Uw inspirerende bedrijfsfeest

In Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Limburg en rest van Vlaanderen.

De Leukste bedrijfsfeesten

In elk bedrijf zijn er diverse redenen om eens een feestje te vieren. Gaat er iemand met pensioen, of wil de directie haar werknemers bedanken met een leuke teambuilding activiteit? Of wil men één keer per jaar een bruisend personeelsfeest organiseren (of zelfs een onvergetelijk jubileumfeest)? Voor al deze bedrijfsfeesten hebben wij een leuke invulling in gedachten. Kiest u voor een enerverend themafeest of toch voor een ludiek dinerspel? We helpen u graag bij het maken van uw keuze. Van Las Vegas thema bedrijfsfeest tot moorddiner, van City Game tot Wie is de verrader dinerspel, het zijn allemaal manieren om uw bedrijfsfeest te voorzien van een originele lading. Het is immers wel de bedoeling dat de feestbezoekers het komende jaar nog veelvuldig zullen napraten over het evenement. Het werkt heel simpel. Kies hieronder de steden links van uw voorkeur uit en klik direct door naar het bedrijfsfeest aanbod in deze regio. Bereid u maar vast voor op een onvergetelijk bedrijfsfeest. We wensen u alvast een geweldig bedrijfsfeest toe.

Klik hieronder op de bedrijfsfeest regio van uw keuze:


Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Bedrijfsfeest Antwerpen 
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Bedrijfsfeest Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Bedrijfsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Bedrijfsfeest Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                          Bedrijfsfeest Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Bedrijfsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Bedrijfsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                     Bedrijfsfeest Aalst
Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Bedrijfsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Bedrijfsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Bedrijfsfeest Limburg

De ontvoerde directeur bedrijfsfeest
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

De ontvoerde directeur bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsfeest in Vlaanderen? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd genuttigd in de binnenstad van Antwerpen. Wilt u meer weten over deze bedrijfsfeest activiteit in steden als Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Mechelen, Kortrijk, Aalst, Turnhout, Leuven, Limburg en de Vlaamse Kust. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

Filmwedstrijd bedrijfsfeest concept
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsfeest concept

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere bedrijfsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke bedrijfsfeest activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

De Slimste dinerspel bedrijfsfeest
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

De Slimste dinerspel bedrijfsfeest

Dit wordt heel spannend bedrijfsfeest! Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van dit bedrijfssfeest zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner (inclusief). Dit bedrijfsfeest is o.a. mogelijk in Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel, Luik, Limburg, leuven, Hasselt etc. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Originele bedrijfsfeest arrangementen (€75-€100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Originele bedrijfsfeest arrangementen (€75-€100 p.p.)

In deze categorie bedrijfsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van de stad. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Top locatiearrangementen voor uw bedrijfsfeest (vanaf €100 p.p.)
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Top locatiearrangementen voor uw bedrijfsfeest (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Virtual Reality game bedrijfsfeest: ontmantel de bom (inclusief diner)
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

Virtual Reality game bedrijfsfeest: ontmantel de bom (inclusief diner)

Bent u klaar voor de toekomst? Bewijs het dan maar in deze spannende VR game in het centrum van de stad. Tijdens deze game zien jullie de tijd langzaam wegtikken in jullie eigen VR bril. Om de stad te redden dient u een bom onschadelijk te maken. Het grote probleem is dat u dit niet alleen kunt. U heeft de hulp van uw collega´s hard nodig. Lukt het u allen om onder druk effectief te blijven communiceren? Misschien is er dan hoop voor de stad en al haar inwoners. Deze leuke VR Teambuilding game is inclusief diner. Wilt u meer weten over deze VR teambuilding in uw stad? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie.

Bedrijfsfeest door heel Vlaanderen en daar buiten

We werken samen met partners in diverse Belgische steden. Organiseer uw bedrijfsfeest bijvoorbeeld in Brussel, Brugge, Gent, Antwerpen, Luik, Mechelen, Hasselt, Kasterlee, Kortrijk, Aalst, Genk, Turnhout, Sint-Niklaas of Leuven, maar ook in één van de aantrekkelijke kustplaatsen (Oostende, Blankenberge, Koksijde of Knokke-Heist). Zo kunt u eigenlijk een origineel en onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren voor ieder wat wils in de stad die het beste past bij uw onderneming. Wellicht een keuze op basis van de ligging van uw bedrijf of juist een centrale ligging. Ook zijn er veel opties buiten de landgrenzen. Wat te denken van een origineel bedrijfsfeest in bijvoorbeeld Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje of zelfs Engeland? De mogelijkheden zijn eindeloos en het is maar net hoe origineel u het wilt maken. 

Onemotion Partner & Preferred Partner keurmerk

Kwaliteit kun je op verschillende manieren meten. We hebben gemerkt dat een belangrijke indicator voor ons is de tijd waarin we naar tevredenheid van alle partijen samenwerken met een organisatie. Dat is dan ook waarom we 2 speciale keurmerken hebben opgezet.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze organisatie werkt minimaal 5 jaar met ons samen.
De samenwerking wordt goed gewaardeerd door klant, de partner en Onemotion.
De partner is een echte expert.
 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN U O.A. VOOR

Zij gingen u voor

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt