De Leukste bedrijfsfeesten

In elk bedrijf zijn er diverse redenen om eens een feestje te vieren. Gaat er iemand met pensioen, of wil de directie haar werknemers bedanken met een leuke teambuilding activiteit? Of wil men één keer per jaar een bruisend personeelsfeest organiseren (of zelfs een onvergetelijk jubileumfeest)? Voor al deze bedrijfsfeesten hebben wij een leuke invulling in gedachten. Kiest u voor een enerverend themafeest of toch voor een ludiek dinerspel? We helpen u graag bij het maken van uw keuze. We werken samen met partners in diverse Belgische stden. Organiseer uw bedrijfsfeest bijvoorbeeld in Brussel, Brugge, Gent, Antwerpen, Luik, Mechelen, Hasselt, Kasterlee, Kortrijk, Aalst, Genk, Turnhout, Sint-Niklaas of Leuven, maar ook in één van de aantrekkelijke kustplaatsen (Oostende, Blankenberge, Koksijde of Knokke-Heist). Van Las Vegas thema bedrijfsfeest tot moordiner, van City Game tot Wie is de verrader dinerspel, het zijn allemaal manieren om uw bedrijfsfeest te voorzien van een originele lading. Het is immers wel de bedoeling dat de feestbezoekers het komende jaar nog veelvuldig zulen napraten over het evenement. Maak dan ook een keuze uit het bedrijfsfeest van uw voorkeur in de stad van uw voorkeur. Het werkt heel simpel. Kies hieronder de stedenlink van uw voorkeur uit en klik direct door naar het bedrijfsfeest aanbod in deze regio. Bereid u maar vast voor op een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Klik hieronder op de bedrijfsfeest regio van uw keuze:

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:                                        Bedrijfsfeest Antwerpen 
Regio Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Brecht etc.:                                     Bedrijfsfeest Turnhout 
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:                                            Bedrijfsfeest Mechelen

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:                                   Bedrijfsfeest Brugge               
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc.:                                          Bedrijfsfeest Vlaamse Kust 
Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc.:                                        Bedrijfsfeest Kortrijk

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:                                           Bedrijfsfeest Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc.:                                     Bedrijfsfeest Aalst
Provincie Vlaams-Brabant: 
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                                             Bedrijfsfeest Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                                              Bedrijfsfeest Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:                                     Bedrijfsfeest Limburg

excl. BTW vanaf
€55 p.p.
Filmwedstrijd bedrijfsfeest concept

Filmwedstrijd bedrijfsfeest concept

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere bedrijfsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke bedrijfsfeest activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €55 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€50 p.p.
Bedrijfsfeest feestlocatie arrangement (€50-€75 p.p.)

Bedrijfsfeest feestlocatie arrangement (€50-€75 p.p.)

Bent u degene die dit jaar voor uw bedrijf het bedrijfsfeest mag gaan organiseren? En bent u op zoek naar de best passende locatie om van het personeelsfeest een ware happening te maken? Maar mag de organisatie van het bedrijfsfeest niet al te veel tijd in beslag nemen? Bedraagt het budget voor locatiehuur, aankleding, drankjes en eten ergens tussen de €50 en €75 p.p. Dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de 2 meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. U betaalt nooit meer dan bij direct contact met de locatie. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Van €50 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€75 p.p.
Originele bedrijfsfeest arrangementen (€75-€100 p.p.)

Originele bedrijfsfeest arrangementen (€75-€100 p.p.)

In deze categorie bedrijfsfeestlocatie arrangementen is alles net iets luxer en origineler dan in de vorige categorie. Van schitterende buitenlocaties tot indrukwekkende locaties in het centrum van de stad. Binnen ons netwerk is heel erg veel mogelijk. Dus wilt u de gasten flink in de watten leggen, ook dan biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €75 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€100 p.p.
Top locatiearrangementen voor uw bedrijfsfeest (vanaf €100 p.p.)

Top locatiearrangementen voor uw bedrijfsfeest (vanaf €100 p.p.)

Soms is alleen het allerbeste goed genoeg. Het eten, de ligging, de uitstraling van de ruimte, de details moeten natuurlijk kloppen, want u wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Dat gaat zeker en vast helemaal goed komen, want ook voor deze categorie aanvragen biedt onze gratis en vrijblijvende service uitkomst. Aan de hand van uw gegevens gaan we op zoek naar de meest geschikte feestzalen binnen ons enorme netwerk van huislocaties. We checken de beschikbaarheid van de meest geschikte locaties en zorgen ervoor dat u direct door 2 nog beschikbare van hen vrijblijvend wordt geïnformeerd. Wilt u meer weten over deze gratis en vrijblijvende service? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €100 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€69 p.p.
De ontvoerde directeur bedrijfsfeest

De ontvoerde directeur bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsfeest in Vlaanderen? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Aansluitend wordt er een heerlijke maaltijd genuttigd in de binnenstad van Antwerpen. Wilt u meer weten over deze bedrijfsfeest activiteit in steden als Brugge, Gent, Brussel, Antwerpen, Mechelen, Kortrijk, Aalst, Turnhout, Leuven, Limburg en de Vlaamse Kust. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald. 

 • Vanaf €69 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 15 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.
De Slimste dinerspel bedrijfsfeest

De Slimste dinerspel bedrijfsfeest

Dit wordt heel spannend bedrijfsfeest! Speel dan het leukste tv spel van Vlaanderen met uw vrienden of collega's. Wie haalt de finale en mag zich de rest van het jaar "de Slimste" noemen? Van buzzronde tot schattingsronde, alle vragenrondes komen aan bod. De uitkomst van dit bedrijfssfeest zou wel eens heel verrassend kunnen zijn! Tijdens het "de Slimste" dinerspel geniet u van een heerlijk diner (inclusief). Dit bedrijfsfeest is o.a. mogelijk in Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel, Luik, Limburg, leuven, Hasselt etc. Wilt u meer weten over deze activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €49,95 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend