Groepsuitjes en workshops Kortrijk

ook voor Roeselare, Ieper, Waregem, Oudenaarde en Ronse

vrijgezellenfeest.jpg

De leukste workshops van Kortrijk

In het prachtige West-Vlaanderen ligt Courtrai of ook wel Kortrijk. Bent u op zoek naar een spannend programma vol met workshops Kortrijk? Of het nu gaat om een uitje, vrijgezellenfeest of workshops Kortrijk, we helpen u graag op weg naar het organiseren van een onvergetelijke dag. Kortrijk heeft voldoende te bieden en ook als stad is het een prima uitvalsbasis voor een vrijgezellenfeest of workshop Kortrijk. Zoveel mensen met zoveel wensen en u bent waarschijnlijk diegene die het tot een prachtige dag moet gaan smeden. Dit gaat u zeker lukken met het aanbod aan workshops in Kortrijk (kijk voor teambuilding activiteiten op Teambuilding Kortrijk). In combinatie met deze stad zal het een dag worden waar u met uw gezelschap nog lang over na zult spreken. We wensen u bij voorbaat een hele prettige en onvergetelijke dag toe.

Workshop kettingreactie maken met diner in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Kortrijk

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop striptease Kortrijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop striptease Kortrijk

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest Kortrijk? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop Kortrijk leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. U zult zichzelf en uw gezelschap eens op een andere manier leren kennen. Onvergetelijk! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Vlaanderen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Percussie workshop Kortrijk
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Kortrijk

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Kortrijk of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Ideaal als teambuilding, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Dit uitjes staat immers bol van opzwepende ritmes en een leuke samenwerking. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Kortrijk of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Dropping met diner als groepsuitje in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Kortrijk

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Kortrijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsactiviteit in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Kortrijk

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Kortrijk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Weddingplanner City Game Kortrijk
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Weddingplanner City Game Kortrijk

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

De bruiloft van uw vriendin dreigt helemaal mis te lopen. Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens dit vrijgezellenfeest vrouwen in Kortrijk gaat u in deze City Game op pad om de bruiloft te redden. Hierbij maakt u een tocht door uw stad en maakt u korte metten met de vervelende ex-geliefde en boze schoonmoeder. Dit stadsspel Kortrijk biedt spanning, humor en bovenal een geslaagde vrijgezellendag voor u en uw vriendinnen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortrijk en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Het Crime stadsspel Kortrijk
incl. BTW vanaf
€37 p.p.

Het Crime stadsspel Kortrijk

Tijdens dit Crime stadsspel in Kortrijk, duikt u in de huid van de echte penozen. Test uw maffia skills en wees rivaliserende teams te slim af. Geldkluizen, diamanten, wapens en explosieven, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Kortrijk of een actieve en ludieke teambuilding. Ga een onvergetelijke dag tegemoet in Kortrijk en maak mooie nieuwe herinneringen! Wilt u meer weten over deze activiteit in Kortrijk en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u alvast een onvergetelijke dag toe.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Kortrijk

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Kortrijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Kortrijk
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Kortrijk

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Kortrijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Kortrijk
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Kortrijk

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Kortrijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Bierproeven in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Kortrijk

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Kortrijk. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen Kortrijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop buikdansen Kortrijk

Bent u op zoek naar een originele workshop Kortrijk als alternatief voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Kortrijk of omgeving (o.a. Waregem, Ronse, etc.)? Denk dan ook eens aan een workshop buikdansen. Wat is er immers vrouwelijker dan deze dans met z'n rijke verleden? Dit wordt een gezellige workshop met voldoende ruimte om af en toe eens lekker te lachen. Natuurlijk wordt er ook lekker gedanst. Wilt u meer weten over deze buikdans workshop in Kortrijk en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Kortrijk

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Kortrijk.

Workshop paaldansen Kortrijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop paaldansen Kortrijk

Sportief en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Kortrijk of omgeving is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze paaldans workshop in Kortrijk? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

CSI moordspel als groepsuitje in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Kortrijk

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Kortrijk stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Kortrijk (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Kortrijk (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Kortrijk of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Kortrijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Burlesque workshop Kortrijk

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Kortrijk of omgeving (o.a. Roeselare, Waregem, etc.)? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop! Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Kortrijk of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Kortijk
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Kortijk

Ben je op zoek naar een passende invulling van je vrijgezellenfeest voor vrouwen in Kortrijk of Doornik? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Kortrijk ga je in teams de strijd aan met elkaar. Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Wil je meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Doornik of Kortrijk, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Kortrijk

Dol op sporten en voetbal? Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Kortrijk of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Dus stap eens in een bubbel en maak er een mooie wedstrijd van! U zult er al snel achterkomen dat de wetten van het voetbal hier heel erg anders lopen. Laat u dus eens verrassen met deze bijzondere activiteit. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Kortrijk
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Kortrijk

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in de omgeving van Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lipdub of videoclip maken Kortrijk
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop lipdub of videoclip maken Kortrijk

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is dit misschien wel het perfecte groepsuitje voor u. Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Kortrijk, Ieper, Roeselare, Ronse, Waregem, Oudenaarde of omgeving  aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar ook erg leuk om samen met collega's te ondernemen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Gent en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs stadsspel Kortrijk
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Kortrijk

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Kortrijk. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel Kortrijk komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel in Kortrijk of omgeving beginnen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Kortrijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Een workshop in Kortrijk,

Wist u dat Kortrijk in de jaren 60 als eerste stad in ons land een autovrije winkelstraat aan liet leggen? Kortrijk is een mooie stad met veel bijzondere gebouwen en uiteraard met de zeer toeristische Leiestreek. Populaire boottochten en prachtige groene stroken met parken zorgen ervoor dat veel verschillende toeristen uit binnen-en buitenland deze plaats bezoeken. Samen met de Kortrijkzane of Kortrijkenaren de stad verkennen? Of wellicht komt u uit een andere plaats of zelfs een ander land en bent u bezoeker van deze mooie stad. Waarom zou u de workshops Kortrijk niet combineren met heerlijk even uitblazen in het Begijnhofpark. Of u nu kiest voor een spannende en sensationele citygame, een workshop waar al uw creativiteit in naar boven komt of juist een dinerspel waar u rustig aan tafel een bijzondere dag zult beleven. En is het na afloop nog niet voldoende en heeft u nog zin in een borreltje of een biertje om de dag af te sluiten kies dan voor een bezoekje aan de Burgemeester Reynaertstraat met aan allebei de kanten van de straat veel leuke cafés en eettentjes.

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN KORTRIJK
Kortrijk is speciaal en een perfecte uitvalsbasis voor een leuke dag vol activiteiten. De stad heeft veel authentieke kenmerken waardoor er veel mensen hun weg vinden naar de stad. Maar ook de omgeving heeft diverse plaatsen die uitstekend kunnen dienen als decor voor een leuke dag met workshops. Wat te denken van Roeselare, Ieper, Waregem, Oudenaarde en Ronse. Stuk voor stuk plaatsen die een leuke toevoeging kunnen zijn op een onvergetelijke dag. Wij helpen u daarom graag met een flinke portie inspiratie in Kortrijk of omgeving. Vraag snel meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. We wensen u alvast een fijne dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt