Workshops en Teambuilding Limburg

Regio Hasselt, Genk, Tongeren, Sint-Truiden, Beringen, Lommel en Overpelt.

Leuke teambuilding activiteiten in Limburg

Organiseert u binnenkort een teambuilding in Limburg? Wilt u eens op een nieuwe en vooral originele manier een teambuilding organiseren? De organisatie kan soms best lastig zijn. De diverse groep en de voorgaande jaren leggen uiteraard een druk op om het zo goed mogelijk te kunnen overtreffen. Dit begrijpen wij maar al te goed, welke verantwoordelijkheid er op uw schouders rust. Om u te helpen hebben we op deze pagina een aantal originele en betaalbare vrijgezellenfeest en bedrijfsuitjes alternatieven in Genk, Hasselt, Maaseik, Lommel, Sint-Truiden, Bree, Overpelt, Neerpelt, Tongeren en omgeving voor u op een rijtje gezet. Avontuurlijk, ludiek, informatief, inspirerend of engagerend, we dragen graag ons steentje bij aan uw geslaagde groepsuitje in Limburg. Zo zult u als organisator een onvergetelijke teambuilding neerzetten die nog vaak het gesprek van de dag zal zijn bij de koffiemachine. We wensen u bij voorbaat enorm veel plezier toe!

Crime Target Teambuilding Limburg (City Game)
excl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target Teambuilding Limburg (City Game)

Tijdens dit Crime Target Teambuilding in Hasselt, Genk, Lommel, Overpelt of omgeving, duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm.   Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een bedrijfsuitje in Limburg of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality teambuilding game Limburg: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Virtual Reality teambuilding game Limburg: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in Limburg? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Workshop bonbons maken met diner als bedrijfsuitje in Hasselt
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Workshop bonbons maken met diner als bedrijfsuitje in Hasselt

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere teambuilding? Dan is een bonbon teambuilding workshop een hele leuke aanrader. Onder begeleiding van een echte professional leert u de fijne kneepjes van het chocolade vak. Hierbij gaat u samen met uw collega's aan de slag om te proeven en zelf bonbons te maken. Uiteraard neemt u ook een leuke hoeveelheid bonbons mee naar huis. Na afloop van de bonbon workshop geniet u samen met uw collega's van een heerlijk diner in de binnenstad (inclusief).  Wil u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze chocolade teambuilding in Hasselt, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bob Ross schilderworkshop met diner als bedrijfsuitje in Hasselt
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Bob Ross schilderworkshop met diner als bedrijfsuitje in Hasselt

Wie kent hem niet, Bob Ross?! De goeroe van de laagdrempelige schilderkunst heeft een ongekende indruk achtergelaten op de wereld van beginnende schilderkunstenaars. Tijdens deze schilderworkshop gaat u samen met uw collega's zelf de uitdaging aan om te schilderen zoals Bob. Dit creatieve bedrijfsuitje in Hasselt is inclusief een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit artistieke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Uit handen van de jagers teambuilding Limburg
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers teambuilding Limburg

Deze teambuilding activiteit draait helemaal om jagers en opgejaagden. De basis is simpel. De jagers moeten proberen om de voortvluchtigen in te rekenen voordat het spel ten einde is. De voorvluchtigen moeten proberen zo lang mogelijk uit handen te blijven van de sluwe jagers. Uiteraard hebben beide partijen de beschikking over hulpmiddelen. Wie is er sluwer? Wie heeft de beste strategie? Wie kent de stad zo goed dat u telkens de achtervolgers een stap voor blijft? Leer de stad eens op een andere manier kennen tijdens deze spannende activiteit. Deze teambuilding activiteit in Limburg staat garant voor een spannende teambuildingsdag. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

percussie workshop Limburg
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Percussie workshop Limburg

Dol op muziek en ritme? Bereid u voor op de ultieme teambuilding in Limburg! Samen met uw vrienden of collega's vormen jullie in no time een supertof muzikaal geheel. Deze exclusieve kijk op teambuilding maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende percussieband. Alles gaat beter met een vleugje samba in uw leven! U zult tijdens deze workshop doorkrijgen dat het bespelen van een instrument in een groep een leuke maar toch ook sfeervolle uitdaging gaat zijn. Wilt u meer weten over deze activiteit in Lommel, Genk, Hasselt, Maaseik, Sint-Truiden etc.? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit in Hasselt
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als teambuilding activiteit in Hasselt

Dit bedrijfsuitje in Hasselt heeft alle ingrediënten voor een fantastische dag. In de buitenlucht gaan u en uw collega's aan de slag met het oplossen van een aantal intrigerende raadsels en opdrachten. Lukt het u allen om het uiteindelijke doel te bereiken. Bij deze inspirerende teambuilding activiteit is ook een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit leuke bedrijfsuitje in de stad van uw keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Segway Clinic met diner als bedrijfsuitje in Hasselt
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

Segway Clinic met diner als bedrijfsuitje in Hasselt

Fietsen verleert men nooit. Mogelijk geldt dit ook voor het besturen van een Segway. Tijdens deze clinic leert u onder deskundige begeleiding om dit futuristische voertuig optimaal te controleren. Zo bent u er helemaal klaar de strijd aan te gaan met uw collega´s tijdens een wedstrijd over een parcours met bijzondere obstakels. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Segway Tour i.p.v. een clinic. Na afloop geniet u van een heerlijk keuzediner. Dit arrangement is inclusief koffie/thee met wat lekkers, Segway Clinic, begeleiding, verzekering en Segwayhuur, keuzediner. Wilt u meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje in Hasselt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

E-chopper of E-scooter Tour met diner als bedrijfsuitje in Hasselt
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper of E-scooter Tour met diner als bedrijfsuitje in Hasselt

Inclusief begeleiding, keuzediner, helmen, verzekeringen.

Tijdens dit bedrijfsuitje voelt u zich zo vrij als een vogel. Terwijl u, samen met uw collega's,  op uw eigen e-chopper of e-scooter over de wegen rijdt en de wind en de zon op uw gezicht voelt, komt u even helemaal tot rust. Het zal u nog verrassen hoe lekker deze voertuigen rijden. Bij dit ontspannende bedrijfsuitje is een heerlijk diner inbegrepen. Wilt u meer weten over dit ontspannen bedrijfsuitje in Hasselt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie over de betreffende activiteit.

Teambuilding op maat CityGame Limburg
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Teambuilding op maat CityGame Limburg

Bent u op zoek naar een Teambuilding activiteit die kan worden afgestemd op waarden en normen van uw onderneming? Dan biedt deze teambuilding op maat Citygame een hele mooie oplossing voor u en uw collega's. Geniet van al het moois dat Hasselt, Genk of Overpelt te bieden heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Teambuilding op maar CityGame? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Limburg (2cV)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally als bedrijfsuitje omgeving Limburg (2cV)

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally's door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Het rijden van deze prachtige bolide is een ervaring op zich uiteraard. Een mooie herinnering en een keer een teambuilding die nog lang onthouden zal worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje in de omgeving van Limburg? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Workshop likeur maken met diner Hasselt
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Workshop likeur maken met diner Hasselt

Dit belooft een smakelijk bedrijfsuitje te worden in Hasselt. Nadat u met koffie en gebak ontvangen bent, maakt u kennis met het likeur maken. Na een korte (maar interessante) uitleg over jenevers en likeuren, wordt het tijd om ook fysiek kennis te maken met de heerlijke drankjes, in de vorm van een inspirerende proeverij. Hierna gaat u zelf aan de slag tijdens een onvergetelijke workshop likeur maken. Na afloopt bottelt u uw eigen likeur (uiteraard met een zelfbedachte naam), welke u uiteraard mee naar huis kunt nemen. Hierna is het tijd voor het culinaire gedeelte van de teambuilding, namelijk een heerlijk diner. Wilt u meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Hasselt, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Highland Games Teambuilding Limburg
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Highland Games Teambuilding Limburg

Tijdens deze teambuilding duikt u samen met uw collega's in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in Hasselt, Genk, Lommel of elders in Limburg. Wilt u meer weten over deze Highland Games teambuilding in Limburg of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd teambuilding Limburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd teambuilding Limburg

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Limburg
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in teambuilding activiteit in Limburg

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Limburg.

Tapas teambuilding workshop Limburg
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Tapas teambuilding workshop Limburg

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Limburg of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel Limburg
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De Slimste dinerspel Limburg

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw teambuilding of vrijgezellenfeest in Genk, Hasselt, Lommel, Sint-Truiden, Beringen etc.? Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van deze teambuilding activiteit zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial Teambuilding Limburg
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial Teambuilding Limburg

Een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het is daarom dat u allen zich tijdens deze filmactiviteit gaan buigen over de vraag hoe het goede beeld eruit zal horen te zien. Breng bijvoorbeeld op creatieve wijze een concreet probleem in beeld, maak een introductie voor andere afdelingen binnen het bedrijf, of maak een mooie commercial die de klant kan overtuigen om gebruik te maken van uw producten. Creativiteit, samenwerking, gezelligheid, tijdens deze teambuilding activiteit komt alles samen. Wilt u meer weten over deze creatieve teambuilding activiteit in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop karikatuur tekenen Limburg
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Workshop karikatuur tekenen Limburg

Het hele jaar werkt u intensief samen met uw collega´s/teamgenoten. Vanzelfsprekend bent u ook op een bepaalde manier naar uw teamgenoten gaan kijken. Nu is het hoog tijd om het perspectief te gaan verleggen en middels deze workshop karikatuur tekenen eens op een geheel andere wijze naar uw collega´s te gaan kijken. Het belooft een interessante, vrolijke maar ook verfrissende middag te worden. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in Limburg of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ teambuilding workshop Limburg
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

BBQ teambuilding workshop Limburg

Lopen er echte grillmasters rond op uw afdeling of binnen uw bedrijf? Of gaat het regelmatig mis op de jaarlijkse afdelings-BBQ? Dan is het hoog tijd voor een goede BBQ workshop voor alle collega´s. Leer van echte professionals de verrassende kneepjes van het BBQ-en. Ga als een team te werk en bereid diverse tongstrelende gerechten op de grill. De familie of bedrijfs-BBQ´s zullen nooit meer hetzelfde zijn. Wilt u meer weten over deze heerlijke activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit in Genk, Hasselt, Overpelt of de rest van Limburg. 

lipdub Limburg
vanaf
€48 p.p.

Maak uw eigen speelfilm, lipdub of videoclip

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Limburg (Genk, Hasselt, Sint-Truiden, Lommel etc.) aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Limburg
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner Limburg

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in Limburg. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan? Dit moorddiner is inclusief heerlijk 3-gangen diner en spelbegeleiding. Het moorddiner is mogelijk vanaf 8 tot 250 personen. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Genk, Hasselt, Overpelt en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Schermen Limburg
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop Schermen Limburg

En garde! Weet u wat een Remise d'attacque is? Of point en ligne? Na deze workshop schermen zullen deze termen zeker en vast deel uit maken van uw vocabulaire. Ga samen met uw vrienden of collega´s helemaal op in deze fascinerende sport. Dit is een workshop tijdens uw teambuilding in Limburg die u niet snel zal vergeten. Wilt u meer weten over deze workshop schermen in Limburg of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt meer informatie en zo kunt u kijken hoe deze originele workshop perfect zou passen in deze bijzondere dag. We wensen u alvast veel plezier toe!

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Limburg
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding activiteit Limburg

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Limburg? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

dinerspel Limburg
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

De mannen tegen de vrouwen dinerspel

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een battle die zo oud is als de mensheid zelf. Eindelijk zal op een objectieve en eerlijke wijze kunnen worden bepaald, wie er beter zijn. De mannen of de vrouwen van uw afdeling? Er staat veel op het spel, dat beseffen we maar al te goed. De uitkomst van de strijd zal de komende jaren de verhoudingen binnen uw bedrijf bepalen. Zitten de vrouwen straks triomfantelijk te lachen tijdens de lunch, of zijn de het de mannen die feest vieren bij het koffiezetapparaat. Wilt u winnen, dan zult u zich moeten inleven in de andere sekse. Lees u in, vraag uw echtgeno(o)t(e) thuis alvast om raad en wie weet gaat u met de eer strijken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Limburg (Genk, Hasselt, Sint-Truiden)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Limburg
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Limburg

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

KHoudt u van spannende city games? Deze variant op de populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met uw collega's, vrienden of familieleden probeert u zoveel mogelijk punten te scoren. Weet u de verrader te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner.  Wilt u meer weten over deze activiteit in Limburg (Genk, Hasselt, Neerpelt, Sint-Truiden, Maaseik etc.)? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Oldtimer Rally Limburg
vanaf
€50 p.p.

Authentieke Oldtimer Rally in Nederlands Limburg (Dafjes)

Het oude charmante Dafje, wie heeft er niet in gereden. En hoewel dit autootje van origine een Nederlands product is, behoort DAF (tegenwoordig vrachtwagenproductent) inmiddels ook voor een belangrijk gedeelte tot het erfgoed van Vlaanderen, dankzij de imposante Cabine en Assenfabriek in Westerlo. Stap eens in een Dafje (4 personen per oldtimer), behandel het "pientere pookje" met liefde en bereidt uzelf voor op een onvergetelijke teambuilding activiteit in Nederlands Limburg. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

kookworkshop Limburg
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Kookworkshop Limburg

Het culinaire niveau in Limburg is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Genk, Hasselt, Lommel of een andere locatie in Limburg de kans om het eens goed uit te testen. Onder professionele begeleiding krijgt u thuis op bijvoorbeeld op de locatie van uw bedrijf (bedrijfskantine) een superleuke kookworkshop (prijs is gebaseerd op reiskosten, begeleiding en ingrediënten). Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Limburg
excl. BTW vanaf
€28 p.p.

Bier en chocolade wandeling als teambuilding in Limburg

Deze teambuilding activiteit is speciaal ontworpen voor de liefhebbers van zowel bier als chocolade. Combineer deze 2 heerlijke ingrediënten met een wandeling door het centrum van de stad. Onderweg zult u meer leren over alle geheimen achter bier en chocolade. Uiteraard krijgt u ook genoeg kans om zelf te genieten van deze heerlijkheden. Bereid u voor op een teambuilding activiteit waarin de 2 misschien wel belangrijkste Belgische symbolen centraal staan. Wilt u meer weten over smaakvolle leuke teambuilding activiteit in Limburg? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Drone vliegen Limburg
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Workshop Drone vliegen Limburg

Het is allang geen toekomstmuziek meer. Drones zijn echt overal en maken de mooiste beeldopnames en kunnen zelfs al pakketjes bezorgen. Nog even en niemand heeft meer een autorijbewijs, maar enkel nog een drone- besturingsbewijs. Om straks niet achter te lopen op de ontwikkelingen is deze workshop Drone vliegen een echte aanrader. Leer alles over het beheersen van de Drone en daag elkaar uit voor een echte Drone-race. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze workshop Drone in Limburg? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Originele teambuilding ideeën in Limburg

Limburg is een grote en bijzondere provincie met veel bijzondere plaatsen. Deze hebben op hun manier weer een schitterend en uniek decor voor een onvergetelijke teambuilding. Voor workshops of teambuilding activiteiten in andere regio's kijkt u op één van de andere stedenpagina's onderstaand. Om de organisatie niet onnodig te vertragen, brengen wij u direct in contact met de organiserende partner in de stad van uw keuze (anders dan bij de meeste evenementenbureaus in Limburg). De provincie Limburg heeft ontzettend veel te bieden en geeft u veel mogelijkheden door de diverse en toch kenmerkende steden. Gaat u liever de grens over? Met Nederland, Duitsland, Engeland en Frankrijk gaat u zo de grens over voor een originele teambuilding in het buitenland. Er zijn ook teambuilding activiteiten in Frankrijk, deze kunt u vinden op bijvoorbeeld Festaz teambuilding StrasbourgEn bevalt Limburg zo goed dat u wilt verhuizen naar deze mooie regio? Kijk dan op verhuisfirma Limburg. Teambuilding activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (in Liverpool bijvoorbeeld), zijn bijvoorbeeld te vinden op onze zustersite: Teambuilding Reading. Voor Oostenrijk kunt u terecht op teambuilding in Wien of teambuilding in Graz.

Overige teambuilding regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                    Teambuilding Antwerpen        
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                  Teambuilding Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                         Teambuilding Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                Teambuilding Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                        Teambuilding Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                     Teambuilding Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                          Teambuilding Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                      Teambuilding Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Teambuilding Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Teambuilding Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                    Teambuilding Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

TEAMBUILDING IN LIMBURG

We inspireren u graag bij het organiseren van een teambuilding, familiefeest of vrijgezellenavond in Limburg. Maar er is natuurlijk meer te beleven dan onze groepsuitjes op deze pagina. Geniet van een drankje op de gezellige Grote Markt van Hasselt met uitzicht op de Sint-Quintinuskathedraal. Keer terug in de tijd en bezoek het wonderschone openluchtmuseum Bokrijk in Genk en vergeet natuurlijk ook de speeltuin niet (voor de kinderen). De liefhebbers van trappistenbier moeten ook zeker even een bezoekje brengen aan de Achelse Kluis in Hamont-Achel en genieten van een echte "Achel". Of bezoek het Regionaal Archeologisch Museum in Maaseik en aanschouw interessante vondsten uit de regio. Wat dacht u van de door UNESCO geselecteerde Belforttoren van Sint-Truiden? Of bezoek het Gallo-Romeins museum in de oud-romeinse nederzetting Tongeren (Atuatuca Tungrorum). Een andere aanrader is het Brueghelmuseum in Peer. Wilt u meerdere dagen verblijven in de omgeving, dan biedt het vakantiepark de Vossemeren (Lommel) wellicht een goede uitkomst. Een actieve aanrader is ene kanotocht over de Dommel bij Overpelt. De omgeving van het authentieke Limburgse land biedt vele uitkomsten voor een groepsactiviteit of weekendje weg in Limburg, dankzij diverse leuke evenementenbureaus in Genk, Hasselt etc. We wensen u graag veel plezier bij het organiseren en uitvoeren van uw teambuilding activiteit.

 

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt