Workshops en Teambuilding Mechelen

ook voor Zemst, Lier, Willebroek, Heist-op-den-Berg, Duffel etc.

Leuke teambuilding activiteiten in Mechelen

Mechelen, een stad die zijn oorsprong kende al voor de 9e eeuw, is een bijzonder leuke uitvalsbasis voor een groepsuitje of teambuilding activiteit. Van het stadhuis tot de belfort van Mechelen, van de Oude Markt tot het Hof Van Busleyden, de stad biedt ongekende omogelijkheden aan elke vrijgezellenfeestganger, bedrijfsuitjeszoeker of familiefeest avonturier. Combineer uw groepsuitje met een bezoek aan Museum de Brusselpoort of een heerlijk biertje in het centrum van de stad.  Van ludiek tot iets serieuzer, van actief tot creatief, van kookworkshop tot burlesque workshop, we tonen u graag de leukste teambuilding tips van ons evenementenbureau in Mechelen of omgeving Zemst, Lier, Willebroek, Heist-op-den-Berg, Duffel, Rumst of Londerzeel. Of het nu een ochtend, middag of avondprogramma betreft, we wensen u bij voorbaat graag veel plezier bij het organiseren en uitvoeren van uw groepsactiviteit in deze bijzonder mooie omgeving. 

undefined

De ontvoerde directeur Mechelen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur Mechelen

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in de omgeving van Mechelen? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd (inclusief) genuttigd in de binnenstad van Mechelen. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Mechelen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Filmwedstrijd teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Mechelen

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Paintball teamuitje Mechelen
excl. BTW vanaf
€34 p.p.

Paintball teamuitje Mechelen

Het is tijd voor een echte klassieker onder de groepsactiviteiten. Samen staan jullie sterk. De tegenstander is sluw, maar jullie vertrouwen op een weldoordachte strategie. Wordt het verdedigen of toch aanvallen? Of komt er toch een verrassingsaanval. Wilt u meer weten over dit enerverende paintball teamuitje bij u in de buurt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ teambuilding workshop Mechelen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ teambuilding workshop Mechelen

Lopen er echte grillmasters rond op uw afdeling of binnen uw bedrijf? Of gaat het regelmatig mis op de jaarlijkse afdelings-BBQ? Dan is het hoog tijd voor een goede BBQ workshop voor alle collega´s. Leer van echte professionals de verrassende kneepjes van het BBQ-en. Ga als een team te werk en bereid diverse tongstrelende gerechten op de grill. De familie of bedrijfs-BBQ´s zullen nooit meer hetzelfde zijn. Wilt u meer weten over deze heerlijke activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. 

Uit handen van de jagers teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Mechelen

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Deze teambuilding activiteit in Mechelen staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escape room suitcase teambuilding rond het centrum van Mechelen met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape room suitcase teambuilding rond het centrum van Mechelen met diner

Eigenlijk begint het allemaal tijdens het inclusieve welkomstdrankje. Ineens is daar een vrouw met een mysterieuze koffer. Samen met uw collega´s bekijkt u de inhoud en voordat u het weet maakt u samen met uw collega´s deel uit van een spannend spel in het centrum van Mechelen. Dit spel is in samenwerking met een organisatie psycholoog ontwikkeld om te zorgen voor een optimale teambuilding ervaring. Na afloop van dit inspirerende spel genieten jullie van een heerlijk diner. Dit arrangement is inclusief welkomstdrankje, spel, begeleiding en keuzediner. Wilt u meer weten over deze enerverende teambuilding activiteit in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Mechelen
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Mechelen

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Mechelen of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Crime Target Teambuilding Mechelen (City Game)
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Mechelen (City Game)

Tijdens dit Crime stadsspel in Mechelen, Lier, Willebroek, Zemst, Heist-op-den-Berg of Duffel, duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm.   Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een teambuilding activiteit in Mechelen of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Tapas teambuilding workshop Mechelen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Tapas teambuilding workshop Mechelen

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Mechelen of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel Mechelen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel Mechelen

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Mechelen, Willebroek, Lier etc.? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in Mechelen, Lier etc.. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Mechelen (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Mechelen (2cV)

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally´s door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje in de omgeving van Mechelen? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Commercial Teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Mechelen

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Archery tag als teambuilding Mechelen

Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als teambuilding in de omgeving van Mechelen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Mechelen
excl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Mechelen

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Mechelen of omgeving. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk: u identificeert het slachtoffer en houdt zowel een forensisch als een buurtonderzoek. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan. Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen, Lier, Willebroek en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Zeepkisten race teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Zeepkisten race teambuilding Mechelen

Tijdens deze teambuilding activiteit combineert u uw creatieve vaardigheden met u teambuilding skills. Samen met uw teamgenoten gaat u over tot het ontwerpen en bouwen van uw zeepkist, het ontwerpen van het racecircuit. Hierna volgt de officiële presentatie van alle racemonsters . En ten slotte volgt de spannende race. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, Stappen, Varen Mechelen
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, Stappen, Varen Mechelen

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Mechelen te bieden heeft. Een heerlijke boottocht over de Schelde, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Mechelen. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Mechelen ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

lipdub Mechelen
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm of lipdub Mechelen

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc. aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Mechelen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Freestyle Percussie workshop Mechelen

Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Mechelen of omgeving! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exlusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen, Willebroek, Heist-op-den-Berg, Duffel of Lier? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Mechelen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Cocktail workshop Mechelen

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Mechelen, Lier of Duffel maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u meer weten over cocktail workshop in Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Mechelen
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Mechelen

Houdt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Mechelen, Zemst, Duffel of Lier? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op België quiz dinerspel Mechelen
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op België quiz dinerspel Mechelen

Bereid u voor op een ludieke strijd met uw vrienden of collega's. Van muziekvragen tot weetjes, van schattingsvragen tot spellingronde, alles rond één allesomvattend thema: België. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit quizspektakel kunt u heerlijk genieten van een diner (inclusief). Wilt u meer weten over dit Gek op België dinerspel in Duffel, Zemst, Lier of Willebroek? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gin tasting bedrijfsuitje Mechelen
vanaf
€35 p.p.

Gin tasting bedrijfsuitje Mechelen

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Mechelen, Duffel, Willebroek, Lier of omgeving. Denk dan ook eens aan een Gin tasting op locatie! Deze proeverij is hip en momenteel erg populair. Uiteraard krijgt u tijdens deze degustatie uitgebreid de kans om verschillende gins (en tonics) te proberen. Ervaart u zelf wat u favoriete Gin is. Vanzelfsprekend leert u ook om zelf lekkere gin en tonics te maken. Wilt u meer weten over deze smakelijke Gin proeverij op de locatie van uw voorkeur in Mechelen of omgeving ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Voetrally teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Voetrally teambuilding Mechelen

Tijdens deze voetrally in Mechelen gaat u samen met uw collega's op pad met een geïllustreerd rallyboek, een stadsplan met aanduiding van de route en een digitaal fototoestel. Wat volgt is een leuk en actieve teambuilding activiteit door het mooie Mechelen, waarbij u raadsels zult oplossen, praktische proeven zult uitvoeren en ludieke foto opdrachten zult volbrengen. Deze Voetrally activiteit in Mechelen is dan ook bijzonder geschikt als invulling van een teambuilding of incentive. Wilt u meer weten over deze teambuilding Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Citygame bedrijfsuitje Mechelen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Citygame bedrijfsuitje Mechelen Deluxe

Wilt u samen met de collega’s een uniek teammoment beleven in Mechelen, op een interactieve manier de stad ontdekken of gewoon puur voor de fun. Dat is het onweerstaanbare concept van deze City Game. Uitgerust met een Tablet (+ mobiel internet) en een wandelgps vertrekken de teams voor een onvergetelijke tocht door de stadsjungle. Opdrachten uitvoeren, foto’s nemen, de kortste weg vinden, …. Kortom een trip vol uitdagingen en verrassingen. Ideaal als teambuilding, incentive of als invulling van uw bedrijfsuitje in Mechelen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze City Game teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Voor dit stadsspel geldt een minimum van 15 en een maximum van 1000 deelnemers.

miljoenenverlies stadsspel met 3-gangen diner Mechelen
excl. BTW vanaf
€74 p.p.

miljoenenverlies stadsspel met 3-gangen diner Mechelen

Tijdens dit ludieke maar bovendien ook spannende stadsspel in Mechelen, draait alles om het zo snel mogelijk verliezen van 1 miljoen euro. Zet een val op voor andere teams of ga een direct duel aan met uw teamgenoten. En na afloop van het stadsspel geniet u van een uitgebreid 3-gangen diner in Mechelen. Dit arrangement is inclusief: ontvangst met hapje/drankje, stadsspel en 3-gangen diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke teambuilding activiteit in Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade teambuilding Mechelen (workshop)
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Chocolade teambuilding Mechelen (workshop)

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding in Mechelen? Dan is een chocolade teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze chocolade teambuilding in het schitterende Mechelen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.  

Teambuilding Rally rijden Mechelen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Teambuilding Rally rijden Mechelen

 Tijdens dit bedrijfsuitje rally rijden in de omgeving van Mechelen, krijgt u de kans om te ervaren wat het betekent om in een rally team te functioneren. Hierbij zult u roadbook systemen doorgronden en diverse controlepunten moeten passeren. Kernwoorden bij deze rally zijn teamwork, stressbestendigheid en uithoudingsvermogen. Het rally arrangement kan ook worden uitgebreid met bijv. een filmploeg of echte rally hostessen. De vermelde vanaf-prijs van deze rally is gebaseerd op het gebruik van eigen wagens. Wilt u gebruik maken van rally auto's, zoals bijv. een 2PK dan bedraagt de meerprijs vanaf €40 p.p. extra. Voor deze rally geldt een maximum van 150 deelnemers. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in de regio Mechelen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games Teambuilding Mechelen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games Teambuilding Mechelen

Tijdens deze teambuilding duikt u samen met uw collega's in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in Mechelen, Duffel, Lier, Zemst of regio. Wilt u meer weten over deze Highland Games teambuilding in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Drone vliegen Mechelen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop Drone vliegen Mechelen

Het is allang geen toekomstmuziek meer. Drones zijn echt overal en maken de mooiste beeldopnames en kunnen zelfs al pakketjes bezorgen. Nog even en niemand heeft meer een autorijbewijs, maar enkel nog een drone- besturingsbewijs. Om straks niet achter te lopen op de ontwikkelingen is deze workshop Drone vliegen een echte aanrader. Leer alles over het beheersen van de Drone en daag elkaar uit voor een echte Drone-race. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze workshop Drone vliegen in Mechelen? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Teambuilding op maat CityGame Mechelen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame Mechelen

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat de stad Mechelen te bieden heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Workshop karikatuur tekenen Mechelen
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Mechelen

Het hele jaar werkt u intensief samen met uw collega´s/teamgenoten. Vanzelfsprekend bent u ook op een bepaalde manier naar uw teamgenoten gaan kijken. Nu is het hoog tijd om het perspectief te gaan verleggen en middels deze workshop karikatuur tekenen eens op een geheel andere wijze naar uw collega´s te gaan kijken. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Mechelen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING MECHELEN OF OMGEVING

Overdag of midden in de nacht, het centrum van Mechelen is schitterend. En juist daarom is deze stad vaak het vertrek en eindpunt van groepsuitjes en stadsspelen. Met een geschiedenis die terug gaat tot het eerste Milennium en diverse monumenten (internationaal beschermd) voelt een bezoek aan het centrum van Mechelen als een minivakantie terug in de tijd. Van Sint-Romboutskathedraal tot het huis Hemelryck, maak eens een stadswandeling door de binnenstad van Mechelen en geniet van een drankje op één van de leuke terasjes. Maar de regio rond Mechelen heeft meer in petto dan het centrum van deze stad alleen. Bezoek bijvoorbeeld het Hooghuys in Berlaar (17e eeuws kasteel), of het mooie Kasteel Zellaer in Bonheiden. Ook leuk is het jaarlijkse palingfestival in Bornem. Voor de sportfanaten is het een aanrader om een rondje te gaan schaatsen op de kunstijsbaan van Heist-op-den-Berg. Liefhebbers van muziek nemen een kijkje op Lier Centraal in de stad Lier. Geniet van een wandeling naar de Kathedraal van Klein-Brabant in Puurs. Bereid u zich voor op een heerlijke middag of avond in één van de leukste regio's van Vlaanderen. We hopen u te kunnen inspireren aan de hand van onze teambuilding tips op deze pagina van ons evenementenbureau. Maak uw eigen speelfilm of lipdub of beproef uw creativiteit tijdens een echte graffiti workshop. Of maak het extra spannend tijdens een heus moordspel of moordiner. We wensen u bij voorbaat graag veel plezier. Maar pas op: de stad Mechelen is verslavend en mocht u overwegen om naar deze stad te verhuizen, kijk dan ook eens op verhuisfirma Mechelen. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Manchester bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Manchester.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt