Workshops en Teambuilding Leuven

ook voor regio Aarschot, Tienen, Herent, Tremelo en Diest

Leuke teambuilding activiteiten in Leuven

Leuven is een uitstekende plek om een leuke teambuilding activiteit of groepsuitje te organiseren. Deze eeuwenoude studentenstad bruist aan alle kanten en dat gevoel ervaart men erg goed tijdens een ludiek of spannend stadsspel. De bierhoofdstad van Vlaanderen is altijd klaar voor een divers aanbod aan groepsactiviteiten dankzij tal van leuke evenementenbureaus in Leuven en omgeving. Van lipdub maken tot creatieve workshops, van culinaire teambuilding tot spannende City Games, we hebben de beste teambuilding activiteiten in Leuven, Aarschot, Tienen, Diest, Herent en Tremelo voor u verzameld op deze pagina. Rest ons alleen nog om u heel veel inspiratie toe te wensen bij het voorbereiden én uitvoeren van de groepsactiviteit in Leuven van uw keuze.

Filmwedstrijd teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Leuven

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Drone piloot bedrijfsuitje in Leuven
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Drone piloot bedrijfsuitje in Leuven

Voor groepen van maximaal 30 personen.

Dit bedrijfsuitje wordt een soort Top Gun in het klein. Alleen gaan jullie niet zelf in het vliegtuig zitten. Nee jullie gaan aan de slag met het besturen van drones. In het begin is het even aftasten maar al snel gaat het los tussen de deelnemers. Van precisie tot behendigheid, van stressbestendigheid tot technische vaardigheden, alles zal worden getest om te bepalen wie de beste drone-piloot is binnen het team. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze drone piloot bedrijfsuitje in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Leuven
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Leuven

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Het nemen van een wintersportvakantie is nog altijd enorm populair. Van individuele skivakanties tot single wintersportreizen, voor veel mensen is het een jaarlijks terugkerende traditie. Mocht u dit jaar niet kunnen gaan, maar bent u wel bang om de heerlijk après-ski te zullen missen, dan is deze teambuilding activiteit wellicht een mooie oplossing. Samen met uw collega´s zult u diverse typische après-ski uitdagingen aan gaan: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wilt u meer weten over dit winterse teambuilding concept in Leuven? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

De ontvoerde directeur Brugge Leuven
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

De ontvoerde directeur bedrijfsuitje Leuven

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Leuven? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht die hopelijk tot een goed einde zal worden gebracht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Leuven. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Leuven
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Leuven

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Bent u op zoek naar een winterse teambuilding activiteit voor u en uw collega's? En dan het liefste ook nog één waarbij uw samenwerking flink zal worden getest? Dan is Expeditie Poolcirkel een uitstekende keuze. Welk team weet de kou het snelste te verdrijven door vuur te maken? En wie is het beste in één van de andere uitdagingen die jullie tijdens deze expeditie krijgen voorgelegd? Wilt u meer weten over dit winterse Expeditie Poolcirkel teambuilding concept in Leuven? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Leuven (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Leuven (2cV)

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally´s door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje in de omgeving van Leuven? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Bob Ross schilderworkshop als bedrijfsuitje in Leuven
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Bob Ross schilderworkshop als bedrijfsuitje in Leuven

Wie kent hem niet, Bob Ross?! De goeroe van de laagdrempelige schilderkunst heeft een ongekende indruk achtergelaten op de wereld van beginnende schilderkunstenaars. Tijdens deze schilderworkshop gaat u samen met uw collega's zelf de uitdaging aan om te schilderen zoals Bob. Dit creatieve bedrijfsuitje is inclusief alle benodigde materialen. Wilt u meer weten over dit artistieke bedrijfsuitje in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Leuven

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Leuven
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Leuven

Dit bedrijfsuitje in Leuven heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding in Leuven
excl. BTW vanaf
€14 p.p.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding in Leuven

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje in Leuven? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van de stad van uw keuze. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in het centrum van Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Workshop bonbons maken met diner als bedrijfsuitje in Leuven
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Workshop bonbons maken met diner als bedrijfsuitje in Leuven

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding? Dan is een bonbon teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Hierbij gaat u samen met uw collega's aan de slag om te proeven en zelf bonbons te maken. Uiteraard neemt u ook een leuke hoeveelheid bonbons mee naar huis. Na afloop van de bonbon workshop geniet u samen met uw collega's van een heerlijk diner in de binnenstad (inclusief).  Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze chocolade teambuilding in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Freestyle percussie workshop Leuven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle percussie workshop Leuven

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Leuven of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop likeur maken Leuven
excl. BTW vanaf
€47 p.p.

Workshop likeur maken Leuven

Dit belooft een smakelijk bedrijfsuitje te worden in Leuven. Nadat u ontvangen bent, maakt u kennis met het likeur maken. Na een korte (maar interessante) uitleg over jenevers en likeuren, wordt het tijd om ook fysiek kennis te maken met de heerlijke drankjes, in de vorm van een inspirerende proeverij. Hierna gaat u zelf aan de slag tijdens een onvergetelijke workshop likeur maken. Na afloopt bottelt u uw eigen likeur (uiteraard met een zelfbedachte naam), welke u uiteraard mee naar huis kunt nemen. Wilt u meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Leuven, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Leuven
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij als teambuilding activiteit in Leuven

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Leuven.

Highland Games Teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games Teambuilding Leuven

Tijdens deze teambuilding duikt u samen met uw collega's in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in Leuven, Aarschot, Tremelo, Diest of regio. Wilt u meer weten over deze Highland Games teambuilding in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality teambuilding game Leuven: ontmantel de bom
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Virtual Reality teambuilding game Leuven: ontmantel de bom

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Leuven? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

lipdub Leuven
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm of lipdub Leuven

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Leuven, Tienen, Aarschot, Herent, Diest of Tremelo aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Leuven en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt Leuven
excl. BTW vanaf
€41 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt Leuven

De oude meesters uit Vlaanderen en Nederland zijn wereldberoemd geworden dankzij een groot aantal absolute meesterwerken binnen de schilderkunst. Dit bijzondere erfgoed mag natuurlijk nooit verloren gaan. Helaas is er 1 meesterwerk in handen gevallen van criminelen. Vlaanderen staat op zijn kop en alles zal moeten worden gedaan om dit onbetaalbare kunstwerk terug te krijgen. Gelukkig staan jullie klaar om het onrecht de wereld uit te helpen. Wat volgt is een spannende klopjacht dwars door Leuven waarna jullie hopelijk het goede nieuws kunnen mededelen na afloop.

Commercial Teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Leuven

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

dinerspel Leuven
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner. Bent u altijd opmerkzaam wanneer iemand vreemd gedrag laat zien? Let u altijd op de details wanneer u samen met andere mensen bent? Legt u de meest lastige verbanden heel snel in uw hoofd. Wilt u meer weten over deze activiteit in Leuven, Tienen of Aarschot? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Leuven
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Leuven

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Leuven, Diest, Tremelo, Herent, Tienen of Aarschot. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke moorddiner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Leuven en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Leuven
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Leuven

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Leuven, Aarschot of Tienen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze cocktail workshop in Leuven? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop teambuilding Leuven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop teambuilding Leuven

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Leuven, Aarschot, Tienen of Diest de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop teambuilding in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gin tasting bedrijfsuitje Leuven
vanaf
€35 p.p.

Gin tasting bedrijfsuitje Leuven

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Leuven, Diest, Tienen, Tremelo of omgeving. Denk dan ook eens aan een Gin tasting op locatie! Deze proeverij is hip en momenteel erg populair. Uiteraard krijgt u tijdens deze degustatie uitgebreid de kans om verschillende gins (en tonics) te proberen. Ervaart u zelf wat u favoriete Gin is. Vanzelfsprekend leert u ook om zelf lekkere gin en tonics te maken. Wilt u meer weten over deze smakelijke Gin proeverij op de locatie van uw voorkeur in Leuven of omgeving ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Schermen Leuven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop Schermen Leuven

Dit is een teambuilding activiteit die u niet snel zal vergeten. Het is namelijk niet een gewone activiteit die u misschien al heeft gedaan. En garde! Weet u wat een Remise d'attacque is? Of point en ligne? Na deze workshop schermen zullen deze termen zeker en vast deel uit maken van uw vocabulaire. Ga samen met uw vrienden of collega's helemaal op in deze fascinerende sport. U zult zien dat dit een lastige maar hele toffe workshop zal worden. Wilt u meer weten over deze workshop schermen in Leuven of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast een onvergetelijke dag toe.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel in Leuven
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Hoe verlies ik een miljoen stadsspel in Leuven

Tijdens dit ludieke maar bovendien ook spannende stadsspel in Leuven, draait alles om het zo snel mogelijk verliezen van 1 miljoen euro. Zet een val op voor andere teams of ga een direct duel aan met uw teamgenoten. Welk team weet er zo het snelste al het geld door heen te jagen om zo tot winnaar van de dag te worden uitgeroepen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke teambuilding activiteit in Leuven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade teambuilding Leuven (workshop)
excl. BTW vanaf
€47 p.p.

Chocolade teambuilding Leuven (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Leuven? Dan is een chocolade teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in Leuven of omgevingetc., vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.  

Winter Wonderland teambuilding in Leuven of omgeving
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland teambuilding in Leuven of omgeving

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland teambuilding concept in Leuven of omgeving? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Teambuilding Leuven en alle andere mogelijkheden

Leuven is enorm bijzonder. De stad ademt historie en draagt zodoende direct bij aan een leuke teambuilding. Maar ook kunt u originele ideeën vinden voor het buitenland. Met Nederland, Duitsland en Engeland is een teambuilding over de grens ook een originele optie. Er zijn ook teambuilding activiteiten in Frankrijk, deze kunt u vinden op bijvoorbeeld Festaz teambuilding Bordeaux. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Coventry bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Coventry. Voor Oostenrijk kunt u terecht op teambuilding in Salzburg of teambuilding in Innsbruck. Blijft u liever dichtbij geniet dan heerlijk van Leuven. Het imposante stadhuis, de gezellige Grote Markt en de sprookjesachtige Universiteitsbibliotheek vormen een historisch decor voor de leukste groepsactiviteiten van Vlaanderen.En mocht u interesse hebben om te verhuizen naar Leuven, klik dan eens door naar verhuisfirma LeuvenVraag vrijblijvend meer informatie aan middels de aanvraagformulieren onder de verschillende activiteiten en wij brengen u direct in contact met de organisator van de activiteit. We hopen u zo op weg te helpen bij het vinden van een passende activiteit. We wensen u alvast veel plezier toe.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING LEUVEN EN OMGEVING
Welkom in het wonderschone Leuven. Een stad, wiens naam teruggaat tot de de 9e eeuw in het Latijnse Luvanium. De stad kent zoveel monumenten en bijzondere objecten dat het welhaast kan worden beschouwd als een waar openluchtmuseum. Deze historische setting maken elk groepsuitje of teambuilding activiteit in Leuven tot een bijzondere ervaring (mede ook dankzij de aanwezigheid van tal van evenementenbureaus). Maak een stadswandeling langs het stadhuis en de Kruidtuin en drink vervolgens een heerlijk biertje op de studentikoze Oude Markt. Bezoek het Leuvens Wereldfeest (mei/juni), Marktrock of het levens genietende Hapje tapje in augustus. Maar de omgeving van Leuven heeft meer te bieden dan deze imposante stad alleen. Bezoek bijvoorbeeld Aarschot Volkoren (korenfestival in Aarschot), of het 16e eeuwse Hof van Nassau in Diest. De Sint-Leonarduskerk in Zoutleeuw is dermate uniek, dat zij is opgenomen op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Muziekliefhebbers kunnen terecht in de suikerstad Tienen tijdens het Suikerrock festival in juni. Wandel langs de mooie Onze-Lieve-Vrouwe-Basiliek in Scherpenheuvel-Zichem, en breng een bezoek aan de wereldberoemde brouwerij de Kluis in Hoegaarden. Zoals u ziet, zijn er genoeg redenen te verzinnen om uw teambuilding of groepsactiviteit plaats te laten vinden in het mooi Leuven of haar bruisende omgeving.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt