Een spannend moordspel of moordinner

Voor regio Antwerpen, Brussel, Gent, Vlaamse Kust, Limburg, etc.

feest.jpg

Een moordspel of moorddiner organiseert u hier

Houd u van misdaadseries zoals Flikken, Witse of de internationale hit series Prison Break, Dexter en CSI? Zit u ook op het puntje van uw stoel tijdens weer een bloedstollende aflevering? De dader pleegt een misdaad, heeft het enorm goed uitgedacht de scene te ontvluchten en is vervolgens bijna niet te vinden. Tot in de kleinste details gaan vakmensen te werk om toch die onvindbare dader te vinden. Onderzoek volgt, verdachten worden gesproken, gecheckt op hun alibi en de buurt om de moordplek wordt doorgespit. Bent u ook zo blij wanneer dit lukt door dat ene haartje wat er onzichtbaar op de bank achter gebleven was? Dan is een spectaculair moordspel of moorddiner een goede keuze als invulling van uw vrijgezellenfeest, teambuilding of bedrijfsfeest!  Wij helpen u graag bij het organiseren van het ultieme moorddiner. Wilt u meer weten? Klik dan hieronder op de moorddiner of moordspel regio link van uw keuze en vraag direct meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat een opgeloste zaak toe.

Klik hieronder op de Moorddiner regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Moorddiner Antwerpen 
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Moorddiner Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Moorddiner Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Moorddiner Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                          Moorddiner Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Moorddiner Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Moorddiner Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                     Moorddiner Aalst
Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Moorddiner Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Moorddiner Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Moorddiner Limburg

Moorddiner Vlaanderen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner door heel Vlaanderen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bereid u voor op een bijzonder moordmysterie in steden als Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge etc. Om deze zaak op te lossen zult u alle zeilen bij moeten zetten. Laat u dus niet te veel afleiden door het heerlijke diner dat tijdens het behandelen van de zaak zal worden gepresenteerd. Als een echte professional gaat u te werk: u identificeert het slachtoffer en houdt zowel een forensisch als een buurtonderzoek. Uiteindelijk komt het allemaal aan om die ene vraag: wie is de dader. Bent u de anderen te snel af? Laat u Sherlock Holmes in uw schaduw staan. Wilt u meer weten over dit bijzonder spannende moorddiner? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

moordspel Vlaanderen
incl. BTW vanaf
€37 p.p.

Crime moordspel Target Vlaanderen

Tijdens dit Crime moordspel in diverse steden in Vlaanderen, duikt u in de huid van de echte penozen. Test uw maffiaskills en wees rivaliserende teams te slim af. Geldkluizen, diamanten, wapens en explosieven, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over dit crime moordspel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als alternatief voor een moorddiner
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als alternatief voor een moorddiner

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Niet iedereen is een geboren detective. Sommigen zijn nu eenmaal beter in het opmerken van kleine details die achteraf een enorme impact kunnen hebben op de hamvragen site iedereen bezighoudt: wie, hoe en waar werd de moord precies gepleegd? Tijdens leuke variant van het beroemde bordspel, gaat u allen op zoek naar de waarheid.  Of u deze ook daadwerkelijk zult gaan vinden, hangt natuurlijk af van uw talent voor het detectivewerk. Het belooft in elk geval een heel leuke en bovendien spannende middag te worden. Wil je meer weten over dit spannende , groepsuitje in uw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier. Met begeleiding op afstand is dit vrijgezellenfeest beschikbaar vanaf €24,50 p.p.. Op locatie onder fysieke begeleiding is dit vrijgezellenfeest mogelijk vanaf €33 p.p..

Escaperoom dinerspel als alternatief voor een moorddiner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als alternatief voor een moorddiner

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in uw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Dropping met diner als alternatief voor een moorddiner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als alternatief voor een moorddiner

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in uw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel als alternatief voor een moordspel
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Waar zit de gangster teambuilding stadsspel als alternatief voor een moordspel

Met begeleiding op afstand door een enthousiaste instructeur of instructrice.

Tijdens deze spannende teambuilding activiteit in de stad van uw keuze zult u op afstand worden begeleid door een enthousiaste instructeur of instructrice. Het doel is om de Europese verblijfplaats van een beruchte gangster te achterhalen en hiervoor zullen jullie op pad moeten gaan door stad. Wie vindt er als eerste alle aanwijzingen in het centrum van de stad en weet zo de verblijfplaats van de beruchte crimineel te achterhalen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Waar zit de Gangster teambuilding, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Meesterbrein stadsspel met diner als alternatief voor moorddiner
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Meesterbrein stadsspel met diner als alternatief voor moorddiner

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Tijdens deze teambuilding tocht zal er op zoek worden gegaan naar het meesterbrein in jullie midden. Jullie gaan de stad in met de opdracht om zoveel mogelijk raadsels op te lossen, codes te kraken en kennisvragen te beantwoorden. Het spel kan individueel worden gespeeld, maar veel leuker is om het te spelen in kleine groepen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het centrum van de stad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze Meesterbrein teambuilding tocht in de stad van uw keuze, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR hotel moordspel
incl. BTW vanaf
€59 p.p.

VR hotel moordspel

Bij dit bedrijfsuitje is een diner inbegrepen.

Dit VR moordspel biedt jullie de kans om een moord op te lossen, die plaats is gevonden in het virtuele hotel waar jullie je bevinden. De vraag blijft natuurlijk natuurlijk wat er is gebeurd voorafgaand aan deze heftige tragedie. Dus zet de VR bril maar op en gebruik jullie detective skills om tot een goede verklaring te komen. Na afloop genieten jullie van een heerlijk diner in het restaurant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze indoor VR Hotel teambuilding in de stad van uw voorkeur, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

OVER DEZE ACTIVITEIT

Gij zult niet doden! Dat kunt u een koelbloedige moordenaar niet wijs maken. U krijgt de kans om tijdens dit moorddiner te toetsen of u een echte detective zou kunnen zijn die zijn vrienden of collega’s te slim af is. Gedimde lichten, opgebouwde spanning en de aanwezigheid van de moordenaar aan tafel zorgen natuurlijk voor spannende taferelen. Tijdens een heerlijk moorddiner gaat u op zoek naar die ene persoon die de moord heeft gepleegd. Forensisch onderzoek gaan wellicht helpen de feiten boven water te halen om de verdenking hard te kunnen maken. Met uiteraard het doel om te vinden wie de moord heeft gepleegd. Kent u alle tafelgenoten zo goed als dat u dacht? Ziet u het meteen wie er liegt en wie er verdacht is? Of zijn vrienden/collega’s u misschien te slim af en trapt u in hun leugens en valse alibi’s? Of trapt u in de lieve blik van mooie blauwe ogen? Probeer het uit tijdens dit wervelende moorddiner! Zorg dat de feiten op tafel komen, zijn of haar rechten worden voorgelezen, de handboeien op tafel komen en de moordenaar in de boeien wordt geslagen. 

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt