Bedrijfsuitje in het buitenland

Voor teambuilding activiteiten in het buitenland: Nederland, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa.

vrijgezellenfeest.jpg

Bedrijfsuitje buitenland

Bedrijfsuitjes zijn er in alle soorten en maten. Van een bedrijfsuitje in de omgeving tot aan een bedrijfsuitje in het buitenland of een complete teambuilding reis. Maar soms is het goed om net wat meer uit te pakken. Alle medewerkers werken het hele jaar door hard aan mooie resultaten. Een beloning in de vorm van een mooie bestemming als bedrijfsuitje is dan de kers op de taart. Wat is er nu mooier dan het creëren van een mooie herinnering en tegelijkertijd elkaar nog beter leren kennen. Want hoe goed kent u nu de directie, uw leidinggevende of die collega van de andere afdeling? Maar hoe te beginnen met de organisatie van een dergelijk event? De organisatie kan namelijk nogal uitdagend zijn of worden. De eerste stap is vaak het aantal deelnemers. Zo krijgt u een goed beeld van wat u wel niet kunt regelen. Daarnaast is de datum (of indicatie) erg belangrijk. Vaak willen organisaties een richting weten. En dan is er uiteraard het budget. Misschien wel de belangrijkste factor om te bekijken hoe origineel en uniek dit kan zijn. En heeft u stiekem al een mooie bestemming in gedachten? Het dromen van een bijzonder en vooral origineel bedrijfsuitje in het buitenland kan beginnen. Zet snel de eerste stap en profiteer van onze jarenlange ervaring. Kijk voor Duitse bedrijfsuitjes ook eens op Firmenfeier. Voor een bedrijfsuitje bij de Noorderburen kijkt u op bedrijfsuitjes in Nederland. Op deze pagina helpen we u graag met het inzichtelijk maken welke mogelijkheden er zijn.

Hier vindt u meer informatie over bedrijfsuitjes met overnachtingsmogelijkheden.

Forteiland Ijmuiden: bedrijfsuitje in het buitenland (voor de Nederlandse Kust)
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bedrijfsuitje in het buitenland (voor de Nederlandse Kust)

Locatie in zee (vlakbij Amsterdam) voor maximaal 250 personen met overnachtingsmogelijkheden.

Bent u op zoek naar een mooie bestemming voor een bijzondere teambuilding of verrassend bedrijfsfeest? En dan het liefste op een bijzondere locatie in het buitenland? Dan is Forteiland Ijmuiden, niet ver van Amsterdam, en unieke bestemming in de Noordzee. Per boot wordt u vanuit de haven in naar het eiland gebracht. Hier kunt u genieten van een bijzonder feest- en vergaderlocatie waar heel veel mogelijk is. Overnachten is mogelijk op de kade bij Ijmuiden of op een andere plek (dichter bij het centrum van Amsterdam bijvoorbeeld, waar u uw uitje kunt combineren met een een bedrijfsuitje in Amsterdam)).

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden op ongeveer 26 km van Amsterdam
Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 
Smiley face 14 verschillende zalen
Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda
Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)
Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wilt u meer informatie over het organiseren van een vergadering, teambuilding, feest of zakelijk evenement op dit unieke Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in het buitenland (overnachten optioneel)
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in het buitenland (overnachten optioneel)

Mogelijk in België, Nederland en Duitsland

Wilt u uw collega´s verrassen met een werkelijk bijzondere teambuilding ervaring? Eentje waarin zowel het creatieve denkvermogen als het teamgevoel stevig op de proef worden gesteld? Dan is een filmwedstrijd een bijzonder origineel alternatief. Duik in de wereld die Hollywood heet. Nadat een onderverdeling in groepen is gemaakt, worden de diverse rollen toegewezen aan de groepsgenoten: van regisseur tot producer, van acteur tot cameraman/vrouw. Middels fictief geld kunnen hulpmiddelen worden ingekocht. Dan kan het filmen van start gaan. Wilt u een bepaald (bedrijfsgerelateerd) thema hanteren of laat u de groepen liever vrij, alles is mogelijk in overleg. Uiteindelijk zullen de gemaakte films worden uitgezonden met aansluitend de Oscar-uitreiking. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in het buitenland? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontvoerde directeur als bedrijfsuitje in het buitenland (overnachten optioneel)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Ontvoerde directeur als bedrijfsuitje in het buitenland (overnachten optioneel)

Mogelijk in België, Nederland en Duitsland

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje in het buitenland? Denk dan ook eens aan "de ontvoerde directeur". Aan het einde van de dag ontvangen u en uw collega's een boodschap: de directeur is ontvoerd. De taak is nu aan u om hem/haar terug te vinden. Wat volgt is een spannende zoektocht. Wilt u meer weten over deze activiteit in het buitenland. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U onvangt direct meer informatie over de betreffende activiteit.

Uw eigen eiland als bedrijfsuitjes locatie in het buitenland: niet ver van Rotterdam (Nederland)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Uw eigen eiland als bedrijfsuitjes locatie in het buitenland: niet ver van Rotterdam (Nederland)

Voor feesten en vergaderingen tot 100 personen (optioneel met overnachting voor 30 personen)

Bent u van plan een zakelijk evenement te organiseren voor een bijzondere gelegenheid en bent u daarom op zoek naar een verrassende locatie? Misschien dat uw eigen eiland dan een mooie optie is? Gelegen in de omgeving van Rotterdam bevindt zich een eiland waarop van alles mogelijk is. Van feesten tot vergaderen tot zelfs overnachten. Voor aanvullende bedrijfsuitjes kun je ook terecht op bedrijfsuitjes in de regio Rotterdam.

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest of vergadering op uw eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Happen, Stappen, Varen met diner als bedrijfsuitje in het buitenland (overnachten optioneel)
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, Stappen, Varen met diner als bedrijfsuitje in het buitenland (overnachten optioneel)

Mogelijk in België, Nederland en Duitsland

Tijdens deze leuke teambuilding activiteit geniet u optimaal van al het mooie dat de stad te bieden heeft. Een heerlijke boottocht over de rivier, een uitstekende stadswandeling (met een vakbekwame gids) en de nodige culinaire verrassingen. Na een verrassend lekker voorgerecht, vertrekt u per boot naar het volgende restaurant voor een heerlijk hoofdgerecht. Dan is het de beurt aan de stadsgids, die u zal rondleiden langs diverse bezienswaardigheden in de stad. Tenslotte, geniet u van een nagerecht in het derde restaurant. Wilt u meer weten over deze leuke teambuilding activiteit in het buitenland (Nederland of België) ? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. 

Bedrijfsuitje in het buitenland: Torrevieja in Spanje, vlakbij Alicante
excl. BTW vanaf
€350 p.p.

Bedrijfsuitje in het buitenland: Torrevieja in Spanje, vlakbij Alicante

Het beschreven voorbeeld is 4 nachten, maar dit kan worden aangepast aan uw wensen.

Heeft uw personeel dit jaar echt iets buitengewoons gepresteerd? Of wilt u een bepaalde partner bedanken voor een jarenlange samenwerking? Waarom geeft u ze dan geen vakantie in Spanje cadeau? En dan wel aan de Costa Brava vlakbij Alicante om precies te zijn? Daar staat een kleinschalige incentive reis organisatie klaar voor jullie om er een geweldige incentive reis ervaring van te maken. Deze reis kan helemaal aan jullie wensen worden aangepast. Om een idee te krijgen van wat er zoal mogelijk is,  hebben we hieronder een voorbeeld reis programma weergegeven:
-4 Overnachtingen met half pension in een mooi hotel aan de Middellandse Zee met goede vergadermogelijkheden
-leuke activiteit aan de rand van het roze zoutmeer (met showcooking)
-Unieke visproeverij met heerlijke wijnen
-transfer van en naar Alicante Hotel
Deze voorbeeld incentive reis is mogelijk vanaf €350 p.p. Uiteraard is het mogelijk om deze incentive reis uit te breiden of aan te passen naar uw eigen wensen.

Trabantjes rally als bedrijfsuitje in het buitenland (Nederland)
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantjes rally als bedrijfsuitje in het buitenland (Nederland)

Overnachting is optioneel

Bent u een liefhebber van auto’s? Zoekt een bijzondere activiteit die u niet snel zult vergeten? Stap dan in een stukje geschiedenis en kies voor de Trabantjes rally! Wist u dat de naam Trabant twee betekenissen heeft en 1 daarvan een synoniem is voor ‘maatje’. Vandaag mag u dus met uw 'maatje' op stap. Wanneer u instapt proeft u direct de nostalgie waarmee deze auto is gemaakt. Voor vertrek krijgt u een uitleg over de geschiedenis en uiteraard de werking van deze prachtige auto. Dan is het tijd om op pad te gaan waarbij u tijdens een prachtige tour het prachtige landschap en tegelijkertijd de auto ontdekt. Veilige kilometers toegewenst!  

Uit handen van de jagers
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Uit handen van de jagers

Dit leuke interactieve spel bestaat uit voortvluchtigen en jagers. De voortvluchtigen zullen er alles, maar dan ook alles aan moeten doen om uit handen te blijven van de jagers. Gebruik de beste technieken, wees snel en ben de achtervolgers te slim af. Dat lijkt misschien simpel, maar in de praktijk zal dit enorm lastig blijken te zijn. Dit alles zal resulteren in een sensationele spel tussen jager en prooi. Ontdek nieuwe plekken in een bepaalde stad of gebruik juist een gedeelte die de achtervolger niet kent. Originaliteit zal zeer zeker op prijs worden gesteld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit enerverende vrijgezellenfeest concept in STAD, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje in het buitenland met overnachting en kampvuurgevoel in Forest Cabins Drents Friese Wold
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Bedrijfsuitje in het buitenland met overnachting en kampvuurgevoel in Forest Cabins Drents Friese Wold

Vergaderen, feesten en overnachten in de Nederlandse natuur: kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken etc.

Wilt u er even tussenuit met de mensen van uw team en dan het liefste wat verder weg in het buitenland? En bent u daarom op zoek naar een plek in de natuur waar u kunt genieten van een schitterend kampvuur of een heerlijke sauna? Of bijvoorbeeld een mooie tocht door de natuur per mountainbike? Dan is deze plek in de natuur een echte aanrader voor een teambuilding in Nederland. Overnachten doet u in een van de stijlvolle tiny houses.

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wilt u meer informatie over het organiseren van een vergadering, teambuilding, feest of zakelijk evenement op deze unieke plek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Biestheuvel: bedrijfsuitje in het buitenland met overnachtingsmogelijkheden over de grens in Nederland
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Biestheuvel: bedrijfsuitje in het buitenland met overnachtingsmogelijkheden over de grens in Nederland

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 750 personen.

Zoekt u een evenementenlocatie waar van alles mogelijk is? En is het geen probleem dat deze locatie is gelegen net over de grens in Nederland (op 30 km afstand van zowel Lommel als Turnhout)? Dan is feestlocatie de Biestheuvel wellicht een mooie keuze om uw bedrijfsevenement te organiseren in Nederland.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren (Nederland) op 30 km van Turnhout, Lommel en Pelt

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wilt u meer informatie over het organiseren van een feest, evenement of vergadering in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Workshop kettingreactie met diner
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie met diner

Keuze uit diverse feestlocaties of uw eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Het heeft iets enorm poëtisch. Die beweging die langzaam op gang komt en vervolgens door blijft gaan en telkens weer een nieuwe beweging in gang zet.  Het lijkt allemaal zo willekeurig en onmogelijk, maar toch gaat het telkens met weer goed. We hebben het hier over een zogenaamde kettingreactie.  U heeft ze vast wel eens ergens gezien in de vorm van een online filmpje of op televisie.  Tijdens deze unieke workshop gaat u samen met uw groepsgenoten aan de slag om zelf te letten om een mooie kettingreactie te maken. Daarbij geniet u ook nog eens van een heerlijk diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere workshop in STAD, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje in het buitenland: het strand van Scheveningen (Nederland)
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Bedrijfsuitje in het buitenland: het strand van Scheveningen (Nederland)

Voor vergaderen, feesten en teambuilding op het strand (overnachten optioneel).

Het is misschien wel de leukste badplaats van Nederland: het mooie Scheveningen. En wist u dat het ook mogelijk is om een teambuilding weekend of bedrijfsuitje met overnachting te organiseren in deze kustplaats? Heel veel verschillende strandactiviteiten zijn mogelijk (van Archery tag tot katapult bouwen, van expeditie Robinson tot strandfeest). Optioneel is het mogelijk om een overnachting te regelen bij dit bedrijfsuitje. Wilt u meer weten over dit leuke teambuilding weekend in Scheveningen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan of kijk op bedrijfsuitjes in de regio Den Haag. We wensen u bij voorbaat alvast veel plezier toe.

Bedrijfsuitje in het buitenland: Circuit Zandvoort
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Bedrijfsuitje in het buitenland: Circuit Zandvoort (overnachting optioneel)

De formule 1 liefhebbers zijn zeker en vast bekend met Race Circuit Zandvoort. Maar wist u dat het ook mogelijk is om uw eigen bedrijfsevenement te organiseren op het circuit (optioneel met overnachting)? Ga zelf racen op deze evenementenlocatie niet ver van Amsterdam, duik de pitbox in met uw collega's of race op de professionele race simulatoren. Na afloop geen niet u natuurlijk van een heerlijke tijd op het strand van Zandvoort aan Zee (op loopafstand van het circuit). Dit wordt een uniek bedrijfsuitje of teambuilding weekend.

Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties voor meerdaagse teambuilding in het buitenland op 35 km van Turnhout
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties voor meerdaagse teambuilding in het buitenland op 35 km van Turnhout

5 groepsaccommodaties met vergaderlocaties en overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuilding met overnachting in een compleet andere setting? Wellicht is een groepsaccommodatie over de grens in Nederland dan een passende locatie voor uw gezelschap? Op slechts 35 kilometer van Turnhout, bevindt zich de veelzijdige groepsaccommodatie van Hotel landduin. Hier kunt u met kleinere of grotere groepen terecht voor een meerdaagse teambuilding.

Smiley face Gelegen in Hapert (Nederland) op 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur.

Wilt u meer informatie over het organiseren van een meerdaagse vergadering, teambuilding of zakelijk evenement op deze unieke plek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Bedrijfsuitje in het mooie Europa en er buiten?

Een bedrijfsuitje organiseren in het buitenland kan een enorm leuke uitdaging zijn. Maar hoever is de bestemming in het buitenland. Beter gezegd: hoever wilt u gaan? De wereld heeft immers een hoop mooie bestemmingen. Alleen in Europa zijn er al ontzettend veel leuke bestemmingen. Een bezoekje brengen aan onze noorderburen in Nederland. De kust leent zich uitstekend voor een origineel bedrijfsuitje en natuurlijk is een bedrijfsuitje in Amsterdam een unieke belevenis (hetzelfde geldt ook voor een teambuilding in Rotterdam. Maar ook nog verder ligt het mooie Scandinavië met landen als Noorwegen, Zweden en Finland. Gaat u zuidelijker dan is daar Frankrijk, Spanje, Portugal of Italië te vinden. Elk land met hun eigen cultuur en zo ontzettend veel bezienswaardigheden. En uiteraard zijn deze te koppelen aan een origineel bedrijfsuitje in het buitenland. De vraag is ook wat voor type uitje het moet gaan worden. Frankrijk staat bekend om de bijzondere keuken. Is het doel om een culinaire reis te maken dan kan dit uitstekend aansluiten. Liever actief op bijvoorbeeld wintersport? Kijk naar landen als Oostenrijk. De mogelijkheden zijn zo ontzettend divers en met alle verschillende opties in Europa een mogelijkheid voor ieder bedrijf. Zoek de zon op met collega’s, geniet culinair of laat de creatieve geest de loop tijdens een bedrijfsuitje in het buitenland. We hopen dat we u kunnen inspireren met het vinden van passende opties. Aansluitend bij uw wensen maar zeer zeker ook bij uw bedrijfsdoelen die horen bij deze reis. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en verras uw collega’s op een unieke manier.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt