Teambuilding Forteiland IJmuiden

Voor bedrijfsuitjes, vergaderingen, incentive reizen en andere zakelijke evenementen op Forteiland Ijmuiden.

vrijgezellenfeest.jpg

Teambuilding Forteiland IJmuiden

Teambuilding kan bijdragen aan een sterke en succesvolle werkomgeving. Teambuilding is een proces waarbij de individuele teamleden gezamenlijke doelen proberen te bereiken door middel van het bundelen van hun vaardigheden en talenten. Goede effectieve teambuilding activiteiten kunnen leiden tot verbeterde communicatie, verhoogde motivatie en betere samenwerking binnen het team. Een plek die perfect is voor het gebruik voor teambuilding activiteiten is Forteiland IJmuiden, in Nederland. Ook voor u is Nederland een goede optie voor het houden van uw teambuilding activiteiten. IJmuiden is goed te bereiken met de auto. Door met het hele team naar Forteiland IJmuiden te reizen, komt u echt helemaal los van de dagelijkse werksfeer. Door samen te reizen en tijd door te brengen buiten de werkomgeving, hebben teamleden de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Deze verbeterde communicatie en samenwerking kan zich ook weer verder ontwikkelen en van pas komen op de werkvloer. Als u eenmaal op het eiland bent is er de mogelijkheid voor informele interactie tussen teamleden, denk hierbij aan wandelen langs de kust, ontspannen in de natuur of genieten van een heerlijke maaltijd met het hele team. 

Teambuilding op Forteiland Ijmuiden: bijzonder locatie voor de Nederlandse Kust
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Teambuilding op Forteiland Ijmuiden: bijzonder locatie voor de Nederlandse Kust

Locatie in zee (vlakbij Amsterdam) voor maximaal 250 personen met overnachtingsmogelijkheden.

Bent u op zoek naar een mooie bestemming voor een bijzondere teambuilding of verrassend bedrijfsfeest? En dan het liefste op een bijzondere locatie in het buitenland? Dan is Forteiland Ijmuiden, niet ver van Amsterdam, en unieke bestemming in de Noordzee. Per boot wordt u vanuit de haven in naar het eiland gebracht. Hier kunt u genieten van een bijzonder feest- en vergaderlocatie waar heel veel mogelijk is. Overnachten is mogelijk op de kade bij Ijmuiden of op een andere plek (dichter bij het centrum van Amsterdam bijvoorbeeld). 

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden op ongeveer 26 km van Amsterdam
Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 
Smiley face 14 verschillende zalen
Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda
Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)
Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wilt u meer informatie over het organiseren van een vergadering, teambuilding, feest of zakelijk evenement op dit unieke Forteiland Ijmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van uw keuze.

Teambuilding reizen naar Forteiland Ijmuiden

Forteiland IJmuiden is een erg unieke omgeving voor teambuilding. Het eiland is gelegen in de monding van het Noordzeekanaal in Nederland. Het kent een rijke geschiedenis als verdedigingswerk en wordt nu gebruikt als een evenementenlocatie, hierdoor is het dus ook perfect voor teambuilding activiteiten. Het is een plek waar teams kunnen samenkomen en uitdagingen kunnen aangaan. Dit is bevorderlijk voor de ontwikkeling van samenwerkings- en communicatievaardigheden binnen het team. Forteiland IJmuiden biedt een prachtige omgeving door het historische karakter van het fort en de omringende natuur. Dit creëert een inspirerende sfeer om in te groeien met het hele team. Er zijn verschillende activiteiten die gedaan kunnen worden tijdens een teambuilding op Forteiland IJmuiden. Een populaire activiteit is bijvoorbeeld het bouwen van een vlot. Samen met uw team gaat u materialen verzamelen om daarna een vlot te bouwen die sterk genoeg moet zijn om het hele team te dragen. Zo een opdracht vereist effectieve communicatie, probleemoplossend denken en samenwerking om deze succesvol te volbrengen! Daarnaast zijn er ook nog activiteiten als een speurtocht, of uitdagingen als klimmuren en touwenparcours. Lijkt dit u iets, of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? We helpen u graag verder!

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt