Bedrijfsuitje met overnachting

Voor teambuilding activiteiten met overnachtingsmogelijkheden in België, Nederland en erbuiten.

vrijgezellenfeest.jpg

Bedrijfsuitje met overnachting

Gaat u binnenkort met het hele bedrijf een leuke activiteit of een teambuilding reis. ondernemen? En bent u de organisator van een bedrijfsuitje met overnachting ergens in België? We helpen u op deze pagina graag op weg bij het vinden van geschikte opties. Het organiseren van een dergelijk event kan namelijk best intensief zijn. Hoe kunt u een optie vinden die aansluit bij alle verschillende opties en wensen die er zijn? De mogelijkheden zijn eindeloos. Op basis van jarenlange ervaring zien we dat veel partijen beginnen met het bepalen van het aantal deelnemers en het budget. Dit geeft al goed weer welke mogelijkheden er zijn. Zo ook een bedrijfsuitje met een overnachting. En in hoeverre zien deze dagen er verder uit? Gaat u voor een activiteit, overnachting en dan weer richting huis. Of is het fijn dat er meerder activiteiten zijn verspreid over één of meerdere dagen? Voor al deze wensen is er vaak wel een passende optie. Op deze pagina helpen we u dan ook graag met diverse mogelijkheden. U kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen. Heeft u andere vragen of wilt u graag hulp met leuke opties? Neem dan contact met ons op. We inspireren u graag met een divers aanbod.

Hier vindt u meer informatie over bedrijfsuitjes met overnachtingsmogelijkheden.

Forteiland Ijmuiden: bedrijfsuitje met optionele overnachting voor de Nederlandse Kust
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bedrijfsuitje met optionele overnachting voor de Nederlandse Kust

Locatie in zee (vlakbij Amsterdam) voor maximaal 250 personen met overnachtingsmogelijkheden.

Bent u op zoek naar een mooie bestemming voor een bijzondere teambuilding of verrassend bedrijfsfeest? En dan het liefste op een bijzondere locatie in het buitenland? Dan is Forteiland Ijmuiden, niet ver van Amsterdam, en unieke bestemming in de Noordzee. Per boot wordt u vanuit de haven in naar het eiland gebracht. Hier kunt u genieten van een bijzonder feest- en vergaderlocatie waar heel veel mogelijk is. Overnachten (optioneel) is mogelijk op de kade bij Ijmuiden of op een andere plek (dichter bij het centrum van Amsterdam bijvoorbeeld, waar uw uitje kunt combineren met een bedrijfsuitje in Amsterdam)).

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden op ongeveer 26 km van Amsterdam
Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 
Smiley face 14 verschillende zalen
Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda
Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)
Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wilt u meer informatie over het organiseren van een vergadering, teambuilding, feest of zakelijk evenement op dit unieke Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Bedrijfsuitje met overnachting: Torrevieja in Spanje, vlakbij Alicante
excl. BTW vanaf
€350 p.p.

Bedrijfsuitje met overnachting: Torrevieja in Spanje, vlakbij Alicante

Het beschreven voorbeeld is 4 nachten, maar dit kan worden aangepast aan uw wensen.

Heeft uw personeel dit jaar echt iets buitengewoons gepresteerd? Of wilt u een bepaalde partner bedanken voor een jarenlange samenwerking? Waarom geeft u ze dan geen vakantie in Spanje cadeau? En dan wel aan de Costa Brava vlakbij Alicante om precies te zijn? Daar staat een kleinschalige incentive reis organisatie klaar voor jullie om er een geweldige incentive reis ervaring van te maken. Deze reis kan helemaal aan jullie wensen worden aangepast. Om een idee te krijgen van wat er zoal mogelijk is,  hebben we hieronder een voorbeeld reis programma weergegeven:
-4 Overnachtingen met half pension in een mooi hotel aan de Middellandse Zee met goede vergadermogelijkheden
-leuke activiteit aan de rand van het roze zoutmeer (met showcooking)
-Unieke visproeverij met heerlijke wijnen
-transfer van en naar Alicante Hotel
Deze voorbeeld incentive reis is mogelijk vanaf €350 p.p. Uiteraard is het mogelijk om deze incentive reis uit te breiden of aan te passen naar uw eigen wensen.

Bedrijfsuitje met overnachting op het strand van Scheveningen (Nederland)
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Bedrijfsuitje met overnachting op het strand van Scheveningen (Nederland)

Voor vergaderen, feesten en teambuilding op het strand (overnachten optioneel).

Het is misschien wel de leukste badplaats van Nederland: het mooie Scheveningen. En wist u dat het ook mogelijk is om een teambuilding weekend of bedrijfsuitje met overnachting te organiseren in deze kustplaats? Heel veel verschillende strandactiviteiten zijn mogelijk (van Archery tag tot katapult bouwen, van expeditie Robinson tot strandfeest). Optioneel is het mogelijk om een overnachting te regelen bij dit bedrijfsuitje. Wilt u meer weten over dit leuke een bedrijfsuitje in Scheveningen met overnachting? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We wensen u bij voorbaat alvast veel plezier toe.

Bedrijfsuitje met overnachting op het Circuit Zandvoort
excl. BTW vanaf
€350 p.p.

Bedrijfsuitje met overnachting op het Circuit Zandvoort

De formule 1 liefhebbers zijn zeker en vast bekend met Race Circuit Zandvoort. Maar wist u dat het ook mogelijk is om uw eigen bedrijfsevenement te organiseren op het circuit (optioneel met overnachting)? Ga zelf racen op het circuit, duik de pitbox in met uw collega's of race op de professionele race simulatoren. Na afloop geen niet u natuurlijk van een heerlijke tijd op het strand van Zandvoort aan Zee (op loopafstand van het circuit). Dit wordt een uniek bedrijfsuitje of teambuilding weekend.

Uw eigen eiland als locatie voor een bedrijfsuitje met overnachting niet ver van Rotterdam (Nederland)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Uw eigen eiland als locatie voor een bedrijfsuitje met overnachting niet ver van Rotterdam (Nederland)

Voor feesten en vergaderingen tot 100 personen (optioneel met overnachting voor 30 personen)

Bent u van plan een zakelijk evenement te organiseren voor een bijzondere gelegenheid en bent u daarom op zoek naar een verrassende locatie? Misschien dat uw eigen eiland dan een mooie optie is? Gelegen in de omgeving van Rotterdam bevindt zich een eiland waarop van alles mogelijk is. Van feesten tot vergaderen tot zelfs overnachten. Voor aanvullende bedrijfsuitjes kun je ook terecht op bedrijfsuitjes in de regio Rotterdam.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering op uw eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Bedrijfsuitje met overnachting en kampvuurgevoel in Forest Cabins Drents Friese Wold
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Bedrijfsuitje met overnachting en kampvuurgevoel in Forest Cabins Drents Friese Wold

Vergaderen, feesten en overnachten in de Nederlandse natuur: kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken etc.

Wilt u er even tussenuit met de mensen van uw team en dan het liefste wat verder weg in het buitenland? En bent u daarom op zoek naar een plek in de natuur waar u kunt genieten van een schitterend kampvuur of een heerlijke sauna? Of bijvoorbeeld een mooie tocht door de natuur per mountainbike? Dan is deze plek in de natuur een echte aanrader. Overnachten doet u in een van de stijlvolle tiny houses.

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wilt u meer informatie over het organiseren van een vergadering, teambuilding, feest of zakelijk evenement op deze unieke plek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Ontvoerde directeur dinerspel in België, Nederland of Duitsland (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Ontvoerde directeur dinerspel in België, Nederland of Duitsland (optioneel met overnachting)

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in België, Nederland of Duitsland (optioneel met overnachting)? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het centrum van het mooie Antwerpen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U onvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Happen, Stappen, Varen met diner als bedrijfsuitje (overnachting optioneel)
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen met diner als bedrijfsuitje (overnachting optioneel)

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat Antwerpen te bieden heeft. Een heerlijke boottocht over de Schelde, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad Antwerpen. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in Antwerpen ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. 

Bedrijfsuitje weekend in de Ardennen
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Bedrijfsuitje weekend in de Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wie denkt aan outdoor activiteiten, denk al vrij snel aan de ruige Ardennen. In dit schitterende gebied is bijna alles mogelijk.  Het is dan ook niet raar dat wel jaar vele groepen uit België,  Nederland en erbuiten naar de Ardennen komen voor het organiseren van een intensief bedrijfsuitje of teambuilding weekend. Van raften tot abseilen, van BBQ-en tot kampvuur maken, u gaat het vast allemaal beleven. Overnachten kan in aangename chalets. Wilt u meer weten over deze teambuilding activiteit in de Ardennen. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Biestheuvel: bedrijfsuitje met overnachtingsmogelijkheden op 30 km van Turnhout
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Biestheuvel: bedrijfsuitje met overnachtingsmogelijkheden op 30 km van Turnhout

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 750 personen.

Zoekt u een evenementenlocatie waar van alles mogelijk is? En is het geen probleem dat deze locatie is gelegen net over de grens in Nederland (op 30 km afstand van zowel Lommel als Turnhout)? Dan is feestlocatie de Biestheuvel wellicht een mooie keuze voor uw evenement. Kijk voor bedrijfsuitjes in deze regio ook op bedrijfsuitjes in Eindhoven.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren (Nederland) op 30 km van Turnhout, Lommel en Pelt

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wilt u meer informatie over het organiseren van een feest, evenement of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Eendenrally (2cV) als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Eendenrally (2cV) als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Tijdens deze eendenrally stapt u in een klassieker uit de hedendaagse autogeschiedenis: het lelijke eendje, oftewel de Deux Cheveaux (2cV). Geniet van één van de magnifieke rally´s door het mooie Vlaamse land. En ondertussen voert u een aantal proeven uit onderweg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van deze bijzondere rally als invulling van een bedrijfsuitje? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Filmwedstrijd in België, Nederland of Duitsland (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd in België, Nederland of Duitsland (optioneel met overnachting)

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere personeelsfeest ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke personeelsfeest activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties voor teambuilding met overnachting op 35 km van Turnhout
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties voor teambuilding met overnachting op 35 km van Turnhout

5 groepsaccommodaties met vergaderlocaties en overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuilding met overnachting in een compleet andere setting? Wellicht is een groepsaccommodatie over de grens in Nederland dan een passende locatie voor uw gezelschap? Op slechts 35 kilometer van Turnhout, bevindt zich de veelzijdige groepsaccommodatie van Hotel landduin. Hier kunt u met kleinere of grotere groepen terecht voor een meerdaagse teambuilding.

Smiley face Gelegen in Hapert (Nederland) op 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een meerdaagse vergadering, teambuilding of zakelijk evenement op deze unieke plek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Bedrijfsuitje met overnachting in heel Vlaanderen

Een bedrijfsuitje met overnachting kan op zo ontzettend veel plaatsen in Vlaanderen worden georganiseerd. Toch is het van groot belang waar uw voorkeur naar uit gaat. Hierbij kunt u kijken naar het doel van deze activiteit. Is het vooral belangrijk om elkaar beter te leren kennen? Staat een leuke en vooral gezellig bedrijfsuitje centraal? In alle gevallen is het vinden van originele bedrijfsuitjes het belangrijkste uitgangspunt. Maar zeer zeker is ook de locatie belangrijk. Zoekt u een bijzondere bestemming aan de Vlaamse kust of in de Belgische Ardennen? Of kiest u voor 1 van de mooie steden die ons land rijk is? Van Brussel, Antwerpen, Leuven tot aan Oostende. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een bedrijfsuitje te koppelen aan een bijzondere bezienswaardigheid in de stad. Neem even tijd om de prachtige pleinen van Antwerpen te bezoeken, loop door de bibliotheek van Leuven of struin heerlijk over het strand aan de Vlaamse kust. We wensen u bij voorbaat een origineel bedrijfsuitje met overnachting toe in het mooie België. Overnachten kan natuurlijk ook over de grens in het mooie Nederland. Kijk voor personeelsuitjes over de grens op personeelsuitjes in Nederland. Kijk voor bedrijfsuitjes in Duitsland ook eens op Betriebsausflug Ideen.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt