlijk diner in Leuven. Dit arrangement is inclusief: ontvangst met hapje/drankje, stadsspel en een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke teambuilding activiteit in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit in Leuven
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit in Leuven

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Leuven? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Drone vliegen Leuven
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Workshop Drone vliegen Leuven

Het is allang geen toekomstmuziek meer. Drones zijn echt overal en maken de mooiste beeldopnames en kunnen zelfs al pakketjes bezorgen. Nog even en niemand heeft meer een autorijbewijs, maar enkel nog een drone- besturingsbewijs. Om straks niet achter te lopen op de ontwikkelingen is deze workshop Drone vliegen een echte aanrader. Leer alles over het beheersen van de Drone en daag elkaar uit voor een echte Drone-race. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze workshop Drone vliegen in Leuven of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Teambuilding Leuven en alle andere mogelijkheden

Leuven is enorm bijzonder. De stad ademt historie en draagt zodoende direct bij aan een leuke teambuilding. Maar ook kunt u originele ideeën vinden voor het buitenland. Met Nederland, Duitsland en Engeland is een teambuilding over de grens ook een originele optie. Er zijn ook teambuilding activiteiten in Frankrijk, deze kunt u vinden op bijvoorbeeld Festaz teambuilding Bordeaux. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Coventry bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Coventry. Voor Oostenrijk kunt u terecht op teambuilding in Salzburg of teambuilding in Innsbruck. Blijft u liever dichtbij geniet dan heerlijk van Leuven. Het imposante stadhuis, de gezellige Grote Markt en de sprookjesachtige Universiteitsbibliotheek vormen een historisch decor voor de leukste groepsactiviteiten van Vlaanderen.En mocht u interesse hebben om te verhuizen naar Leuven, klik dan eens door naar verhuisfirma LeuvenVraag vrijblijvend meer informatie aan middels de aanvraagformulieren onder de verschillende activiteiten en wij brengen u direct in contact met de organisator van de activiteit. We hopen u zo op weg te helpen bij het vinden van een passende activiteit. We wensen u alvast veel plezier toe.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING LEUVEN EN OMGEVING
Welkom in het wonderschone Leuven. Een stad, wiens naam teruggaat tot de de 9e eeuw in het Latijnse Luvanium. De stad kent zoveel monumenten en bijzondere objecten dat het welhaast kan worden beschouwd als een waar openluchtmuseum. Deze historische setting maken elk groepsuitje of teambuilding activiteit in Leuven tot een bijzondere ervaring (mede ook dankzij de aanwezigheid van tal van evenementenbureaus). Maak een stadswandeling langs het stadhuis en de Kruidtuin en drink vervolgens een heerlijk biertje op de studentikoze Oude Markt. Bezoek het Leuvens Wereldfeest (mei/juni), Marktrock of het levens genietende Hapje tapje in augustus. Maar de omgeving van Leuven heeft meer te bieden dan deze imposante stad alleen. Bezoek bijvoorbeeld Aarschot Volkoren (korenfestival in Aarschot), of het 16e eeuwse Hof van Nassau in Diest. De Sint-Leonarduskerk in Zoutleeuw is dermate uniek, dat zij is opgenomen op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Muziekliefhebbers kunnen terecht in de suikerstad Tienen tijdens het Suikerrock festival in juni. Wandel langs de mooie Onze-Lieve-Vrouwe-Basiliek in Scherpenheuvel-Zichem, en breng een bezoek aan de wereldberoemde brouwerij de Kluis in Hoegaarden. Zoals u ziet, zijn er genoeg redenen te verzinnen om uw teambuilding of groepsactiviteit plaats te laten vinden in het mooi Leuven of haar bruisende omgeving.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt