Groepsuitjes en workshops Kortrijk

ook voor Roeselare, Ieper, Waregem, Oudenaarde en Ronse

De leukste workshops van Kortrijk

Waarom zou u de workshops Kortrijk niet combineren met heerlijk even uitblazen in het Begijnhofpark. Of u nu kiest voor een spannende en sensationele citygame, een workshop waar al uw creativiteit in naar boven komt of juist een dinerspel waar u rustig aan tafel een bijzondere dag zult beleven. En is het na afloop nog niet voldoende en heeft u nog zin in een borreltje of een biertje om de dag af te sluiten kies dan voor een bezoekje aan de Burgemeester Reynaertstraat met aan allebei de kanten van de straat veel leuke cafés en eettentjes. Zoveel mensen met zoveel wensen en u bent waarschijnlijk diegene die het tot een prachtige dag moet gaan smeden. Dit gaat u zeker lukken met het aanbod aan workshops in Kortrijk (kijk voor teambuilding activiteiten op Teambuilding Kortrijk). In combinatie met deze stad zal het een dag worden waar u met uw gezelschap nog lang over na zult spreken. We wensen u bij voorbaat een hele prettige en onvergetelijke dag toe!

Het Crime stadsspel Kortrijk
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Het Crime stadsspel Kortrijk

Tijdens dit Crime stadsspel in Kortrijk, duikt u in de huid van de echte penozen. Test uw maffiaskills en wees rivaliserende teams te slim af. Geldkluizen, diamanten, wapens en explosieven, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Kortrijk of een actieve en ludieke teambuilding. Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortrijk en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen Kortrijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop buikdansen Kortrijk

Bent u op zoek naar een originele workshop Kortrijk als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Kortrijk of omgeving (o.a. Waregem, Ronse, etc.)? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Kortrijk en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Kortrijk

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Kortrijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Kortrijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop paaldansen Kortrijk

Sportief en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Kortrijk of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze paaldans workshop in Kortrijk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als groepsuitje in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Kortrijk

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Kortrijk stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Kortrijk (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Kortrijk (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Kortrijk of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Kortrijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Burlesque workshop Kortrijk

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Kortrijk of omgeving (o.a. Roeselare, Waregem, etc.)? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Kortrijk of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Kortijk
incl. BTW vanaf
€21 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Kortijk

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen in Kortrijk of Doornik? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Kortrijk ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Doornik of Kortrijk, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Kortrijk

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Kortrijk of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubble en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Kortrijk

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest in Kortrijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Kortrijk

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in de omgeving van Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lipdub of videoclip maken Kortrijk
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop lipdub of videoclip maken Kortrijk

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Kortrijk, Ieper, Roeselare, Ronse, Waregem, Oudenaarde of omgeving  aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Kortrijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Cocktail workshop Kortrijk

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Kortrijk, Ieper, Oudenaarde en omgeving maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortrijk of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Kortrijk
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Kortrijk

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Kortrijk of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Kortrijk of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Kortrijk
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Kortrijk

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Kortrijk de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Kortrijk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Kortrijk

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Kortrijk. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel Kortrijk komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel in Kortrijk of omgeving beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease Kortrijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop striptease Kortrijk

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest Kortrijk? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop Kortrijk leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Vlaanderen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Weddingplanner City Game Kortrijk
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Weddingplanner City Game Kortrijk

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest in Kortrijk gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en maakt u korte metten met de vervelende ex-geliefde en boze schoonmoeder. Dit stadsspel Kortrijk biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortrijk en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN KORTRIJK

In het prachtige West-Vlaanderen ligt Courtrai of ook wel Kortrijk.  Bent u op zoek naar een spannend programma vol met workshops Kortrijk? Samen met de Kortrijkzane of Kortrijkenaren de stad verkennen? Of wellicht komt u uit een andere plaats of zelfs een ander land en bent u bezoeker van deze mooie stad. Of het nu gaat om een uitje, vrijgezellenfeest of workshops Kortrijk, we helpen u graag op weg naar het organiseren van een onvergetelijke dag. Kortrijk heeft voldoende te bieden en ook als stad is het een prima uitvalsbasis voor een vrijgezellenfeest of workshop Kortrijk. Wist u dat Kortrijk in de jaren 60 als eerste stad in ons land een autovrije winkelstraat aan liet leggen? Kortrijk is een mooie stad met veel bijzondere gebouwen en uiteraard met de zeer toeristische Leiestreek. Populaire boottochten en prachtige groene stroken met parken zorgen ervoor dat veel verschillende toeristen uit binnen-en buitenland deze plaats bezoeken. 

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt