Coverband

In Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Limburg etc.

vrijgezellenfeest.jpg

Coverband door heel Vlaanderen

Bent u op zoek naar een leuke en bijzondere coverband bij u in de buurt? Een coverband is een extra muzikale toevoeging aan hopelijk fantastische avond. Gaat u binnenkort een personeelsfeest organiseren en moet het dak eraf? We helpen u graag bij het vinden van een bijzondere coverband die past bij uw budget. Kies een party coverband voor een spetterend feest vol meezingers, een rock coverband voor de mooiste klassiekers of een heerlijke akoestische coverband die prachtige pure klanken ten gehore zal brengen. We helpen u graag bij het vinden van de juiste optie bij u in de buurt. Laat u inspireren en kies voor een passende coverband die aansluit bij uw wensen. Alvast enorm veel plezier toegewenst bij uw evenement.

Budget coverband

Budget coverband (tot €500)

Heeft u binnenkort iets te vieren? En bent u met een budget tot 500 euro op zoek naar een budget coverband die uw avond tot een succes kan maken? Dan helpen we u graag op weg bij het vinden van een geschikte optie ergens in Vlaanderen. Een coverband kan uw avond tot een groot succes maken. Met bekende hits van vandaag en natuurlijk het verleden zullen uw gasten een prachtig feest tegemoet gaan. Meestal hebben de coverbands een uitgebreid repertoire met de mooiste meezingers. Bent u klaar voor een onvergetelijke avond? We inspireren u graag. De mogelijkheden zijn divers. Deze dienst is daarnaast gratis en geheel vrijblijvend. Met uw verzoek gaan we op zoek naar beschikbare budget coverband opties tot 500 euro in ons netwerk en vragen wij of ze u van meer informatie willen voorzien. Vraag dus snel meer informatie aan en laat u inspireren.

Betaalbare coverband
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare coverband (€500 tot €1200)

Een betaalbare coverband is er in verschillende soorten en samenstellingen door heel Vlaanderen. Van Brussel, Antwerpen, Gent tot aan Limburg of de Vlaamse kust. De diverse coverbands door heel Vlaanderen hebben elk hun eigen repertoire beschikbaar. Van mooie golden oldies tot aan hits van vandaag. Meezing garantie gegarandeerd! Uw gasten zullen deze avond nog lang heugen. Natuurlijk is het niet makkelijk om even een geschikte coverband te vinden met een budget dat ligt tussen de 500 en 1200 euro. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt en kunt u vrijblijvend van deze gratis service profiteren. Wanneer u een aanvraag doet verzoeken we namelijk onze partners u van meer informatie te voorzien. Hier hoeft u dus verder niets meer voor te doen. Wilt u zich laten inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot maximaal €1200? We helpen u graag en wensen u alvast een bijzondere dag toe!

Luxe coverband
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe coverband voor uw feest (tussen €1200 tot €2400)

Wanneer u een feest gaat organiseren mag een luxe coverband niet ontbreken. Een coverband die qua budget tussen het bedrag van 1200 en 2400 euro ligt. En daarbij helpen we u graag op weg. Wij inspireren u namelijk graag met leuke luxe coverbands die door heel Vlaanderen beschikbaar zijn. Met het budget wat ligt tussen de €1200 en €2400 euro gaan wij namelijk in ons Vlaamse netwerk kijken naar beschikbare opties. Vervolgens verzoeken we deze om u vrijblijvend en gratis van extra informatie te voorzien. Zo kunt u rustig kijken wat aansluit bij uw wensen. Bruisende 80’s of 90’s, prachtige covers of juist een enorme feestband die ervoor zorgt dat iedereen mee doet. Deze service is volledig gratis en ook betaald u ook niet meer dan bij direct contact. Zo besparen we u waardevolle tijd. Nieuwsgierig geworden? Vraag snel meer informatie aan en laat u inspireren. Wij wensen u bij voorbaat een bijzondere bruiloft toe!

Zeer luxe coverband
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe coverband (€2400 en meer)

Heeft u binnenkort een feestje in een grote en/of minder grote stad in Vlaanderen? En bent u op zoek naar een zeer luxe coverband dat qua budget boven de 2400€ ligt? Voor die prijs heeft u diverse mogelijkheden die de avond een mooie invulling kan geven. Een flinke band, meerdere leuke kleinere bands of wellicht een heel programma met akoestische artiesten en bands in combinatie. Laat ons u daarom ook helpen bij het vinden van een geslaagde invulling. Met het budget van 2400 euro en meer gaan we namelijk gratis en vrijblijvend op zoek naar een bijzondere optie voor uw evenement. Van feestbands, coverbands tot die speciale wens passend bij uw budget. De beschikbare opties zullen we verzoeken u van meer informatie te voorzien. Zo kunt u tijd besparen en toch een bijzonder overzicht ontvangen voor uw activiteit. Op naar een onvergetelijke avond! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je verrassen en inspireren! Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button.

Coverband voor verschillende gelegenheden

Een coverband past bij elke gelegenheid. Gaat u binnenkort trouwens ga dan voor een coverband bruiloft optie. Een coverband die de meest bijzondere dag uit uw leven extra muzikale sfeer zal geven. Dit moet haast wel onvergetelijk worden toch? U trouwt waarschijnlijk maar eens in uw leven. Een coverband kan allerlei bijzondere hits spelen uit uw eigen jeugd of de favoriete hits van vandaag de dag van het bruidspaar. Maar zoekt u een coverband bedrijfsfeest? Het is toch heerlijk wanneer er een goede party coverband uw bedrijfsfeest op gaat fleuren met de allerleukste hits? Meezingen gegarandeerd! Kiest u graag voor een bepaald type coverband? Op uw bedrijfsfeest of bruiloft passen uiteraard de meest uiteenlopende opties. Van een rock coverband tot aan een akoestische coverband. We helpen u graag op weg bij het vinden van een passende optie.

Bekijk ook onderstaande opties


Vlaamse zangers - door heel Vlaanderen:              Vlaamse zangers
Live band - door heel Vlaanderen:                         Live band
DJ gezocht - door heel Vlaanderen:                       DJ gezocht
Artiesten boeken - door heel Vlaanderen:              Artiesten boeken

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Vlaanderen
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Uw aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

COVERBANDS DOOR HEEL VLAANDEREN

Of u nu in Noord, Oost, Zuid of West een coverband zoekt we inspireren u graag met verschillende opties. Van Brussel, Antwerpen, Hasselt, Oostende tot aan Brugge en Leuven. Laat u inspireren met alle verschillende opties in de vele steden die Vlaanderen rijk is. Gent, Genk, Limburg of de Vlaamse kust. Een coverband kan naar deze verschillende steden reizen of komt juist uit de plaats waardoor een optreden een thuiswedstrijd is. Een coverband speelt de meest bekende hits van vandaag de dag maar natuurlijk ook mooie klassiekers. Zing dus uit volle borst mee tijdens htis uit de jaren 90 of wellicht de jaren 70 of 80. En heeft u een verzoeknummer? We verwachten dat de band dit vaker krijgt en daar zeker op kan inspelen. We inspireren u graag en wensen u veel plezier.

Onemotion

De leukste feestsite van Vlaanderen. Onemotion België van vrijgezellendag, teambuilding tot aan singlereizen.

Onze voordelen

 • Meer dan 60.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt