Groepsuitjes en workshops Brussel

ook voor regio Anderlecht, Schaarbeek, Elsene, Ukkel, Zaventem, Vilvoorde en Dilbeek

vrijgezellenfeest.jpg

De leukste workshops van Brussel

Staat er binnenkort een vrijgezellenfeest of workshop in Brussel op het programma? Bent u dit keer aan de beurt om alles te organiseren? Zoveel mensen met zoveel verschillende wensen. De één wil actief aan de slag, de ander liever creatief. Doordat er veel verschillend aanbod is en de stad Brussel veel te bieden heeft zal er hoogst waarschijnlijk een spetterend programma ontstaan.  Of u nu gaat voor een swingende dansworkshop, bruisende cocktail workshop, een spannende citygame of juist een creatieve workshop Brussel.  Kijk voor bedrijfsuitjes op Teambuilding Brussel. Wilt u tijdens of na een workshop of vrijgezellenfeest Brussel nog even doorhalen en lekker op stap? Het uitgaansleven van Brussel is erg levendig en heeft met veel leuke plekjes rondom de Sint-Goriksplein of Beurs. U kunt wel lezen dat Brussel een goede keuze kan zijn. We hopen dat we u kunnen voorzien van leuke workshops Brussel en wensen u ontzettend veel plezier toe.

Percussie workshop Brussel
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Brussel

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Brussel of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie maken met diner in Brussel
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Brussel

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Brussel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Brussel

Bent u dol op adrenaline en leuke uitdagingen tegelijk? Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi in Brussel. Wat gaat uw tactiek worden? Welke eigenschappen zijn in uw team wel bruikbaar om zo de tegenstand steeds een stapje voor te blijven? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Brussel of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Brussel
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Brussel

Tijdens uw vakantie neemt u even een momentje om te genieten van een heerlijke cocktail. Een sensationeel gevoel en een moment van rust. Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Brussel, Zaventem of Dilbeek maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Het zal wellicht wel weer voelen als die ene bijzondere vakantie van afgelopen jaar. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Brussel
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Burlesque workshop Brussel

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenavond in Brussel, Wemmel, Anderlecht, Zaventem of Dilbeek? Samen met vriendinnen eens een onvergetelijke en vooral sexy workshop volgen? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Brussel of omgeving. Tijdens deze workshop leert u alle bijzondere basis elementen om zo een eigen prachtige show neer te zetten. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Brussel

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Brussel of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Dropping met diner als groepsuitje in Brussel
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Brussel

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Brussel of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen Brussel
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop buikdansen Brussel

Bent u op zoek naar een originele workshop als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Brussel, Vilvoorde, Zaventem of omgeving? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Brussel en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Brussel
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Brussel

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams, in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Brussel of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsactiviteit in Brugge
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Brugge

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Brugge? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Workshop Bierproeven in Brussel
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Brussel

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Brussel. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games vrijgezellenfeest Brussel (omgeving)
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games vrijgezellenfeest Brussel (omgeving)

Tijdens dit vrijgezellenfeest duikt u samen met uw vrienden/vriendinnen in de wereld van de Highland Games en laten jullie, aan de hand van een aantal beproevingen, de rest van het bedrijf zien waartoe jullie werkelijk in staat zijn.  Al vanaf de 11e eeuw vonden deze wereldberoemde spelen plaats in het heroïsche Schotland en nu is het dan ook mogelijk om deze strijd der titanen plaats te laten vinden in de omgeving van Brussel. Wilt u meer weten over deze Highland Games vrijgezellenfeest in de omgeving van Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Brussel

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Deze activiteit is ook populair onder Nederlandse bezoekers, zie vrijgezellenfeest Brussel vanuit NederlandWilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Brussel of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Weddingplanner City Game Brussel
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Weddingplanner City Game Brussel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brussel gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en maakt u korte metten met de vervelende ex-geliefde en boze schoonmoeder. Dit stadsspel biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel, Anderlecht, Dilbeek, Vilvoorde, Zaventem en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als groepsuitje in Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als groepsuitje in Brussel

Op zoek naar een activiteit vol spanning en adrenaline? Kies dan voor een groepsuitje archery tag. Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als groepsuitje in Brussel of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je een mooie en spannende strijd toe.

Workshop striptease Brussel
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease Brussel

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest in Brussel, Vilvoorde, Zaventem of omgeving? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop in Brussel leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Brussel of omgevning, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

CSI moordspel als groepsuitje in Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Brussel

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Brussel stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Paintball groepsuitje Brussel
incl. BTW vanaf
€36 p.p.

Paintball groepsuitje Brussel

Het is tijd voor een echte klassieker onder de groepsactiviteiten. Paintballen blijft immers een populaire keuze wanneer het tijd is voor een spannend groepsuitje. Samen staan jullie sterk. De tegenstander is sluw, maar jullie vertrouwen op een weldoordachte strategie. Verschuil achter de verschillende obstakels, geef elkaar dekking en schakel 1 voor 1 de tegenstanders uit. Wordt het verdedigen of toch aanvallen? Of komt er toch een verrassingsaanval. Wilt u meer weten over dit enerverende paintball groepsuitje in de omgeving van Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Het Crime stadsspel Brussel
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Crime Target stadsspel Brussel

Tijdens dit Crime stadsspel in Brussel, Dilbeek, Zaventem. Schaarbeek of Anderlecht, duikt u in de huid van de echte penozen. Politieteam, gangsters, voor u het weet bevindt u zich als het ware in een hele spannende gangsterfilm. Altijd al de hoofdrol willen spelen in een spannende crime game? Dan is dit uw kans. Voorbereiden is haast onmogelijk en dit zal veel bijzondere momenten opleveren. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Brussel of een actieve en ludieke groepsactiviteit. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Brussel
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen Brussel

Sportief, spannend en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brussel, Dilbeek, Vilvoorde of Zaventem is dit een vrolijk en elegant alternatief. Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. De organisator van deze bijzondere workshop neemt u mee in deze bijzondere wereld. Stap voor stap zult u zich steeds comfortabeler voelen en zo werken aan een eerste kleine presentatie. Het zal onvergetelijk worden en zeer zeker proeven naar meer. Wilt u meer weten over deze paaldans workshop in Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lipdub of videoclip maken Brussel
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop lipdub of videoclip maken Brussel

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Brussel, Zaventem, Vilvoorde, Ukkel, Anderlecht, Schaarbeek of Dilbeek aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brussel
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader Stadsspel Brussel

Pas op! Er bevindt zich een verrader in de groep. En de belangrijke vraag is natuurlijk, wie is het precies? Na een korte toelichting onder het genot van een drankje en een lekkernij, gaat dit stadsspel van start in Brussel of omgeving (Zaventem, Dilbeek, Vilvoorde). Onderweg zult u diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van dit Wie is de verrader teambuilding stadsspel zult u onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wilt u meer weten over deze activiteit in Brussel of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

GPS tocht Brussel
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

GPS tocht Brussel

Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Deze klassieker onder de teambuildings uitjes blijft ontzettend populair. Voer opdrachten uit en verken de mooiste plekjes van Brussel of omgeving. Bent u in staat om uw vrienden of collega's te verslaan? Na een ontvangst met een drankje en een lekkernij wordt u geinformeerd over de spelregels. En na afloop wordt er gezellig met de andere teams nagepraat over de resultaten van de onderlinge strijd.

50 tinten grijs stadsspel Brussel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Brussel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Brussel. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Brussel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

het slimste Team stadsspel Brussel
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Het slimste Team stadsspel Brussel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Tijdens dit ludieke stadsspel in Brussel draait alles om de vraag wie het slimste team is. Met landkaart en mobiele telefoon gaat u de mooie stad Brussel in. De strijd barst los. Aan de hand van diverse vragen wordt bepaald welk team het slimste is. Dit stadsspel combineert een geweldige stad en brein-brekende spanning. Krijg dus tijdens de spannende game de mooiste stukken van Brussel te zien. Een win-win situatie! Bent u al bekend in de stad? Wellicht kunt u dit voordeel gebruiken om zo extra wijs te zijn. Wilt u meer weten over dit stadsspel, dan verzoeken we u om vrijblijvend meer informatie aan te vragen middels onderstaande button.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Brussel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Brussel

Dit keer een onvergetelijk maar bovenal vooral grappige activiteit? Kies dan voor bubbel voetbal. Of u nu kunt voetballen of niet...wanneer u in een bubbel stapt gelden er andere regels. Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Brussel of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubbel en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Brussel
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop Brussel

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Brussel de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Brussel? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Brussel
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Brussel

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen in de omgeving van Brussel, Charleroi, Bergen of Namen? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Brugge of Eeklo ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Dit vrijgezellenfeest kan ook in het buitenland plaatsvinden, zoals o.a. voor je hen do in activiteit in Birmingham. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Brussel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Bier en chocolade proeverij in Brussel
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Brussel

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Brussel.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Brussel (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Brussel (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Brussel of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Brussel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Een workshop in prachtig Brussel

We bieden u een mooi en uitgebreid aanbod aan die precies aan kan sluiten bij uw wensen. Wat voorop staat is dat het een geweldige en onvergetelijke dag moet gaan worden waar nog lang over nagepraat zal worden. Samen met vrienden, familie of collega’s er op uit om eens samen een spannend avontuur aan te gaan. Brussel is een prima uitvalsbasis voor een onvergetelijke dag. Brussel is de hoofdstad van ons mooie koninkrijk. Met meer dan 1 miljoen inwoners is het niet gek dat hier veel vrijgezellenfeesten en workshops in Brussel plaatsvinden. Wist u dat Brussel het bestuurlijk middelpunt is van de EU en daarom de hoofdstad van Europa is? Wanneer u een workshop Brussel in de agenda heeft staan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Kiest u voor die eerder genoemde citygame over de Grote Markt, langs het stadhuis van Brussel of langs het standbeeld van Manneken Pis? Of genieten jullie van het prachtige weer met een Belgisch biertje in het park van Laken vlakbij het Paleis van Laken. Stap dit park in en voel de vorstelijke sferen die dit park heeft. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een een leuke workshop of vrijgezellenfeest in Brussel of omgeving. Wist u trouwens dat we naast workshops ook reizen aanbieden? Kijk voor meer informatie op single reizen.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN BRUSSEL EN OMGEVING
Brussel is de hoofdstad van Vlaanderen en bijzonder in alles. Niet alleen een perfecte uitvalsbasis voor een dagje shoppen maar ook voor activiteiten. Van teambuilding, bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten. Elke dag passeren deze activiteiten wel de revue. Maar ondanks dat de stad groot en bijzonder is kan het ook wat overweldigend zijn. Daarom heeft de stad ook leuke plaatsen in de directe omgeving die veel kunnen bieden. Wat te denken van bijvoorbeeld Anderlecht, Schaarbeek, Elsene, Ukkel, Zaventem, Vilvoorde en Dilbeek. Stuk voor stuk leuke plaatsen met elk hun eigen kenmerken. Deze steden kunnen dus ook dienen voor een leuke workshop voor u. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt