Workshops en Teambuilding Mechelen

ook voor Zemst, Lier, Willebroek, Heist-op-den-Berg, Duffel etc.

feest.jpg

Leuke teambuilding activiteiten in Mechelen

Mechelen, een stad die zijn oorsprong kende al voor de 9e eeuw, is een bijzonder leuke uitvalsbasis voor een groepsuitje of teambuilding activiteit. Van het stadhuis tot de belfort van Mechelen, van de Oude Markt tot het Hof Van Busleyden, de stad biedt ongekende omogelijkheden aan elke vrijgezellenfeestganger, bedrijfsuitjeszoeker of familiefeest avonturier. Combineer uw groepsuitje met een bezoek aan Museum de Brusselpoort of een heerlijk biertje in het centrum van de stad.  Van ludiek tot iets serieuzer, van actief tot creatief, van kookworkshop tot burlesque workshop, we tonen u graag de leukste teambuilding tips van ons evenementenbureau in Mechelen of omgeving Zemst, Lier, Willebroek, Heist-op-den-Berg, Duffel, Rumst of Londerzeel. Of het nu een ochtend, middag of avondprogramma betreft, we wensen u bij voorbaat graag veel plezier bij het organiseren en uitvoeren van uw groepsactiviteit in deze bijzonder mooie omgeving. 

Expeditie Robinson als teambuilding in Mechelen
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding in Mechelen

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Zijn jullie benieuwd hoe jullie het ervan zouden brengen op een onbewoond eiland? Dan zult u een kamp moeten kiezen en iedereen laten weten waar jullie team voor staat. Vervolgens worden jullie als team op de proef gesteld aan de hand van diverse opdrachten waarbij saamhorigheid, strategisch denken, concentratie, kracht en snelheid een belangrijke rol spelen.na afloop schuiven jullie natuurlijk aan bij het kampvuur of om te genieten van een heerlijke BBQ (optioneel). Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Expeditie Robinson teambuilding in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De ontvoerde directeur Mechelen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

De ontvoerde directeur bedrijfsuitje Mechelen

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Mechelen? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht die hopelijk tot een goed einde zal worden gebracht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Mechelen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Drone piloot bedrijfsuitje in Mechelen
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Drone piloot bedrijfsuitje in Mechelen

Voor groepen van maximaal 30 personen.

Dit bedrijfsuitje wordt een soort Top Gun in het klein. Alleen gaan jullie niet zelf in het vliegtuig zitten. Nee jullie gaan aan de slag met het besturen van drones. In het begin is het even aftasten maar al snel gaat het los tussen de deelnemers. Van precisie tot behendigheid, van stressbestendigheid tot technische vaardigheden, alles zal worden getest om te bepalen wie de beste drone-piloot is binnen het team. Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze drone piloot bedrijfsuitje in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Mechelen

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

VR hotel moordspel in Mechelen
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

VR hotel moordspel in Mechelen

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Dit VR moordspel biedt jullie de kans om een moord op te lossen, die plaats is gevonden in het virtuele hotel waar jullie je bevinden. De vraag blijft natuurlijk natuurlijk wat er is gebeurd voorafgaand aan deze heftige tragedie. Dus zet de VR bril maar op en gebruik jullie detective skills om tot een goede verklaring te komen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze indoor VR Hotel teambuilding in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Mechelen
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Outdoor Escaperoom als teambuilding activiteit in Mechelen

Dit bedrijfsuitje in Mechelen heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Zeepkisten race teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Mechelen

Ga terug naar uw jeugd en maak uw eigen zeepkist na. U was vroeger immers al de snelste! Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters. En ten slotte volgt de spannende race. Heeft u de juiste bestuurder? Gaan de beste duwers de bochten en obstakels trotseren? Op naar de finish! Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Meesterbrein stadsspel met diner in Mechelen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Meesterbrein stadsspel met diner in Mechelen

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Tijdens deze teambuilding tocht zal er op zoek worden gegaan naar het meesterbrein in jullie midden. Jullie gaan de stad in met de opdracht om zoveel mogelijk raadsels op te lossen, codes te kraken en kennisvragen te beantwoorden. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar veel leuker is om het te spelen in kleine groepen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het centrum van de stad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Meesterbrein teambuilding tocht in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Windfarm CO2 voetprint teambuilding Mechelen

Ook voor hele grote groepen (schaalvoordeel mogelijk)

Of het komt door de hoge energieprijzen of door het feit dat bedrijven steeds meer bewust worden van hun verantwoordelijkheid m.b.t. klimaatverandering, veel bedrijven hebben CO2 reductie hoog op de agenda staan. Hoe leuk zou het zijn om dit streven te combineren met een inspirerende teambuilding activiteit? De opdracht is simpel maak een door wind aangedreven object aan de hand van diverse bouwmaterialen en houd daarbij de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk (bedenk daarbij dat elk object een eigen CO2 voetafdruk heeft). Welk team weet deze opdracht als beste tot een einde te brengen? Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Windfarm teambuilding in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in STAD
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel in STAD

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in STAD zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding in STAD, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Mechelen (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Mechelen (2cV)

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally´s door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje in de omgeving van Mechelen? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding in Mechelen
excl. BTW vanaf
€14 p.p.

Zoek de Heilige Graal als teambuilding in Mechelen

Bent u op zoek naar een spannend bedrijfsuitje in Mechelen? Ga dan samen met uw collega's op zoek naar de heilige Graal,gewoon in het centrum van de stad van uw keuze. Tijdens uw tocht zult u de stad van een heel andere kant gaan bekijken. Lukt het u allen om dit onbetaalbare object te vinden? Dan heeft u wel een lekker diner verdiend. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in het centrum van Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Mechelen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen als teambuilding in Mechelen

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Het nemen van een wintersportvakantie is nog altijd enorm populair. Van individuele skivakanties tot single wintersportreizen, voor veel mensen is het een jaarlijks terugkerende traditie. Mocht u dit jaar niet kunnen gaan, maar bent u wel bang om de heerlijk après-ski te zullen missen, dan is deze teambuilding activiteit wellicht een mooie oplossing. Samen met uw collega´s zult u diverse typische après-ski uitdagingen aan gaan: van skibroek hangen tot familie ski en nog veel meer. Wilt u meer weten over dit winterse teambuilding concept in Mechelen? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Mechelen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Expeditie Poolcirkel als teambuilding in Mechelen

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Bent u op zoek naar een winterse teambuilding activiteit voor u en uw collega's? En dan het liefste ook nog één waarbij uw samenwerking flink zal worden getest? Dan is Expeditie Poolcirkel een uitstekende keuze. Welk team weet de kou het snelste te verdrijven door vuur te maken? En wie is het beste in één van de andere uitdagingen die jullie tijdens deze expeditie krijgen voorgelegd? Wilt u meer weten over dit winterse Expeditie Poolcirkel teambuilding concept in Mechelen? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Virtual Reality Teambuilding game Mechelen: ontmantel de bom
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Virtual Reality Teambuilding game Mechelen: ontmantel de bom

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Mechelen? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Uit handen van de jagers teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Mechelen

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Mechelen staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Mechelen
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Mechelen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Mechelen of omgeving. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk: u identificeert het slachtoffer en houdt zowel een forensisch als een buurtonderzoek. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan. Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen, Lier, Willebroek en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel Mechelen
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De Slimste dinerspel Mechelen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Mechelen, Willebroek, Lier etc.? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Mechelen, Lier etc.. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Tapas teambuilding workshop Mechelen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Tapas teambuilding workshop Mechelen

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aangeklede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? Mooie stranden, warme temperaturen en natuurlijk heerlijk eten. U waant zich even op vakantie. En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Mechelen of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat enorm veel plezier toe.

Happen, Stappen, Varen Mechelen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen Mechelen

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Mechelen te bieden heeft. Een heerlijke boottocht over de Schelde, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Mechelen. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Mechelen ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

lipdub Mechelen
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm of lipdub Mechelen

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc. aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Mechelen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle Percussie workshop Mechelen

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Mechelen of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen, Willebroek, Heist-op-den-Berg, Duffel of Lier? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Mechelen
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Mechelen

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Mechelen, Lier of Duffel maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u meer weten over cocktail workshop in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Mechelen
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Mechelen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen, Zemst, Duffel of Lier? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel Mechelen
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Mechelen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Duffel, Zemst, Lier of Willebroek? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop teambuilding Mechelen

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Mechelen, Zemst of Willebroek de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop teambuilding in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gin tasting bedrijfsuitje Mechelen
vanaf
€35 p.p.

Gin tasting bedrijfsuitje Mechelen

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Mechelen, Duffel, Willebroek, Lier of omgeving. Denk dan ook eens aan een Gin tasting op locatie! Deze proeverij is hip en momenteel erg populair. Uiteraard krijgt u tijdens deze degustatie uitgebreid de kans om verschillende gins (en tonics) te proberen. Ervaart u zelf wat u favoriete Gin is. Vanzelfsprekend leert u ook om zelf lekkere gin en tonics te maken. Wilt u meer weten over deze smakelijke Gin proeverij op de locatie van uw voorkeur in Mechelen of omgeving ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade teambuilding Mechelen (workshop)
excl. BTW vanaf
€47 p.p.

Chocolade teambuilding Mechelen (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Mechelen? Dan is een chocolade teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in het schitterende Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.  

Winter Wonderland teambuilding in Mechelen of omgeving
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Winter Wonderland teambuilding in Mechelen of omgeving

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Heeft u al nagedacht over wat voor soort personeelsfeest u wilt gaan organiseren deze winter voor uzelf en uw collega´s? Wellicht is dit Winter Wonderland themafeest dan wel de ideale invulling van uw bedrijfsfeest. De sfeer en aankleding zijn uiteraard aangepast aan dit thema. Gedurende de middag of avond kunt u kiezen uit een aantal ludieke activiteiten die helemaal aansluiten uit het winterse thema. Van Nagel Schlag tot sneeuwpop worstelen en nog veel meer, het wordt zeker en vast een bedrijfsfeest waar veel zal worden gelachen. Wilt u meer weten over dit winterse Winter Wonderland teambuilding concept in Mechelen of omgeving? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Teambuilding Mechelen en andere leuke tips

Mechelen is een bruisende stad en ook de regio geeft veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Of u nu een teambuilding activiteit wil organiseren of deze wilt koppelen aan een vergadering. De mogelijkheden zijn divers en u kunt deze dus aan allerlei verschillende activiteiten koppelen. Maar pas op: de stad Mechelen is verslavend en mocht u overwegen om naar deze stad te verhuizen, kijk dan ook eens op verhuisfirma Mechelen. Wilt u dit jaar een unieke ervaring neerzetten? Kies dan eens voor het buitenland. Met een activiteit in Duitsland, Nederland of bijvoorbeeld Spanje kunt u al alle kanten uit. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Manchester bijvoorbeeld), zijn te vinden op onze zustersite: Teambuilding Manchester. Ook onze zuiderburen Frankrijk hebben verschillende opties voor een teambuilding in combinatie met een verblijf in dat bijzondere land. We hopen u zo op weg te helpen bij het vinden van een geslaagde activiteit en wensen u alvast veel plezier toe.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING MECHELEN OF OMGEVING
Overdag of midden in de nacht, het centrum van Mechelen is schitterend. En juist daarom is deze stad vaak het vertrek en eindpunt van groepsuitjes en stadsspelen. Met een geschiedenis die terug gaat tot het eerste Milennium en diverse monumenten (internationaal beschermd) voelt een bezoek aan het centrum van Mechelen als een minivakantie terug in de tijd. Van Sint-Romboutskathedraal tot het huis Hemelryck, maak eens een stadswandeling door de binnenstad van Mechelen en geniet van een drankje op één van de leuke terrasjes. Maar de regio rond Mechelen heeft meer in petto dan het centrum van deze stad alleen. Bezoek bijvoorbeeld het Hooghuys in Berlaar (17e eeuws kasteel), of het mooie Kasteel Zellaer in Bonheiden. Ook leuk is het jaarlijkse palingfestival in Bornem. Voor de sportfanaten is het een aanrader om een rondje te gaan schaatsen op de kunstijsbaan van Heist-op-den-Berg. Liefhebbers van muziek nemen een kijkje op Lier Centraal in de stad Lier. Geniet van een wandeling naar de Kathedraal van Klein-Brabant in Puurs. Bereid u zich voor op een heerlijke middag of avond in één van de leukste regio's van Vlaanderen. We hopen u te kunnen inspireren aan de hand van onze teambuilding tips op deze pagina van ons evenementenbureau. Maak uw eigen speelfilm of lipdub of beproef uw creativiteit tijdens een echte graffiti workshop. Of maak het extra spannend tijdens een heus moordspel of moorddiner. We wensen u bij voorbaat graag veel plezier.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt