Groepsuitjes en workshops Antwerpen

Ook voor regio Brasschaat, Ranst, Beveren, Schoten, Sint-Niklaas of Mortsel

vrijgezellenfeest.jpg

De leukste workshops van Antwerpen

Op zoek naar een workshop Antwerpen? Dan bent u hier aan het goede adres. Wilt u een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit organiseren, kijk dan op teambuilding Antwerpen. In de provincie Antwerpen is deze stad logischerwijs de hoofdstad. Aan de oever van de Schelde staat Antwerpen uiteraard ook bekend als havengebied. Antwerpen staat zelfs in de top van grootste havengebieden. Of wellicht kent u Antwerpen van de diamanthandel? Het is in ieder geval zeker dat Antwerpen een bruisende stad is. Een workshop Antwerpen of vrijgezellenfeest Antwerpen zal hier wellicht een onvergetelijke ervaring worden. Of dat u nu een ochtend, middag of complete dag op pad wil door het mooie Antwerpen, de stad is een prima uitvalsbasis voor een vrijgezellenfeest Antwerpen of workshop Antwerpen. We hopen u op weg te helpen met een divers aanbod aan workshops Antwerpen en uw uitje of vrijgezellenfeest Antwerpen een groot succes te laten worden. We wensen u veel inspiratie toe.

Percussie workshop Antwerpen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Percussie workshop Antwerpen

Bent u op zoek naar een muzikale invulling van een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Antwerpen of omgeving? Dan is deze bijzondere percussie workshop een echte aanrader. Hoewel u het misschien niet zult verwachten worden jullie in korte tijd omgeturnd in een geweldig spelen percussieband. Met verschillende instrumenten en onder zeer enthousiaste begeleiding zal deze muzikale transformatie plaatsvinden. Wilt u meer weten over deze percussie workshop in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Antwerpen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Antwerpen

Bent u ook verzot op cocktails? En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Antwerpen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.  Wilt u blijven eten? Dan is het ook mogelijk om deze cocktail workshop te combineren met een diner. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kettingreactie maken met diner in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie maken met diner in Antwerpen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in Antwerpen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Dropping met diner als groepsuitje in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Dropping met diner als groepsuitje in Antwerpen

Kies zelf uw eindlocatie; Inclusief diner.

Tijdens dit groepsuitje worden jullie in teams achtergelaten op een onbekende locatie. Lukt het jullie om zo snel mogelijk de weg terug te vinden aan de hand van wat hulpmiddelen zoals een oude telefoon en een gps apparaat. Onderweg lopen jullie tegen een aantal bijzondere verrassingen. Voorafgaand of na afloop van de spannende dropping kunt u genieten van een heerlijk diner. Het spannendste is natuurlijk om de dropping plaats te laten vinden in het donker. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze leuke dropping in Antwerpen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Antwerpen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop paaldansen Antwerpen

Sportief en elegant. Heeft u wel eens een paaldans les gevolgd? Dan is dit een mooie kans. Voor elke vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen in Antwerpen, Schoten, Brasschaat, Beveren etc. is dit een vrolijk en elegant alternatief.  Van verleidelijk tot sportief, ga helemaal op in uw routine aan de paal. Wilt u meer weten over deze workshop paaldansen in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers vrijgezellenfeest Antwerpen

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in Antwerpen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Antwerpen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Antwerpen

Bent u op zoek naar een bijzondere activiteit voor uw vrouwelijke vrijgezellenavond in Antwerpen, Beveren, Ranst, Brasschaat of Kontich? Denk dan ook eens aan een Burlesque workshop!  Burlesque is een heel bijzondere dansvorm: verleidelijk maar absoluut niet ordinair. Dat wordt beslist een ludiek vrijgezellenfeest in Antwerpen of omgeving. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Salsa workshop Antwerpen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Salsa workshop Antwerpen

Het is algemeen bekend: van salsa wordt men vrolijk. Deze inspirerende dans en muziekstijl brengt alle deelnemers in tropische sferen. Het is dan alsof u van een minivakantie geniet in een Latijns-Amerikaanse setting. Tijdens deze salsa workshop in Antwerpen maakt u kennis met deze zeer verslavende dansstijl. Het is ook mogelijk om deze salsa workshop te combineren met een heerlijk diner. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Het Crime stadsspel Antwerpen
incl. BTW vanaf
€37 p.p.

Het Crime stadsspel Antwerpen

Tijdens deze Crime stadsspelen in Antwerpen, duikt u in de huid van de echte penozen. Toon heldenmoed en wees de criminelen te slim af. Waardevolle objecten en wapens, allemaal komen ze aan bod. Deze groepsactiviteit is een leuk alternatief voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen of een actieve en ludieke teambuilding. Leer elkaar eens op een ander manier kennen. Ben elkaar te slim af en zorg dat u de kennis over de stad optimaal inzet om uw groep te helpen. Wilt u meer weten over deze activiteit in Antwerpen en omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

CSI moordspel als groepsuitje in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

CSI moordspel als groepsuitje in Antwerpen

De ene na de andere moord is gepleegd en de dader loopt nog steeds vrij rond. Was u vroeger altijd al een speurneus? Legt u razendsnel verbanden bij een vermissing? Tijdens dit spannende CSI moordspel in Antwerpen stapt u in de schoenen van de recherche op zoek naar deze moeilijk te pakken seriemoordenaar. Inspecteer de crime scene en koppel de beschikbare aanwijzingen aan elkaar om zo de dader te kunnen vinden. De seriemoordenaar zal niet wachten met het maken van nog meer slachtoffers! Bent u klaar om teamwork, klasse speurwerk en snelheid te combineren? Bent u met uw recherche team als eerste bij de inspecteur met de dader? Succes!

50 tinten grijs stadsspel Antwerpen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs stadsspel Antwerpen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Dit prikkelende stadsspel is ideaal voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Antwerpen. Van rode oortjes tot verleidelijke momenten, tijdens dit stadsspel komt u helemaal in contact met uw stoute kant. Aan de hand van diverse leuke opdrachten, verkent u een hele nieuwe kant van uzelf. Om vast in de stemming te geraken, krijgt u een lekker glaasje bubbels bij aanvang. Is iedereen ontspannen? Dan kan het stadsspel beginnen. Heeft u een goed gezelschap bij u? Verken tijdens dit leuke stadsspel de mooiste gebieden van het historische Antwerpen. Wilt u meer weten over dit ludieke stadsspel in Antwerpen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Antwerpen (2 varianten)
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen mobile citygames Antwerpen (2 varianten)

Bent u op zoek naar een vrijgezellenfeest voor mannen in Antwerpen of omgeving en zoekt u iets ludieks, innovatiefs en met een spelelement? Dan is deze mobile citygame een absolute aanrader. Er bestaan 2 varianten: een zogenaamde shooter mobile game, of een ludiek vrijgezellenfeest voor mannen met bijzondere opdrachten. Wilt u meer weten over dit mobiele stadsspel voor mannen in Antwerpen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game vrijgezellenfeest Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game vrijgezellenfeest Antwerpen

Jullie zijn zeker en vast goede vrienden of vriendinnen van elkaar. Maar ook binnen vriendengroepen kan vaak wat rivaliteit heersen. En juist op deze gevoelens wordt ingespeeld tijdens dit spel. Jullie worden opgesplitst in 2 groepen. Hierna worden er verschillende opdrachten uitgevoerd. En de beloning voor de winnende groep? Deze mag de verliezers straffen met een aantal ludieke en pijnlijke spelletjes. Dit is zeker geen activiteit voor watjes dus!! Deze activiteit is ook populair onder Nederlandse bezoekers, zie vrijgezellenfeest Antwerpen vanuit NederlandWilt u meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen in Antwerpen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Bierproeven in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Workshop Bierproeven in Antwerpen

Laat u begeleiden door een ervaren biersommelier en ontdek de wondere wereld van bier op een
vernieuwende manier. Tijdens deze interactieve tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes
worden de deelnemers ondergedompeld in een bad van smaken. De zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend met vloeibaar goud. U krijgt antwoorden op al uw vragen: Wat is bier? Hoe is het ontstaan? Welke ingrediënten en smaken kun u herkennen? Hoe schenkt u bier? Foodpairing met bier ? Een verrassende afsluiter van een daguitstap of vergadering, of een leuk idee samen met vrienden of familie of natuurlijk als groepsactiviteit in Antwerpen. Wilt u meer weten over deze bierproeverij? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chocolade workshop Antwerpen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Chocolade workshop Antwerpen

Bent u op zoek naar een creatieve maar bovenal ook lekkere workshop voor uw vrijgezellenfeest, vriendinnendag of familiefeest in het schitterende Antwerpen? Dan is deze chocolade workshop een ideale invulling. Duik in de heerlijke wereld van het chocolade maken en wordt zelf een echte chocolademeester. Wilt u meer weten over deze chocolade workshop in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop glas blazen in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€46 p.p.

Workshop glas blazen in Antwerpen

Heeft u wel eens glas geblazen? De kans is groot dat dit niet het geval is. Het heeft iets bijna poëtisch om te zien hoe die massieve hete massa van vloeibaar glas langzaam aan een vaas wordt. Tijdens deze workshop in Antwerpen krijgt u zelf de kans om een blijvende herinnering te maken (iets dat vast prachtig zal staan op uw bureau). Onder professionele begeleiding neemt u alle stappen door om tot een object te komen. Iedereen zal meedoen in dit dynamisch proces, waarin samenwerken en luisteren naar elkaar is zeer belangrijk is. Glas is constant in beweging. Het is een magisch proces om te zien, en nog veel indrukwekkender om deel van uit te maken.
Voor elk bedrijf wordt geprobeerd iets specifieks te maken wat past binnen jullie visie en jullie werking.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escaperoom dinerspel als groepsuitje in Antwerpen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Wie heeft er nog nooit een escape room gedaan? Dat zijn zeker en vast niet heel mensen. Dit leuke groepsuitje is gebaseerd op de populaire kamers waaruit ontsnapt dient te worden. Alleen vindt dit dinerspel plaats aan tafel. Tijdens een heerlijk diner (inbegrepen bij dit groepsuitje) duiken jullie, onderverdeeld in teams,  in de wereld van raadsels en codes om zo te zien welk team uiteindelijk zal worden uitgeroepen als winnaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende dinerspel in Antwerpen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lipdub of videoclip maken Antwerpen
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop lipdub of videoclip maken Antwerpen

Heeft u altijd al eens de hoofdrol willen spelen in uw eigen speelfilm? Of droomt u van een rol in de videoclip van uw favoriete artiest? Dan is deze workshop lipdub of videoclip maken misschien wel het perfecte groepsuitje voor u (van vrijgezellenfeest tot familiefeest). Samen met echte filmprofessionals gaat u op een locatie in Antwerpen, Mortsel, Schoten, Ranst, Beveren of Sint-Niklaas  aan de slag om, een eigen speelfilm, lipdub of videoclip te maken. Wilt u meer weten over deze workshop in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsactiviteit in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsactiviteit in Antwerpen

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Bij dit groepsuitje draait alles om mysterie, spanning, gezelligheid en lekker eten. Samen met uw vrienden of collega´s gaat u tijdens het diner op onderzoek uit om zo achter de dader te komen. Komt u achter de werkelijke samenloop van omstandigheden? Bent u dé speurneus van de avond? Geniet van een bijzonder groepsactiviteit, dat alles in zich heeft. Wilt u meer weten over dit moorddiner in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Tapas workshop Antwerpen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Tapas workshop Antwerpen

Bent u ook verzot op Spaanse tapas? En krijgt u bij de aanblik van een met tapa's aanglede tafel ook direct het gevoel dat u op een soort minivakantie bent in het zonnige Zuiden van Spanje? En heeft u altijd zelf al willen leren hoe u zelf de heerlijkste tapas kunt maken? Dan is deze workshop tapas maken een aanrader voor u. Een heerlijk workshop voor elk vrijgezellenfeest of teambuilding in Antwerpen of omgeving. Wilt u meer weten over deze workshop tapas maken? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Antwerpen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Vrijgezellenfeest vrouwen mobile citygame Antwerpen

Bent u op zoek naar een passende invulling van een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Antwerpen? Tijdens dit ludieke stadsspel (mobile game) in Antwerpen gaat u in teams de strijd aan met elkaar. Niet alleen leert u zo elkaar beter kennen maar uiteraard ook de stad zelf (voor zover u deze nog niet kent). Diverse ludieke opdrachten worden uitgevoerd (van video opnames tot selfies, van doe-opdrachten tot meerkeuze vragen), waarbij de teams elkaars resultaat ook kunnen beoordelen. Dit vrijgezellenfeest kan ook in het buitenland plaatsvinden, zoals o.a. voor je hen do activiteit in London. Wilt u meer weten over dit leuke vrijgezellenfeest voor vrouwen in Antwerpen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande informatiebutton.

Archery tag als groepsuitje in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als groepsuitje in Antwerpen

Het lijkt haast wel of jullie terugkeren naar de middeleeuwen, naar een tijd waar veldslagen nog werden uitgevochten met pijl en boog. Het grote verschil is dat er geen natuurlijk geen scherpe pijlpunten worden gebruikt en dat jullie geheel mobiel zijn tijdens dit spel (soort van trefbal). Bij Archery Tag werken jullie samen in teamverband om de tegenstanders te verschalken. Wie komt er als overwinnaar uit de strijd? Wilt u meer weten over Archery tag als groepsuitje in Antwerpen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The City Escape Game als vrijgezellenfeest in Antwerpen

Deze Game is geïnspireerd door al het Escape Room geweld van de afgelopen jaren. Maar in plaats van in een kamer, wordt dit spel gespeeld in het stadscentrum. Van codes tot raadsels, van inzichten tot geheimen, dit wordt een stevige uitdaging voor iedereen. Wil u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het organiseren van deze spannende City Game als invulling van een vrijgezellenfeest in Antwerpen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

het slimste Team stadsspel Antwerpen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Het slimste Team stadsspel Antwerpen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Tijdens dit ludieke stadsspel in Antwerpen draait alles om de vraag wie het slimste team is. Met landkaart en mobiele telefoon gaat u de mooie stad Antwerpen in. De strijd barst los. Aan de hand van diverse vragen wordt bepaald welk team het slimste is. Dit stadsspel combineert een geweldige stad en brein-brekende spanning. Wilt u meer weten over dit stadsspel, dan verzoeken we u om vrijblijvend meer informatie aan te vragen middels onderstaande button.

Workshop striptease Antwerpen
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Workshop striptease Antwerpen

Bent u op zoek naar een extra verleidelijke activiteit voor uw vrijgezellenfeest in Antwerpen, Brasschaat etc.? Bereidt u zich dan voor op een hele ludieke en bovenal gezellige middag. Tijdens deze striptease workshop Antwerpen leert u samen met uw vriendinnen de fijne kneepjes van het striptease dansen. Test uw moed en probeer uw rode oortjes te vergeten, want dit wordt een middagje lachen en actief bezig zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een striptease workshop in Antwerpen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bubbel voetbal voor uw vrijgezellenfeest in Antwerpen

Bent u op zoek naar een actieve en bovenal ludieke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen of omgeving? Beschikken de deelnemers onderling over een gezonde mate van rivaliteit? En willen jullie nu voor eens en altijd bepalen wie de beste is? Dan is een intensief potje bubbel voetbal een leuke aanrader. Heeft u al wat voetbal kwaliteiten? Dit kan een voordeel zijn maar dit is absoluut geen garantie wanneer u in de bubbel stapt. Een extra uitdaging voor iedereen die kiest voor deze onvergetelijke en vooral grappige activiteit. Dus stap eens in een bubbel en maak er een mooie wedstrijd van! Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop juwelen maken Antwerpen
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop juwelen maken Antwerpen

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag in Antwerpen of omgeving Brasschaat, Sint-Niklaas, Mortsel, Schoten, Beveren of Ranst? Denk dan ook eens aan een workshop juwelen maken. Tijdens deze creatieve workshop leert u zelf de mooiste juwelen te maken. Diverse thema's zijn mogelijk. Van armbanden tot oorringen, van vintage style tot modern, u vindt vast een workshop die bij uw wensen aansluit.  Wilt u meer weten over deze workshop juwelen maken in Antwerpen of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Antwerpen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Antwerpen

Het culinaire niveau in Vlaanderen is natuurlijk ongekend hoog. En naast alle sterrenrestaurants en topkeukens, zijn er ook voldoende amateurkoks te vinden. Beschikt u zelf over verborgen culinaire talenten? Dan is deze kookworkshop in Antwerpen de kans om het eens goed uit te testen. Onder begeleiding van een kok leert u de kneepjes van het koken. En dat is niet alleen leuk en lekker, maar ook nog eens erg goed voor de teambuilding voor uw collega's of vrienden. Wilt u meer weten over deze kookworkshop in Antwerpen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bier en chocolade proeverij in Antwerpen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bier en chocolade proeverij in Antwerpen

Bier wordt steeds populairder. Maar één combinatie zult u waarschijnlijk nog niet zo vaak hebben geproefd: bier en chocolade. En dat is waarom deze workshop u versteld zal doen staan. De twee lekkernijen gaan namelijk heel goed samen. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen als bij de eerste kus van een nieuw lief op een hete zomerdag. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Bent u gebrand op weetjes over Belgisch bier en chocolade ? Dan zal deze bier en chocolade proeverij waarbij u enkele Belgische bieren en pralines samen degusteert zeker weten te bekoren. De proeverij kan zowel online worden gedaan of op locatie in Antwerpen.

Workshop in historisch Antwerpen

De stad Antwerpen heeft een bijzondere geschiedenis. Rond de 14de eeuw had Antwerpen namelijk niet meer dan tien duizend inwoners. In de 15de eeuw was dit al vervijfvoudigd en halverwege de 15de eeuw was dit al rond de honderd duizend inwoners. Inmiddels heeft Antwerpen een groei doorgemaakt en wonen er rond de half miljoen mensen in deze prachtige stad. Heb je binnenkort een bijzonder evenement te vieren? Een vrijgezellenfeest of workshop Antwerpen organiseren om met z’n allen de laatste dagen van een vriend, vriendin, familielid of bekende te vieren als vrijgezel? Of gewoon gezellig een weerzien met een aantal mensen met een workshop Antwerpen? Alles is mogelijk in deze grote stad. Het centrum van Antwerpen is een prachtige setting voor een bijzondere workshop. Gaan jullie van te voren een bolletje drinken op de markt van Antwerpen? Of de heerlijke friet van 1 van de kotjes in het centrum proberen? De vele restaurantjes rondom de markt, het historische riool onder de stad, de uitgestrekte winkelstraat of een rondvaart over de Schelde. Wist u dat de inwoners van Antwerpen ook wel sinjoren worden genoemd en dat de stad ook weleens koekenstad genoemd zal worden door de vele koekfabrieken die er in de stad staat? Leuke weetjes die wellicht ook onderdeel kunnen uitmaken van een quiz of speurtocht tijdens jullie vrijgezellenfeest Antwerpen. Wist u trouwens dat we naast workshops ook reizen aanbieden? Kijk voor meer informatie op single reizen.  

Overige workshop regio's in Vlaanderen

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Workshops Antwerpen
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Workshops Turnhout
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Workshops Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Workshops Brugge              
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                           Workshops Vlaamse Kust
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Workshops Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen:
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Workshops Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                       Workshops Aalst
Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Workshops Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Workshops Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Workshops Limburg

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOPS IN ANTWERPEN EN OMGEVING

Antwerpen is veel meer dan een stad! Deze historische trekpleister trekt jaarlijks ontzettend veel dagjesmensen en toeristen van over de grens. Antwerpen bruist en is een prachtige stad. Wellicht is dat ook de reden dat u kiest voor Antwerpen. Vanwege de sfeer, de gezelligheid of juist door de centrale ligging. Ook is Antwerpen perfect bereikbaar per trein of auto. Ideaal wanneer u voorafgaand of na afloop nog even een paar uurtjes aan uw workshops wilt plakken. Maar ook de omgeving van Antwerpen heeft een aantal leuke plaatsen die als uitvalsbasis zouden kunnen dienen. Wat te denken van Brasschaat, Ranst, Beveren, Schoten, Sint-Niklaas of Mortsel. Stuk voor stuk plaatsen die hun eigen kenmerken hebben. Laat u verrassen door de mogelijkheden om zo een bijzondere workshop neer te zetten. We wensen u bij voorbaat een goede dag toe.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt