Live band door heel Vlaanderen

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een live band? We helpen u graag bij het vinden van een geschikte optie om uw feest onvergetelijk te maken. Het beeld van de verschillende muzikanten die er zitten is natuurlijk al indrukwekkend. We hebben verschillende live bands opgesplitst in prijs categorieën zodat u zelf kunt bepalen in welke klasse u op zoek bent. Laat u dus snel inspireren door de diverse opties. Na uw aanvraag verzoeken wij de beschikbare en best passende opties contact met u op te nemen. Zo helpen we u een stukje op weg bij het vinden van een geschikte live band. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijk feest toe.

Budget live band (tot €500)

Budget live band (tot €500)

Heeft u binnenkort iets te vieren en zoekt u een goede invulling voor een bijzondere avond? Een liveband is hierbij een prima keuze. De verschillende live bands door heel Vlaanderen spelen de meest prachtige nummers voor u en uw bezoekers. U wilt natuurlijk goed uitpakken maar heeft daarvoor wel een bescheiden budget tot €500,-. Dit is geen enkel probleem om een passende oplossing te vinden. Van akoestische muziek tot aan een leuk live duo of wellicht zelfs een klein gezelschap in de vorm van een live band. Vraag snel via onderstaande optie meer informatie aan en we gaan voor u de beschikbare opties verzoeken om u vrijblijvend van meer informatie te voorzien. U kunt dus rustig nog even de beschikbare opties bekijken. Laat u inspireren in deze prijscategorie en ga een onvergetelijk evenement tegemoet.

  • Vanaf 200 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€500 p.p.
Betaalbare live band

Betaalbare live band (€500 tot €1200)

Binnenkort heeft u een evenement en bent u op zoek naar een bijzondere invulling. Het moet natuurlijk tot in de punten worden geregeld. Naast de invulling van de locatie bent u natuurlijk ook op zoek naar een betaalbare live band met een budget die ligt tussen de 500 en 1200 euro. Dit is natuurlijk een leuk budget wanneer u een live band zoekt. Akoestische artiesten, kleine live bands of juist een grotere band die met veel passie klanken ten gehore zal brengen. En er zijn er ook zeer zeker voldoende in Vlaanderen. We hebben daarom een overzicht voor u gemaakt van verschillende opties. Het enige wat u moet doen is via onderstaande button meer informatie aanvragen. Wij gaan vervolgens de beschikbare optie vragen om u vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Hier hoeft u dus verder niets meer voor te doen. Laat u inspireren voor betaalbare live bands met een budget tussen de 500 en 1200€. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe!

  • Vanaf €500 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.
Luxe live band

Luxe live band voor uw feest (tussen €1200 tot €2400)

Bent u op zoek naar een luxe live band voor uw feest met een budget tussen de 1200 en 2400€? We helpen u graag op weg met een fikse portie inspiratie. Wanneer u via onderstaande button meer informatie aanvraagt gaan wij met uw budgetwensen binnen ons netwerk kijken naar de beschikbare opties. Deze verzoeken we u vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Een luxe live band is een prachtige aanvulling op uw feest. Bij het budget dat ligt tussen de 1200 en 2400 euro kunt u verschillende samenstellingen verwachten. Een duo, trio of juist een hele volwaardige band met allerlei verschillende instrumenten om er een swingende avond van te maken. De service is volledig gratis en ook betaald u niet meer dan bij direct contact. Zo besparen we u waardevolle tijd. Vraag snel via onderstaande button meer informatie aan en laat u inspireren.

  • Vanaf €1200 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.
Zeer luxe live band

Zeer luxe live band (€2400 en meer)

Heeft u binnenkort een feest? Een bijzondere bruiloft, personeelsfeest of andere activiteit en bent u op zoek naar een live band? We helpen u graag op weg bij het vinden van een invulling. Ligt uw budget boven de 2400€ dan hebben we diverse opties die passen bij uw budget. Vraag via onderstaande button snel meer informatie aan en we gaan op zoek naar een passende oplossing. Na uw aanvraag gaan we namelijk binnen ons netwerk op zoek naar de verschillende beschikbare opties. Deze verzoeken we dan u vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Zo kunt u tijd besparen en toch een bijzonder overzicht ontvangen voor uw evenement. Op naar een onvergetelijke avond! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u verrassen en inspireren! Vraag informatie aan via onderstaande button.

  • Vanaf €2400 incl. BTW p.p.
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Een extra dimensie door een live band

Wanneer u tijdens een feest kiest voor een live band dan geeft dit het feest toch een extra dimensie. Heerlijke deuntjes gemaakt door artiesten die daar in de meeste gevallen al jaren mee bezig zijn. Deze liefhebbers spelen afhankelijk van uw wensen de meest uiteenlopende nummers en zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen. Een feest of evenement is natuurlijk niks zonder dat er gedanst gaat worden. Want zeg nou eerlijk, is het niet heerlijk als de gitarist even een klein stukje solo speelt of een drummer het nummer afsluit met een kleine halve minuut aan prachtige klanken van zijn drumstel? Laat ons u inspireren met verschillende live bands door heel Vlaanderen. We wensen u bij voorbaat een fijn evenement toe met deze verschillende live band opties.

Bekijk ook onderstaande opties


Vlaamse zangers - door heel Vlaanderen:              Vlaamse zangers
Coverband - door heel Vlaanderen:                       Coverband
DJ gezocht - door heel Vlaanderen:                       DJ gezocht
Artiesten boeken - door heel Vlaanderen:              Artiesten boeken